[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(1) android 全面進場LIHKG

1001 回覆
40 Like 2 Dislike
用緊n5嘅爸打有無住會轉邊部機
部1+3t好似都唔差
大家pixel用咩殼
部機有啲滑
諗緊spigen rugged armor定tough armor

用dbrand 等caudabe 0.35mm

有冇邊到有玻璃Mon 貼買

福仁有
fedex 拎咗件 終於就到

pixel?

係呀 細黑128 用緊嚟覆你

巴打都係ULM訂?

係 11月21號訂 尋日上晝送到

巴打有冇email催佢?

有呀 1星期1-2封 都係問下有冇status update
部1+3t好似都唔差

但 1+3t個外型左抄又抄
用唔落手
有冇用緊pixel嘅巴打可以答下我啊
想問下如果用耳機聽歌,音質會唔會好差啊?
利申:對音質唔算太大要求,之前用HTC butterfly 2同Lg g4都覺得滿意

今晚返去用對訂造IEM同Wave試完答你

等你

講緊聽Classical(求其試貝九貝五,現代少少Karajan錄音),Bass都係拿埋一舊,層次一般,Resolution同Separation都可以,Soundstage唔大,人聲都收貨

用Sensaphonics 2X-S,以前有要求時整落,依家用Earpod多
fedex 拎咗件 終於就到

pixel?

係呀 細黑128 用緊嚟覆你

巴打都係ULM訂?

係 11月21號訂 尋日上晝送到

巴打有冇email催佢?

有呀 1星期1-2封 都係問下有冇status update

我聖誕先order咪等到2046
部1+3t好似都唔差

用唔落手

唔知部N5幾時打柴
pixel唔出行搞到唔知換邊部好 如果壞咗嘅話
部1+3t好似都唔差

用唔落手

唔知部N5幾時打柴
pixel唔出行搞到唔知換邊部好 如果壞咗嘅話

最中意都係佢 1+1 嗰外型
有冇用緊pixel嘅巴打可以答下我啊
想問下如果用耳機聽歌,音質會唔會好差啊?
利申:對音質唔算太大要求,之前用HTC butterfly 2同Lg g4都覺得滿意

今晚返去用對訂造IEM同Wave試完答你

等你

講緊聽Classical(求其試貝九貝五,現代少少Karajan錄音),Bass都係拿埋一舊,層次一般,Resolution同Separation都可以,Soundstage唔大,人聲都收貨

用Sensaphonics 2X-S,以前有要求時整落,依家用Earpod多

耳殘嘅我表示: .
部1+3t好似都唔差

n5 轉左pixel
部5x上左7.1.1好似順左 又可以再戰多一年
留名

早兩日撞爆左後面玻璃
部1+3t好似都唔差

n5 轉左pixel

要用除非買水…
好明顯pixel 都唔會有行

ota上? or flash第三方rom
n5唔係出左十二月既patch?點解一月都未收到ota?
有冇其他n5用家已經升左?

巴打要有迎接 bootloop 準備
6p SGP殻全新 有冇人岩

推推,唔好哂左佢

幾錢?

差唔多每部5x都係計時炸彈,巴打小心

我果部已經死撚左

我果部已經死撚左

無拎去整?
鬼域 32 GB xl 賣緊6990 有d 心動

我想買128細黑不過成六千七

我果部已經死撚左

無拎去整?

水貨嘛

早兩日撞爆左後面玻璃

香港有冇得整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞