[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(1) android 全面進場LIHKG

1001 回覆
40 Like 2 Dislike

鬼佬公司真係服務好到癲
想問問大機黑色32,應該幾錢入比較合理/正常?
英國買有退稅再送Daydream VR
小弟仲用緊nexus 5, 想問下個距離感應器壞左有冇得整 ?
而家一打電話個mon 就自動黑, 講完電話唔會識著返, 要隔一陣按power 先著返...

巴打係網上買?
我set貼同bumper case到左兩個月仲未有港行,幾時先買到港行細黑32GB
6P忽然bootloop, 連recovery mode 都入唔到, 點算 ?
我仲要係google store 買, 上華為果度有冇得整? (應該過左保養)
末代 Nexus 真係夠晒威水,出得兩款居然兩款都出事
有無人知道如果係英國買返來香港用,除左無行貨保養外,會唔會有乜野制式限制?

冇!

巴打係網上買?

我之前幾星期都係歐洲,12/13係倫敦Carphone Warehouse訂,12/16有貨,12/27先返去拿,應該係12月到聖誕前有Daydream送

連埋退稅同美國一樣價
我仲要係google store 買, 上華為果度有冇得整? (應該過左保養)

直接搵Google仲好

直接搵Google仲好

外國source就話google肯定係hardware問題好多人話flash唔同野都冇用,咁而家點算好
大陸野
有無6p巴打上過去華為維修搞20%shut down問題?
直接打去Google store support,過保都會同你換部新機(bought via Google store Nov 2015) ,我今日就拎到新機啦。搵華為咪收鳩你2400 話換底版兩星期前呢度問過咪又無人知點搞,最後直接打去google就搞掂晒

btw, 已經響鬼域出左pixel xl
換 nokia
直接打去Google store support,過保都會同你換部新機(bought via Google store Nov 2015) ,我今日就拎到新機啦。搵華為咪收鳩你2400 話換底版兩星期前呢度問過咪又無人知點搞,最後直接打去google就搞掂晒

鬼域有無藍色?

鬼域有無藍色?

無,得銀
btw 邊度有貼賣?
套就見到,貼未見

係美版定國際版?

國際,32G 5990

係美版定國際版?

國際,32G 5990

xl 32 5990… 唔係細先5990 咩

係美版定國際版?

國際,32G 5990

xl 32 5990… 唔係細先5990 咩

咁記錯,自膠
嘩屌頭先部5x bootloop,依家開得返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞