[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(1) android 全面進場LIHKG

1001 回覆
40 Like 2 Dislike

唔寄望會出
google唔小 pure android 版本既電話冇係香港出
moto x
m9
呢d有pure 版 但香港鬼影都冇 都幾失望

google 唔志在係亞洲推出佢既產品。
明顯佢既產品主要for 歐美。

根本佢唔志在淨賣硬件賺錢

其實香港google都未有人有機,好似係

點會冇人有
我喺amazon 買咗個case 寄到返嚟先知買錯咗xl
有無巴打有興趣要咗佢
https://www.amazon.com/Ultra-Slim-Case-Google-Pixel/dp/B01MA16WSH
巴打有無Pixel XL case 推介 , 睇過Rhino Shield 好似幾好

咁貴又等咁耐都無行 好似好不智

上一頁個位巴打言之有理
睇黎真係唔會有架喇
我都係繼續玩更新慢到仆街既htc 10算

上一頁個位巴打言之有理
睇黎真係唔會有架喇
我都係繼續玩更新慢到仆街既htc 10算

以前就話生產商怕影響自家品牌或唔係自家品牌而拖慢銷售。而家 google 做晒主導而自己做埋銷售都唔擺google play 賣。 九成都無機會。
巴打有無Pixel XL case 推介 , 睇過Rhino Shield 好似幾好

邊度買到

amazon
決定等埋q1 2既835機再決定
利申 用緊s7 因為個cam先到而家都未放棄佢 如果google個cam可以玩手動 真係貴k幾都即屌

邊度買到

amazon

你上佢官網訂,套連貼實包郵,用個code仲有折,我買左個bumper case勁耐,封哂塵都未有港行

邊度買到

amazon

你上佢官網訂,套連貼實包郵,用個code仲有折,我買左個bumper case勁耐,封哂塵都未有港行

睇review 話個貼cover 唔晒個moon

amazon

睇review 話個貼cover 唔晒個moon

啱呀,所以用個bumper包一包應該可以勉勉cover
有無巴打知internal storage入面個system係咩file黎?
入面成4GB我想del左佢
有無巴打知internal storage入面個system係咩file黎?

internal storage 定 root 呀
file 定 folder 呀
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01MS3C83G/ref=pd_aw_sim_sbs_107_2/166-9185853-2257743?ie=UTF8&psc=1&refRID=Q9GWD5226KGHNPAS2EFT

有無人對呢個電池殼有興趣?
31號會出埋for pixel xl,不過唔送香港

大家有無代購推薦?

internal storage 定 root 呀
file 定 folder 呀

setting入面嘅 internal storage入面嘅 system

越等越灰啊

越等越灰啊

已經放棄 唔再等

越等越灰啊

已經放棄 唔再等

其實都好多途徑可以買到,不過無保用又真係睇下自己運仔
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01MS3C83G/ref=pd_aw_sim_sbs_107_2/166-9185853-2257743?ie=UTF8&psc=1&refRID=Q9GWD5226KGHNPAS2EFT

有無人對呢個電池殼有興趣?
31號會出埋for pixel xl,不過唔送香港

大家有無代購推薦?

好撚厚
Amazon代運大把啦,代購食水深
代賆用開buy& ship 同shipbao

越等越灰啊

已經放棄 唔再等

等得黎第二代都出埋

越等越灰啊

已經放棄 唔再等

S835 出左都未有行就真係等拎去餵狗
明明上幾代都冇咁玩野
今次唔知GOOGLE 係咪食左屎

越等越灰啊

已經放棄 唔再等

明明上幾代都冇咁玩野

唉屌
決定等埋q1 2既835機再決定
利申 用緊s7 因為個cam先到而家都未放棄佢 如果google個cam可以玩手動 真係貴k幾都即屌

用opencamera咪手動
仲有raw添
camera api2好多新機都用緊啦
不過就會冇左hdr+

越等越灰啊

已經放棄 唔再等

明明上幾代都冇咁玩野

其實會唔會係關HTC 產能不足問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞