[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(1) android 全面進場LIHKG

1001 回覆
40 Like 2 Dislike

發生咩事,android 作業系統依家勁食電,已經 flight mode ,訓醒部機冇左十幾%電

點解救

發生咩事,android 作業系統依家勁食電,已經 flight mode ,訓醒部機冇左十幾%電

點解救

5x
stock rom 7.1.1
冇root過
5x有7.1.1 更唔更新好 好驚奶野
尋日終於入左部pixel xl, 試用中

邊到買
6P今朝收到7.1.1ota更新通知,有冇6P用家升左7.1.1?用電量比6.0.1差幾多?

點解救

5x
冇root過

restart一次試吓

點解救

5x
冇root過

restart一次試吓

試左幾次都係咁

點解救

5x
冇root過

restart一次試吓

試左幾次都係咁

係咪有垃圾app wakelock
去鬼域買XL128
大家覺得抵唔抵
出左pixel既用家,大家怕唔怕個mon有印啊?始終佢都係用amoled

想揀部可以用二,三年既機,但怕pixel耐左會有印,定係宜家amloed已經進化到唔會有印
去鬼域買XL128
大家覺得抵唔抵

有貨?
去鬼域買XL128
大家覺得抵唔抵

有貨?

我見上面講話有價
咁有價就有掛
Btw貴原價1400左右
有冇巴打係粉嶺果頭,我聽朋友講話csl掛左banner賣pixel ,$5990,有冇人confirm 下
5x有7.1.1 更唔更新好 好驚奶野

未過保幾大都更新 博佢快D出事有得整
鬼域 PIXEL 128G 賣緊幾錢?
有冇巴打係粉嶺果頭,我聽朋友講話csl掛左banner賣pixel ,$5990,有冇人confirm 下

5990 128gb
6p上左7.1.1 啲電倒水咁
6p上左7.1.1 啲電倒水咁

810想唔倒水真係難
nexus 6
咁都有得更新 (但唔係最快果批

5990 128gb

我都唔清楚,我朋友搭緊巴士見到,一舜間,所以睇下有冇巴打係附近可以睇下

邊到買

鬼域,ulm唔等啦已怒cut

邊到買

鬼域,ulm唔等啦已怒cut

佢係UK貨定點

5990 128gb

我都唔清楚,我朋友搭緊巴士見到,一舜間,所以睇下有冇巴打係附近可以睇下

有無人知道如果係英國買返來香港用,除左無行貨保養外,會唔會有乜野制式限制?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞