[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(1) android 全面進場LIHKG

1001 回覆
40 Like 2 Dislike
有冇巴打係粉嶺果頭,我聽朋友講話csl掛左banner賣pixel ,$5990,有冇人confirm 下

5990 128gb

我都唔清楚,我朋友搭緊巴士見到,一舜間,所以睇下有冇巴打係附近可以睇下

粉嶺間csl係商場入面喎佢點睇到
尋日終於入左部pixel xl, 試用中

邊到買

鬼域,ulm唔等啦已怒cut

佢係UK貨定點

歐版
等睇中伏

我都唔清楚,我朋友搭緊巴士見到,一舜間,所以睇下有冇巴打係附近可以睇下

又fake

又fake

流料...
有冇巴打係粉嶺果頭,我聽朋友講話csl掛左banner賣pixel ,$5990,有冇人confirm 下

5990 128gb

堅定流啊.係既狗衝
星期二擺底5X去整BOOTLOOP 本身星期一拎

啱啱打黎話主底板無貨要我等多一星期

不過錯有錯著拎返N5出黎用 用落好似仲順過5X 不過係粒電倒水咁倒

不過錯有錯著拎返N5出黎用 用落好似仲順過5X 不過係粒電倒水咁倒

黎喇黎喇,想全數退嘅就準備
Nexus 5X 開唔到機
岩岩問鬼域 佢有一部貨係come from tw

pixel 係htc 整, 全部都係台灣製, 但台灣冇出wor

其實鬼域衰咩 俾人叫鬼域

水行貨

即港行

咁如果我本身諗住ulm 買嘅
都應該冇影響?

緊係 ulm
有 uk 火牛

啱啱行過鬼域問過 佢都有三腳頭
睇埋ulm 今日點覆我email
都係冇嘅就鬼域

鬼域呢啲貨似英國貨

鬼域呢啲貨似英國貨

其實鬼域姐係邊

鬼域呢啲貨似英國貨

其實鬼域姐係邊

領域
原來係咁

鬼域呢啲貨似英國貨

其實鬼域姐係邊

領域

鬼域 幾錢
5x有7.1.1 更唔更新好 好驚奶野

未過保幾大都更新 博佢快D出事有得整

升左又食電,仲好似冇咁順
細機定大機好?
個moon大半吋但比多一千,好似唔係好值
同埋32gb 夠唔夠用,我見Ulm 得32gb in stock

真係睇你用慣大定細
pixel有得無限upload相嗰啲32gb應該都夠 真係等唔切咪狗衝

己衝。。。 其實無限upload相呢個真係幫到好多。。。 32gb一定夠用

聽歌睇戲一定唔夠有囉

同我個名一樣嗰啲嘢全部都係雲上面....

唔明

全部擺曬上雲端

唔會save係自己device?
定有wifi先會過晒去cloud然後機個d相之後del

唔係有wifi自動upload之後,再問你使唔使del部機入面已經upload左個d相咩

可以手動可以自動但係我鍾意手動。。。 我會定期backup相 再剷除電話嗰啲。。。 我300蚊無限上網冇所謂吖wi-fi定冇wi-fi都係咁

鬼域呢啲貨似英國貨

其實鬼域姐係邊

領域

鬼域 幾錢

128 6999

鬼域呢啲貨似英國貨

其實鬼域姐係邊

領域

鬼域 幾錢???

128 6999

原價要幾多

周大福中心見
星期一至六 1100-2000 你依家去有著數啊 唔洗學我等咁耐 襯佢依家訂緊貨

黎喇黎喇,想全數退嘅就準備

佢肯退全數我唔怕啊 今年頭係胃信2998買 有得退我就死等PIXEL

周大福中心見
星期一至六 1100-2000 你依家去有著數啊 唔洗學我等咁耐 襯佢依家訂緊貨

要預早幾耐排
咪諗全數退啦,邊有咁筍
肯定恰香港人
之前美國google 退係因為無零件換
今日晏晝6:00 sd 封email 問ulm 我 order status
9:00幾都仲答緊我未有貨
11:00幾sd封新email嚟叫我交資料做security check

btw 細黑128
好想買
但有人話國際版部份機既相機有問題,好撚驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞