[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(1) android 全面進場LIHKG

1001 回覆
40 Like 2 Dislike
有無人 Nexus 5x volume up and down 都用唔到?

reboot 左都唔得
今朝先開始用唔到

升左 Android 7.1.1 DP2
係咪係時候入廠

點解有正式版唔用?

佢仲未有 ota 比我
忍唔住,琴日去左深之都2/F樺X買左黑色細機32GB $5250, set好機用左成日 暫時無問題!
mon貼個到賣98, 都係淘寶配件算!

咩國家版?

美版黎, 所以兩腳

美版

本來諗住去,依家慳番。

隔離個間就英版 3腳
忍唔住,琴日去左深之都2/F樺X買左黑色細機32GB $5250, set好機用左成日 暫時無問題!

咩國家版?

美版黎, 所以兩腳

美版

本來諗住去,依家慳番。

隔離個間就英版 3腳

係買都買英版 但英版應該無5千2咁平?

咩國家版?

美版黎, 所以兩腳

美版

本來諗住去,依家慳番。

隔離個間就英版 3腳

貴30蚊

咩國家版?

美版黎, 所以兩腳

美版

本來諗住去,依家慳番。

隔離個間就英版 3腳

貴30蚊

咁點解唔買英版

咩國家版?

美版黎, 所以兩腳

美版

本來諗住去,依家慳番。

隔離個間就英版 3腳

貴30蚊

咁點解唔買英版

因為個時無留意 拆哂盒先知
買第二部個時即刻買番英版!
但其實美版重有咩問題

咩國家版?

美版黎, 所以兩腳

美版

本來諗住去,依家慳番。

隔離個間就英版 3腳

貴30蚊

咁點解唔買英版

因為個時無留意 拆哂盒先知
買第二部個時即刻買番英版!
但其實美版重有咩問題

主要係 叉電腳 頻譜掛
派ota 果方面唔係好知 但用得親生仔直接 flash factory image 多
留名
跟進返部5X 星期五打畀我話無零件要等多一星期 點知今日中午就收到SMS叫我可以拎機

依家開心使用中 又一條好漢

冇得全數退

有冇升7.1.1?

同問

前幾個星期中咗bootloop 3日後拎得返 無得全數退
升咗上7.1.1 好耐先中招

哩家敢唔敢再升7.1.1?

攞咗去整諗緊退beta

我記得我BOOTLOOP時係未升7.1.1 只係更新到11月個PATCH
昨日去拎機 換左底版 VERSION係7.0同退到8月SECURITY PATCH BUILD NUMBER係NRD90M
佢一直叫我升7.1.1但我未敢裝住

未過保梗係快D再刷到佢變磗換底板啦 但如果過咗保唯有自求多福
我部細黑128 啱啱過咗security check
佢email 話要1-3工作天process
睇嚟聖誔冇新機用
有無人 Nexus 5x volume up and down 都用唔到?

reboot 左都唔得
今朝先開始用唔到

係咪係時候入廠

點解有正式版唔用?

佢仲未有 ota 比我

自己 flash 囉

reboot 左都唔得
今朝先開始用唔到

係咪係時候入廠

點解有正式版唔用?

佢仲未有 ota 比我

自己 flash 囉

會唔會無左保養??
睇嚟聖誔冇新機用

我見2個星期都未問過我security check就放棄左之後去鬼域買
快樂用緊

不過想買多set充電器同線,係唔係原廠會穩陣啲?
唔知邊度買好添
見usb c線啲人講到要小心買咁
睇嚟聖誔冇新機用

我見2個星期都未問過我security check就放棄左之後去鬼域買
快樂用緊

唔知邊度買好添

睇Benson leung有曬牌子 邊隻好
最新回覆

Hi,

Thanks for your email.

Our vendors are currently locating the stock for us for this model. We are not expecting too long a wait for the delivery to reach our warehouse.

We understand that you have been very patient with the changing dates and we appreciate your understanding.

Kind Regards

Unlocked Mobiles
睇嚟聖誔冇新機用

快樂用緊

唔知邊度買好添

睇Benson leung有曬牌子 邊隻好

咁…香港點買到google出的線?我上google store見買唔到咁
LG blames cheap USB Type-C cables as cause of bootloops on the V20

http://m.gsmarena.com/lg_blames_cheap_usb_typec_cables_as_cause_of_bootloops_on_the_v20-news-22252.php

LG咁解釋
LG blames cheap USB Type-C cables as cause of bootloops on the V20

http://m.gsmarena.com/lg_blames_cheap_usb_typec_cables_as_cause_of_bootloops_on_the_v20-news-22252.php

LG咁解釋

叫 LG 去食屎啦
5x reboot loop 過保
拎上去睇
整要1600再加150人工
屌你慳返

屌又多人等,等左勁耐
永不錄用LG
5x reboot loop 過保
拎上去睇
整要1600再加150人工
屌你慳返

屌又多人等,等左勁耐
永不錄用LG

整完都係得三個月保
港行啊

LG咁解釋

叫 LG 去食屎啦

LG真係永不錄用 好撚垃圾 得個平字係有代價

LG咁解釋

叫 LG 去食屎啦

LG真係永不錄用 好撚垃圾 得個平字係有代價

希望整完頂到去pixel 2
5x 又壞 5又壞, 仲要衰同一樣
留名
有冇淘寶USB to typeC 推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞