[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(1) android 全面進場LIHKG

1001 回覆
40 Like 2 Dislike
細機定大機好?
個moon大半吋但比多一千,好似唔係好值
同埋32gb 夠唔夠用,我見Ulm 得32gb in stock

真係睇你用慣大定細
pixel有得無限upload相嗰啲32gb應該都夠 真係等唔切咪狗衝

己衝。。。 其實無限upload相呢個真係幫到好多。。。 32gb一定夠用
細機定大機好?
同埋32gb 夠唔夠用,我見Ulm 得32gb in stock

真係睇你用慣大定細
pixel有得無限upload相嗰啲32gb應該都夠 真係等唔切咪狗衝

己衝。。。 其實無限upload相呢個真係幫到好多。。。 32gb一定夠用

冇錯
N5X收到7.1.1了
我而家仲係6.0.1

點解唔升?

唔係話硬件問題咩

會發生嘅遲早都會發生,唔關 update 事

但update會導致大量寫入emmc,加快死亡

今年7月買嘅Nexus 5x表示無事

我上年買嘅 flash 過幾十次都未爆啦

agger
之前係7.0同6.0.1係咁flash咪又係咁

我都flash左不少於廿次rom 無事。。

睇彩數姐
唔好彩中撚咗就先行…

我一向買電子嘢嘅運都唔差
細機定大機好?

真係睇你用慣大定細

聽歌睇戲一定唔夠有囉
再咁等 真係好想買op3t
op3t 相機都有pixel 8成 識手動mode仲好

但上網睇好多one plus 3t youtube 試用報告都話影相唔得。。。。
買左既巴打係邊到買機?
我見深之都堆疑似黑店有得賣
諗緊買唔買好
個幾月前有巴打聲稱識人係電訊商做話1月會有唔知係咪真
但又好想聖誕前到手
N5X收到7.1.1了
我而家仲係6.0.1

點解唔升?

唔係話硬件問題咩

agger

又係你

屌你咩 成日跟蹤我
N5X收到7.1.1了
我而家仲係6.0.1

點解唔升?

唔係話硬件問題咩

agger

我都flash左不少於廿次rom 無事。。

睇彩數姐
唔好彩中撚咗就先行…

我一向買電子嘢嘅運都唔差

flash到翻生為止
買左既巴打係邊到買機?
諗緊買唔買好
但又好想聖誕前到手

我就係係深之都買左
點解叫疑似黑店?
買左既巴打係邊到買機?
諗緊買唔買好
但又好想聖誕前到手

我就係係深之都買左
點解叫疑似黑店?

你自己google下
nexus 5x/6p行貨係咪已經好難搵?
買左既巴打係邊到買機?
諗緊買唔買好
但又好想聖誕前到手

我就係係深之都買左
點解叫疑似黑店?

你自己google下

btw你邊間買
今日我部5X終於進入六道輪迴 無限開機 想問下LG HK係咪提供仕額退錢 但我上佢官網又搵唔到相關資料
今日我部5X終於進入六道輪迴 無限開機 想問下LG HK係咪提供仕額退錢 但我上佢官網又搵唔到相關資料

上黎打完問又即刻同我開到機 擺係度半粒鐘又得...

依家部機用唔用到

係咪岩岩ota完無耐

出現 bootloop 嗰陣部機係咪好熱?
買左既巴打係邊到買機?
諗緊買唔買好
但又好想聖誕前到手

我就係係深之都買左
點解叫疑似黑店?

你自己google下

btw你邊間買

你想買水行貨
買左既巴打係邊到買機?
諗緊買唔買好
但又好想聖誕前到手

我就係係深之都買左
點解叫疑似黑店?

你自己google下

btw你邊間買

你想買水行貨

我依家部5x 都係深之都買, 真係唔明點解咁多人黑店前黑店後, 可能之前做過先達, 概念上, 水貨係要俾錢整, 不過除左Samsung部gn之後, 其他我買過水貨嘅貨都無咩點壞, 係nexus 5試過壞power button

依家部機用唔用到

係咪岩岩ota完無耐

用唔到 依家去緊周大福

對上一次ota應該一個月前
買左既巴打係邊到買機?
諗緊買唔買好
但又好想聖誕前到手

我就係係深之都買左
點解叫疑似黑店?

你自己google下

btw你邊間買

我買5350 32GB 細黑
上兩層 果層好似得2間
本身諗住買5X 最後忍唔住買左Pixel
買左既巴打係邊到買機?
諗緊買唔買好
但又好想聖誕前到手

我就係係深之都買左
點解叫疑似黑店?

你自己google下

btw你邊間買

上兩層 果層好似得2間

pixel 俾你依家感覺值唔值得去買
買左既巴打係邊到買機?
諗緊買唔買好
但又好想聖誕前到手

我就係係深之都買左
點解叫疑似黑店?

你自己google下

btw你邊間買

上兩層 果層好似得2間

pixel 俾你依家感覺值唔值得去買

其實宜家12月都未有消息,就當1月出港行,到時真係唔知買好唔買好,835果d機最快3月登場,仲有冇必要用旗艦既價去買上一代旗艦既機
買左既巴打係邊到買機?
諗緊買唔買好
但又好想聖誕前到手

我就係係深之都買左
點解叫疑似黑店?

你自己google下

btw你邊間買

上兩層 果層好似得2間

介唔介意講下扣左個system之後仲有幾多位剩
同埋我想知佢個cloud係點 每日wifi update?
駛唔駛自己人手clean返d相
買左既巴打係邊到買機?
諗緊買唔買好
但又好想聖誕前到手

我就係係深之都買左
點解叫疑似黑店?

你自己google下

btw你邊間買

上兩層 果層好似得2間

介唔介意講下扣左個system之後仲有幾多位剩
同埋我想知佢個cloud係點 每日wifi update?
駛唔駛自己人手clean返d相

仲有個cloud load相快唔快
拍條一分鐘120fps既片幾大到?
唔好意思問多左小小
細機定大機好?

真係睇你用慣大定細

聽歌睇戲一定唔夠有囉

同我個名一樣嗰啲嘢全部都係雲上面....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞