[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(1) android 全面進場LIHKG

1001 回覆
40 Like 2 Dislike
nexus 5x諗緊想有行貨就轉pixel xl
點睇 但好似好撚貴

貴都唔緊要,錢就擺咗係度,問題係幾時先出港行
我都想知幾時香港有pixel賣。搞乜今次咁耐都未推其他國家。真係咁好賣,唔夠貨?

今期google堆新product都冇香港份
daydream,google home,chromecast ultra......

英文地區先有
水貨pixel XL是咪英國好d
我都想知幾時香港有pixel賣。搞乜今次咁耐都未推其他國家。真係咁好賣,唔夠貨?

今期google堆新product都冇香港份
daydream,google home,chromecast ultra......

英文地區先有

香港都算半個英語地區啦,咁都冇份

英國版好在唔使轉插就用到火牛
希望出年一月就有啦!

但網絡個類野呢?係咪同香港一樣?
平時冇買水貨
快d出行貨版pixel啦
ULM大機個expected date不斷推遲
有排等

但網絡個類野呢?係咪同香港一樣?
平時冇買水貨

英國版用13A三腳插頭同香港一樣,但網絡制式就唔知。
好想買,但水貨貴到仆街
好想買,但水貨貴到仆街

美國都長期out of stock,香港有排等,一係就買水,一係就揀過第二部
nexus 6 留名
等換下代pixel
nexus 6 留名
等換下代pixel

下一代出香港多數都係得個望字,Google唔係好睇香港市場(睇返以往親生仔d發售時間)
nexus 6 留名
等換下代pixel

下一代出香港多數都係得個望字,Google唔係好睇香港市場(睇返以往親生仔d發售時間)

都係果句, 日本都未有, 香港好難有
nexus 6 留名
等換下代pixel

美國開售咗成2個月,自己個市場都未夠貨,其他地方真係唔駛諗
nexus 6 留名
等換下代pixel

跟本google 唔急於開發亞洲市場
唔夠貨賣算唔算google失策

算,因為佢冇諗過咁搶手,同埋碌柒單嘢都有影響

算,因為佢冇諗過咁搶手,同埋碌柒單嘢都有影響

三星碌柒真係柒出宇宙
唔出都講聲等我可以即刻換機
黎緊5x係咪唔好up好
黎緊5x係咪唔好up好

水貨撚 表示照up左 升左咁耐都無事
黎緊5x係咪唔好up好

水貨撚 表示照up左 升左咁耐都無事

巴打你真好彩
我嗰部行貨,前機主都拎過去整bootloop

我行貨仲有保玩得起,我會報告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞