[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(1) android 全面進場LIHKG

1001 回覆
40 Like 2 Dislike
忍唔住,琴日去左深之都2/F樺X買左黑色細機32GB $5250, set好機用左成日 暫時無問題!
mon貼個到賣98, 都係淘寶配件算!

32Gb夠用嗎?

夠呀 裝哂會用既app同game, 重有十幾GB!
相同片有wifi時就upload上google photo, 所以唔怕爆
忍唔住,琴日去左深之都2/F樺X買左黑色細機32GB $5250, set好機用左成日 暫時無問題!

32Gb夠用嗎?

我今日買,買埋塊mon貼,個mon曲曲地唔係好fit

巴打係邊到買? 幾錢?
我諗住淘完自己貼ja
三禾 都有現貨賣 32gb 5580唔知係咪uk版

咩國家版?
其實啲舖係咪 moon 緊 post?
跟進返部5X 星期五打畀我話無零件要等多一星期 點知今日中午就收到SMS叫我可以拎機

依家開心使用中 又一條好漢

咩國家版?

美版黎, 所以兩腳
跟進返部5X 星期五打畀我話無零件要等多一星期 點知今日中午就收到SMS叫我可以拎機

冇得全數退
咁多位pixel用家 我搵左orzly既全屏mon貼 希望效果好過普通唔到邊既淘寶貼
http://h5.m.taobao.com/awp/core/detail.htm?id=543317353887&toSite=main

咩國家版?

美版黎, 所以兩腳

美版

冇得全數退

有冇升7.1.1?
Nova Launcher Prime 又特價
利申 啱啱先買
認真,有冇巴打用緊Nexus 6P有問題?

小弟啱啱諗住較音量,點知個音量鍵冇反應。喺主畫面同apps入面都㩒唔到(較唔到大細聲),重新開機都係咁,但cap圖就冇問題(開機制+減音量鍵),有冇巴打都係咁?點解決?

求解答

利申:Android 7.1.1

冇得全數退

有冇升7.1.1?

同問
有冇巴打知pixel 如果行緊lte-a 有冇顯示。。。 同volte 係咪仲未用到

冇得全數退

有冇升7.1.1?

同問

前幾個星期中咗bootloop 3日後拎得返 無得全數退
升咗上7.1.1 好耐先中招

冇得全數退

有冇升7.1.1?

同問

哩家敢唔敢再升7.1.1?
有冇巴打知pixel 如果行緊lte-a 有冇顯示。。。 同volte 係咪仲未用到

volte應該未有,未搵到 enhanced LTE option
認真,有冇巴打用緊Nexus 6P有問題?

小弟啱啱諗住較音量,點知個音量鍵冇反應。喺主畫面同apps入面都㩒唔到(較唔到大細聲),重新開機都係咁,但cap圖就冇問題(開機制+減音量鍵),有冇巴打都係咁?點解決?

求解答

利申:Android 7.1.1

問題已解決,thx

冇得全數退

有冇升7.1.1?

同問

攞咗去整諗緊退beta

冇得全數退

有冇升7.1.1?

同問

攞咗去整諗緊退beta

我記得我BOOTLOOP時係未升7.1.1 只係更新到11月個PATCH
昨日去拎機 換左底版 VERSION係7.0同退到8月SECURITY PATCH BUILD NUMBER係NRD90M
佢一直叫我升7.1.1但我未敢裝住
有無人 Nexus 5x volume up and down 都用唔到?

reboot 左都唔得
今朝先開始用唔到

升左 Android 7.1.1 DP2
係咪係時候入廠
有無人 Nexus 5x volume up and down 都用唔到?

reboot 左都唔得
今朝先開始用唔到

係咪係時候入廠

啱啱發現 screen on 先係呢個情況

reboot 左都唔得
今朝先開始用唔到

係咪係時候入廠

點解有正式版唔用?

咩國家版?

美版黎, 所以兩腳

美版

本來諗住去,依家慳番。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞