[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(1) android 全面進場LIHKG

1001 回覆
40 Like 2 Dislike
細機定大機好?
個moon大半吋但比多一千,好似唔係好值
同埋32gb 夠唔夠用,我見Ulm 得32gb in stock

真係睇你用慣大定細
pixel有得無限upload相嗰啲32gb應該都夠 真係等唔切咪狗衝

己衝。。。 其實無限upload相呢個真係幫到好多。。。 32gb一定夠用

聽歌睇戲一定唔夠有囉

同我個名一樣嗰啲嘢全部都係雲上面....

唔明

全部擺曬上雲端

唔會save係自己device?
定有wifi先會過晒去cloud然後機個d相之後del
細機定大機好?
同埋32gb 夠唔夠用,我見Ulm 得32gb in stock

真係睇你用慣大定細
pixel有得無限upload相嗰啲32gb應該都夠 真係等唔切咪狗衝

己衝。。。 其實無限upload相呢個真係幫到好多。。。 32gb一定夠用

聽歌睇戲一定唔夠有囉

唔明

全部擺曬上雲端

唔係有wifi自動upload之後,再問你使唔使del部機入面已經upload左個d相咩
細機定大機好?

真係睇你用慣大定細

聽歌睇戲一定唔夠有囉

唔明

全部擺曬上雲端

唔係有wifi自動upload之後,再問你使唔使del部機入面已經upload左個d相咩

利申:N5X
我見鬼域有得買,心郁郁

而家幾賣緊幾銀 ?

佢個網寫32gb 5990
咁不如上ulm買

上星期佢無標價,我去問

細機 128gb 6990
大機 32gb 7390 , 128gb 8690

大128貴成千

其實啲相話會UPLOAD上 DRIVE個意思係唔係用佢個 GOOGLE PHOTO APP 開BACK UP???
鬼域都係貴ulm 500-600
仲要有現貨
心郁郁想cut ulm 單
知唔知鬼域係美版定歐版

歐版,佢有寫

正喎
但係鬼域維修係咪 ?

唔知,我都心郁郁想買
我見鬼域有得買,心郁郁

而家幾賣緊幾銀 ?

佢個網寫32gb 5990
咁不如上ulm買

上星期佢無標價,我去問

細機 128gb 6990
大機 32gb 7390 , 128gb 8690

大128貴成千

其實啲相話會UPLOAD上 DRIVE個意思係唔係用佢個 GOOGLE PHOTO APP 開BACK UP???

connect wifi會自動upload d相上google photo
鬼域都係貴ulm 500-600
仲要有現貨
心郁郁想cut ulm 單
知唔知鬼域係美版定歐版

歐版,佢有寫

正喎
但係鬼域維修係咪 ?

唔知,我都心郁郁想買

等得太耐
快啲出pixel港行

大家點睇

大家點睇

貴撚
快啲出pixel港行

買左既巴打係邊到買機?
我見深之都堆疑似黑店有得賣
諗緊買唔買好
個幾月前有巴打聲稱識人係電訊商做話1月會有唔知係咪真
但又好想聖誕前到手

我就係係深之都買左
點解叫疑似黑店?

你自己google下

btw你邊間買

我買5350 32GB 細黑
上兩層 果層好似得2間
本身諗住買5X 最後忍唔住買左Pixel

pixel 俾你依家感覺值唔值得去買

其實宜家12月都未有消息,就當1月出港行,到時真係唔知買好唔買好,835果d機最快3月登場,仲有冇必要用旗艦既價去買上一代旗艦既機

無心情去買
冇人叫春?
岩岩問鬼域 佢有一部貨係come from tw
冇人叫春?

斷左氣

pixel 係htc 整, 全部都係台灣製, 但台灣冇出wor

pixel 係htc 整, 全部都係台灣製, 但台灣冇出wor

其實鬼域衰咩 俾人叫鬼域

水行貨

水行貨

即港行

水行貨

即港行

咁如果我本身諗住ulm 買嘅
都應該冇影響?

水行貨

即港行

都應該冇影響?

依家唔知
以前鬼域同先達D鋪頭無分別
成日翻PACK再賣

水行貨

即港行

都應該冇影響?

緊係 ulm
有 uk 火牛

水行貨

即港行

都應該冇影響?

緊係 ulm
有 uk 火牛

ulm訂左但0聲氣,諗緊去唔去鬼域買

等左個半鐘 個counter話有得整 下星期拎機

仲諗住有得學美國LG可以full refund

利申: 年頭買機 未過一年保養

上星期又係中咗bootloop 好彩1月先過保
佢同我換咗塊底板 3日就拎得返 本身都好想佢全退
其實換咗塊底板係咪都有機會再中bootloop?

點解你三日有得拎咁好 我今日去要下星期一先有

不過我特登狂問真係有得整? 佢答真係有得整 所以佢話有 咁我唯有信換底板可以解決bootloop問題

過左保一個月 ,遲下拎去整,其實係過左保一個星期就壞左
貴就唔整,諗住當士啤用咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞