[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(1) android 全面進場LIHKG

1001 回覆
40 Like 2 Dislike
巴打Ulm買細白圍返港紙幾錢

32 GB 542鎊
128GB 625鎊
你當10算差唔多, 即係5400同6200

嗚呀 好心動
唔打機32gb夠用有突
見到ulm in stock

淘寶買左N5電,希望唔會爆
google唔好放棄香港市場呀

佢唔係放棄,係佢根本唔夠貨,US 個Google Store 由12月1號開始已經冇返過Pixel XL既貨

咁講法細機ULM會唔會有機聖誕前到

有可能,細機呢幾日都有返貨
N5X收到7.1.1了
我而家仲係6.0.1

點解唔升?

唔係話硬件問題咩
N5X收到7.1.1了
我而家仲係6.0.1

點解唔升?

唔係話硬件問題咩

會發生嘅遲早都會發生,唔關 update 事
咦原來啱啱 update 咗 stock camera 終於有 white balance 同 ev
咦原來啱啱 update 咗 stock camera 終於有 white balance 同 ev

HDR+都光咗
但係影夜景就鳩曝光
up完仲衰咗
N5X收到7.1.1了
我而家仲係6.0.1

點解唔升?

唔係話硬件問題咩

你啱
N5X收到7.1.1了
我而家仲係6.0.1

點解唔升?

唔係話硬件問題咩

你啱

仲係6.0.1等緊xposed
有冇人用過 Magisk v9
響台灣訂左犀牛盾Bumper case今日到左
但部電話唔知幾時先有
有猜N6P整過accelerometer 依家部機影相會上下倒轉同埋唔識自動橫向
N6P整過accelerometer 依家部機影相會上下倒轉同埋唔識自動橫向
繼續苦等港版
繼續苦等港版

唔知等幾耐....
而家有D心郁想試下one plus 3T

仲有唔知大細機港版會幾錢
幾時先有行貨 部z3 壞左detect唔到earphone , 頂唔到啦
N5X收到7.1.1了
我而家仲係6.0.1

點解唔升?

唔係話硬件問題咩

但update會導致大量寫入emmc,加快死亡
幾時先有行貨 部z3 壞左detect唔到earphone , 頂唔到啦

我部lgl24直頭壞埋,琴日壞撚左
如果想買水貨可以去邊個網買

Ulm... 但係程序煩 等好耐
google唔好放棄香港市場呀

佢唔係放棄,係佢根本唔夠貨,US 個Google Store 由12月1號開始已經冇返過Pixel XL既貨

佢都唔係主打亞洲市場,係既話亞洲都會有地區賣先啦…幾乎次次都係歐美賣先, 香港有得賣已經變中楷機
部pixel好撚食電
部pixel好撚食電

點食電法

Ulm... 但係程序煩 等好耐

有現貨咪快囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞