[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(1) android 全面進場LIHKG

1001 回覆
40 Like 2 Dislike
ulm 訂咗部 pixel xl 128 黑色就快到
有無巴打有興趣?

有興趣
點傾

有無 telegram?
想入英版128細黑,邊度入好

同問
有無巴打有興趣?

有興趣
點傾

Lazencasaveyours
有無巴打有興趣?

有興趣
點傾

巴打,你幾時訂架?

我11月13號左右訂,又係大黑128, 嘈到比佢cancel order...
早知唔嘈佢,可能同你一樣,差唔多收到了。
我想問下各位ulm訂機既巴打,你地係ulm訂要幾多錢?送香港係睇連稅定唔連稅果個價錢?
我想問下各位ulm訂機既巴打,你地係ulm訂要幾多錢?送香港係睇連稅定唔連稅果個價錢?

好似唔洗稅
禁入去揀香港會$0左
有無巴打有興趣?

有興趣
點傾

巴打,你幾時訂架?

我11月13號左右訂,又係大黑128, 嘈到比佢cancel order...

佢咩reason cancel你order?

我依家都係每個星期一封e-mail
有無巴打有興趣?

有興趣
點傾

巴打,你幾時訂架?

之前每星期 一 至 兩封email.
去到12月第2個星期,見隔離有巴打話,威脅佢cancel order就即刻 收到security check 及出貨

我咪跟住做囉。 佢即覆我email 話refund pending approval.
我淆底,回email 話唔洗咁急既,我仲可等到Christmas後... 佢唔啋我。

2日後就refund approval,跟手收到refund, 仲賺左$40蚊㖭。

有無巴打有興趣?

有興趣
點傾

巴打,你幾時訂架?

之前每星期 一 至 兩封email.
去到12月第2個星期,見隔離有巴打話,威脅佢cancel order就即刻 收到security check 及出貨

我咪跟住做囉。 佢即覆我email 話refund pending approval.
我淆底,回email 話唔洗咁急既,我仲可等到Christmas後... 佢唔啋我。

2日後就refund approval,跟手收到refund, 仲賺左$40蚊㖭。

好撚sad 不過你無蝕倒賺都算好彩

我開頭都預Christmas, 但依家照咁睇等2個月無走雞
對上一封e-mail佢話會放我入priority list, 但到依家都係無聲氣
巴打ulm點運返黎香港
有冇人用緊pixel升左7.1.1講下有冇咩改善或者問題
想去武藏野買pixel
想問下美版收唔收得晒d 4G?
同埋有咩要注意

之前6P bootloop, 過左保養,不過google換番部新嘅俾我 早知問下有冇得加錢換pixel xl
之前6P bootloop, 過左保養,不過google換番部新嘅俾我 早知問下有冇得加錢換pixel xl

Google咁好人

Google咁好人

前面都有留言話係咁我仲要係識人google做,用佢個名訂

Google咁好人

你係Google store 買?

呢再冇人用pixel?
今晚執下頭 post 開個新 post

呢再冇人用pixel?

唔覺有唔同
今晚執下頭 post 開個新 post

都係等爆 post 先算
係咪永遠唔會有行貨
係咪永遠唔會有行貨

6p bootloop
Google 都換左新機俾我

冇諗過問佢有冇 pixel xl, 因為鐘意 6p 個前置 speakers
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞