[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(1) android 全面進場LIHKG

1001 回覆
40 Like 2 Dislike
我部nexus.5x白色 用左套都變黃 on9
終於拎返部5x,成塊底板換咗

整左幾錢? lg整?

仲喺保養期所以唔洗錢
喺LG整

保養期係咪出貨日起計12個月? 有冇人知換底板要幾錢?
仲未有港行

鬼域好貴呀

鬼域大黑128幾$?

先達3禾琴晚 英版大黑128 $8680

我朋友攞貨就$8500

供貨源一樣,應該冇鬼。

諗緊衝唔衝。

岩岩上佢官網睇,8390

整左幾錢? lg整?

仲喺保養期所以唔洗錢
喺LG整

保養期係咪出貨日起計12個月? 有冇人知換底板要幾錢?

唔知幾錢
部5x上左7.1.1好似順左 又可以再戰多一年

巴打要有迎接 bootloop 準備

差唔多每部5x都係計時炸彈,巴打小心

我果部已經死撚左

無拎去整?

水貨嘛

即係5X唔升7.0就一定無事?我有屋企人用緊5X都叫佢唔好更新...

我自己用6P都唔知升唔升好...

我部5x無升過7.0 都bootloop

拎去expansys整 整唔到 全數退番比我
但要用番係佢個網

我果部已經死撚左

無拎去整?

水貨嘛

即係5X唔升7.0就一定無事?我有屋企人用緊5X都叫佢唔好更新...

但要用番係佢個網

我試過同佢講冇野想買
可以退落credit card
再經銀行變番cash

我果部已經死撚左

無拎去整?

水貨嘛

但要用番係佢個網

我試過同佢講冇野想買
可以退落credit card
再經銀行變番cash

試下先
而家部爛鬼m7 2X% 電都可以跳到%熄機,我就來忍唔住換機

我果部已經死撚左

無拎去整?

水貨嘛

但要用番係佢個網

你估 unlock左既機佢肯唔肯退
部5x開lihkg慢過部n4成3秒係咩料

其實n4 n5 開app仲順過我n5x
利申: 有齊三部

我果部已經死撚左

無拎去整?

水貨嘛

但要用番係佢個網

你估 unlock左既機佢肯唔肯退

佢開唔到機都係flash rom
之後先再繼續檢查

我用舊嗰部n4開 app都覺
Btw部5x由 click lihkg個icon開始計要成7秒先load到,唔知關唔關an7.1.1事

Btw部5x由 click lihkg個icon開始計要成7秒先load到,唔知關唔關an7.1.1事

我好順喎

我好順喎

三秒入到吹水台

求code

只能代買,跟我名的

巴打可以點搵你買?
mon 貼一 set 係有一張定兩張?

一張貼,非全包同近期質素差左,戴定頭盔

無pm都諗緊點搞好⋯

巴打留telegram?

巴打可以點搵你買?
mon 貼一 set 係有一張定兩張?

一張貼,非全包同近期質素差左,戴定頭盔

無pm都諗緊點搞好⋯

巴打留telegram?

catsguidetothegalaxy
ulm 訂咗部 pixel xl 128 黑色就快到
有無巴打有興趣?

好後悔升左

整左幾錢? lg整?

仲喺保養期所以唔洗錢
喺LG整

早你一個月壞又係未過保
佢都係成塊底板換俾我 但有少少後悔唔叫佢順手換埋粒電

屌我依家都後悔緊
但電池好似得六個月保養,換電應該要錢

唯有等遲啲粒電就打柴先返去俾錢換
除咗粒電n5x兰其實都幾抵屌 依家換埋底板預佢可以屌多一兩年
ulm 訂咗部 pixel xl 128 黑色就快到
有無巴打有興趣?

有興趣
點傾

整左幾錢? lg整?

仲喺保養期所以唔洗錢
喺LG整

早你一個月壞又係未過保
佢都係成塊底板換俾我 但有少少後悔唔叫佢順手換埋粒電

屌我依家都後悔緊
但電池好似得六個月保養,換電應該要錢

唯有等遲啲粒電就打柴先返去俾錢換
除咗粒電n5x兰其實都幾抵屌 依家換埋底板預佢可以屌多一兩年

,5x啲電真係幾倒水
btw想問下有無巴打用now on tap個share黎cap screenshot會唔會好多時彈''something went wrong,please try again later.''嘅message
想入英版128細黑,邊度入好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞