[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(1) android 全面進場LIHKG

1001 回覆
40 Like 2 Dislike
nexus5舊電就頂唔住, 等pixel又唔知等幾耐...有冇巴打nexus5換過電

我換過一次,而家第二粒都唔掂啦,想換第三粒
唔再見到有人吹奏小米同太埔狗好感動,終於似返個講手機台,而唔係互屌+吹奏區
留名
留名

見到 Play store Chromecast 下面多左句

在 2016 年 11 月 25 日至 2016 年 12 月 25 日期間購買的商品,可於 2017 年 1 月 22 日前退貨及退款。

係咪表示就嚟會出 Chromecast ultra

諗多左啦,就算出,咁貴你都唔會買啦
打算放棄用google 野, 都唔係賣硬係,佢似賣concept 多。。 乜都係美國only,佢自己係美國打飛機啦

咁你記得用 bing

我指佢硬件野, 打漏左啫,撚樣
留名

今日reply
鵿港今年之內有冇行貨呢?
香港今年之內有冇行貨呢?

今日reply

行 reply
入左水貨pixel 細機32 5500

留名
nexus5舊電就頂唔住, 等pixel又唔知等幾耐...有冇巴打nexus5換過電

我換過一次,而家第二粒都唔掂啦,想換第三粒

巴打邊度買? 換完用咗幾耐?
而家一日叉4次電...
想問,其實點解要等 Pixel XL?其實 Nexus 6P 平 d 又有現貨,遲 d (好似係) 都會有 google assistant

唔想要 Nexus 5X 想要 Pixel 都明嘅,個 spec 真係天與地

會有 assistant?
7.1.1 beta 5x 留名
出未
有冇人部5x好食電
我部一日要叉两次尿袋先頂到全日
有冇咩方法令佢舊電耐用啲?
同埋你地會唔會成日hand機?我一日可以Hand一两次,多數係用sc同ig果時
想問,其實點解要等 Pixel XL?其實 Nexus 6P 平 d 又有現貨,遲 d (好似係) 都會有 google assistant

唔想要 Nexus 5X 想要 Pixel 都明嘅,個 spec 真係天與地

會有 assistant?

6p都有?

支那機送比我都唔要
有冇人部5x好食電
我部一日要叉两次尿袋先頂到全日
有冇咩方法令佢舊電耐用啲?
同埋你地會唔會成日hand機?我一日可以Hand一两次,多數係用sc同ig果時

我乜事都冇
之前傳話google 會係下年q1 出自家 android wear
好期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞