食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜]

1001 回覆
920 Like 92 Dislike
癡撚線
咁都叫少甜

竟然有人嫌太甜
癡撚線
咁都叫少甜[img]assets/faces/dog/haha.gif[/img]

[img]assets/faces/lm2/wet.gif[/img]
竟然有人嫌太甜

佢應該係覺得微甜炸
點會 J都J唔切啦點會嫌太甜
幾時出文呀大佬
而家呢d係岩岩好
再多就會變得低俗
新post 呢
http://lih.kg/bHsiMS

引以為鑑 唔好咁快推爆
樓主加油
警告你班撚樣
催樓主出文唔係問題
但再比我見到邊個話樓主棄故, 實屌到你直腸都爆肺都穿埋
唔洗擔心
開始進入尾聲
會真係少甜
好快會有人入黎話你護主,惡過共產黨,講下都唔比
你走先,呢度我頂住。
「啊... 你唔係射左㗎咩... 啊啊... 唔好... 唔好呀... 偉哥哥... 唔好呀...」Noopy 全身泛紅,猛烈抽蓄:「我唔得啦... 忍唔住... 啊... 啊... 我覺得好... 好急尿... 點解嘅... 呀呀... 唔好呀... 我忍唔住啦... 」

我知道,Noopy即將體驗全新嘅至高快感。於是,我扶住Noopy蜜桃臀,出盡食奶嘅力氣,將美臀拉近,再沉腰用力,憑巨龍嘅堅挺餘威作最後一擊,一插而盡。

(卅七)

Noopy就好似一枝開得璨爛嘅冬梅,嬌艷欲滴,喺凜烈嘅寒風之中不住發抖。我從背後環抱懷中嬌喘嘅美人,用我嘅體溫安撫佢。我低頭錫左 Noopy 頭頂一啖,再將佢用力抱緊。彷彿,只要我攬得夠緊,就唔會失去佢。

過左大概3分鐘,Noopy 終於開始平服落嚟。Noopy回過神,捉住我嘅手臂,錫左一下,再向後靠向我嘅胸瞠。佢縮起膊頭,好似將成個人埋左我嘅身體裡面,比我包圍住佢嘅一切。

我同佢一齊望住窗外嘅風雪,雙擁良久,我終於忍唔住,再問最後一次:

「Noopy 不如... 你真係唔好結婚?」

窗外嘅飄雪越落越大。凄美嘅雪景,似乎預告緊今晚嘅結局...

「太遲喇。」係熟識嘅幽怨語氣。

「唔遲。你一日未簽紙,一日都未係佢老婆,係咪?」

「係,我未係人老婆。但係你永遠都係人地老公...」係熟識嘅幽怨語氣。

「我咪講左囉,我一番去就會...」我未講完,Noopy就搶白講落去。

「其實,一直以來,都係我主動。而且,我之前問過你一次係咪唔會離開佢,你都冇答我。」原來,Noopy 一直都好在意呢樣野:「其實,我知你番工辛苦,佢又唔體諒你,平時已經好多野煩,好唔開心。我真係唔想成為你另一個令你煩惱嘅女人,所來我冇追問過你... 不過其實冇答案都已經係答案,我明呀... 我知道,可能你對我係有啲心動。但係其實我係你心目中嘅地位,其實唔係咁重要。」

「Noopy,你聽我講。係,其實我本來真係一個好多野煩,好唔開心嘅人。但係自從你進入左我嘅生命,我開心左好多,成個人唔同左。有時,當我幻想如果身邊果個女人係你,我會突然覺得好有希望,好有動力,好似呢個世界已經冇野難到我咁...」Noopy冇打斷我,靜靜咁聽我講:「有時,當一個男人好愛好愛一個女人,會唔單止係鐘意佢,仲係鐘意同呢個女人一齊嘅時候嘅果個自己。」

「有啲女人你唔知點解同佢一齊,個世界會變得靚左,彩色左。Noopy,你對我黎講就係一個咁嘅女人,你明唔明呀?」我緊緊咁攬住Noopy,一齊望住窗外嘅飄雪,一輪嘴咁講,第一次將我對佢嘅感覺講晒比佢聽。

「我唔可以冇左你。我會番去同老婆講清楚。然後我地正式喺埋一齊,好唔好?」

我見唔到Noopy個樣,但係喺我表白一輪之後,我感覺到手臂濕濕冷冷。我知道,Noopy一路聽,一路喊。

「我好辛苦先可以下定決心離開你,專心嫁人㗎。」Noopy 一邊抽泣,一邊講:「偉哥哥我求下你... 求下你... 唔好... 唔好再令我動搖啦,好唔好呀?」

我聽見Noopy咁講,心中一痛。但同時,曾經有一秒,我以為我已經攻破左Noopy嘅心防。

曾經有一秒,我以為佢真係會回心轉意,留喺我身邊。

點知,佢之後講嘅一番說話,竟然係我無從招架嘅大絕。
唔會係之前同個未婚夫扑之前嗰一日專登搵主角開苞呀麻
唔係有咗嘛
留種
老實講如果佢真係有左可能我仲冇咁煩
唔洗諗
即刻娶佢
食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜] --- 下篇 + 完場 Q&A
https://lih.kg/930648

為免巴打冇地方討論/發洩/狗衝凱倫/掛住Noopy/追瘦我,臨1001之前,開定新鋪先。
徇眾要求,完場後有Q&A。盡量答啦。
聽晚有文。係咁。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞