[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(1) android 全面進場LIHKG

1001 回覆
40 Like 2 Dislike
pixel幾時有港行呀

過年都唔知有冇

等得來835都出來啦
依家7.1.1基本唔會有乜更新
下年6月都android 7.2/8
其實32gb夠唔夠用
扣埋個system仲有幾多剩?
有冇用家講下
d相up左上cloud之後係咪要自己del返部機個d
其實32gb夠唔夠用
有冇用家講下

我本身用v10 都用唔夠15gb
上網睇32gb version有23-25gb用
機收到未開,未試d相會點save
依家買nexus 5x行/水岩唔岩時候?
巴打Ulm買細白圍返港紙幾錢
想換pixel, 但等到2046
其實32gb夠唔夠用
有冇用家講下

如多打機或拍片實唔夠丹
依家好多game都1GB以上

32 GB 542鎊
128GB 625鎊
你當10算差唔多, 即係5400同6200
pixel開心使用中

pixel
N5X收到7.1.1了
我而家仲係6.0.1
N5X收到7.1.1了
我而家仲係6.0.1

點解唔升?
pixel開心使用中

求report下電量如何
個mon會唔會起粒
相係自動上cloud? 部機入面d相有冇得較up完自動release memi
ory
部n5就快頂唔順啦
pixel開心使用中

求report下電量如何
個mon會唔會起粒
相係自動上cloud? 部機入面d相有冇得較up完自動release memi
ory

新機電一定襟
唔覺起粒
可以教wifi/data先up相 未知係咪自動delete

上個月買細白128 大約63xx hkd 連運費
iphone5s想轉pixel XL
等到人都傻
我想問知唔知其他地區貨源點
揾朋友外地買可唔可行

上個月買細白128 大約63xx hkd 連運費

你就好,等到128
部n5就快頂唔順啦

我部n5 都緊緊夠run
年頭再睇其他品牌新機。
pixel 已放棄。
等到人都傻
揾朋友外地買可唔可行

iPhone想轉pixel XL+1
已經睇化左預等到新年後先有消息
留返啲錢下年買 surface pro 5 wwwwww
google唔好放棄香港市場呀

佢唔係放棄,係佢根本唔夠貨,US 個Google Store 由12月1號開始已經冇返過Pixel XL既貨
等到人都傻
揾朋友外地買可唔可行

iPhone想轉pixel XL+1
已經睇化左預等到新年後先有消息

新年定農歷新年先

佢唔係放棄,係佢根本唔夠貨,US 個Google Store 由12月1號開始已經冇返過Pixel XL既貨

咁講法細機ULM會唔會有機聖誕前到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞