食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜]

1001 回覆
920 Like 92 Dislike
唉 入到戲玉先停 我都喺著返條褲先啦
你老母
仆街,依度停
屌你老母
永遠都無戲玉

只有停車

我話既唔會屌到 實有突發野又勒馬
而且再唔入,連登巴打應該會黎我屋企破門而入。
褲都除埋你同我講停?
連登巴打應該會黎我屋企破門而入
扯恆晒先停
痛q死處女一野就對入去
一日出一篇 個recap到佔左1/3內容啦
評已負
原本都唔想負你評
但係
屌你 成日呃字數既recap真係樓主排第二無人排到第一
好過10日1篇
其實呢個女仔咩名
多謝巴打,但係其實我ok。

寫文係第一次,但係舊/連燈做CDROM就做左好多年。我知道,出得故(尤其有甜),預左比人[催/屌/嫌短/話我係反蛇],你見我都絕少反駁啲人屌我就知。我神咁早講明呢個係慢故,鐘意睇嘅知音人就俾面正皮/幫推下,唔鐘意/嫌我拖故嘅就講多無謂。

我唔會同人拗,反正我係為左情意結,同了自己一個心願而寫,唔係為左比人讚。但係講明先,我都係個人,到有日我覺得比人屌得太過份太難頂,我即使唔會同人拗,但係我唔排除會心灰意冷唔寫落去。

不過係呢日出現之前,我都係會比心機寫落去。係咁。
有時作故仔又唔好作得太過火,搞到好似有少少智力問題咁點J啫
樓豬加油 支持你
(廿二)

俾男人舐吻私處嘅快感,比起自慰強烈何只百倍,Noopy 從來未嘗過咁刺激嘅感覺。佢緊緊咁捉住床單,弓起纖腰,挺起胸脯,令本來已經驕人嘅一對巨乳更加壯觀,更加誘人。於是我探高雙臂,一邊搓蹂軟彈美乳,一邊品嘗可口多汁嘅鮑魚。

「吖... 嗯... 偉哥哥... 我唔得啦... 我... 我要... 我要呀... 」

Noopy已經泛濫成災,老老實實我火熱嘅巨龍都已經硬到成支燒紅左嘅鐵棒咁。而且再唔入,連登巴打應該會黎我屋企破門而入。

於是,我抬起頭,將我扯到發紫嘅龜頭對準Noopy濕透嘅蜜穴,腰一沉,一挺。

話晒都有番咁上下經驗,我知道破處嘅鐵則就係:慢同溫柔。如果好似青頭仔咁鳩衝,一黎就直搗黃龍,瘋狂抽插,個女仔會覺得痛到仆街,覺得你粗暴,唔錫佢,好難enjoy得到(當然,開發之後發現M屬性,咁就係後話啦)。相反,如果你錫住佢黎做,比到一個美滿嘅初體驗佢,咁恭喜你,呢條女以後都走唔出你嘅手指罅,佢永遠都會掛住你征服佢果一刻嘅甜蜜,你從此想點啪就點啪!

所以,呢一刻我捉住Noopy纖細嘅膝頭,打開曲成M字嘅一雙美腿,再望一望佢渴求安慰嘅眼神,一雙渾圓雪白嘅巨乳,我決定,今晚我會好溫柔咁,帶領呢個小美女進入全新嘅世界,慢慢探索,教佢體驗性愛嘅快感。

雖然係第一次,但係充足嘅愛液潤滑之下,我提槍上馬,幾乎唔洗用力,跣住入閘。滑潺潺嘅花瓣,輕易咁比我嘅巨龍倘開,緩緩插入。果然係處女嘅小穴,好緊窄。隨住我嘅巨龍慢慢插入,陰道裡面層層疊疊嘅壁肉,緊貼包裹住龜頭,再跣過龜頭下方最敏感嘅部位。一陣酥痳由下身傳黎...

「啊...」Noopy 長長咁嘆左一聲。

我亦都忍唔住讚嘆:「Noopy,你真係好正。」

「咿... 人地會... 怕醜㗎... 吖... 嗯... 啊... 啊...!」Noopy 講唔到落去,忘情咁呻吟。我都仲未開始抽插,單單係巨龍進入體內,漲滿嘅快感,已經將 Noopy 帶到前所未有嘅世界。

就係咁,我違反左對自己嘅承諾,做左一個搞婚外情嘅男人。我唔單止擁有Noopy對我嘅愛慕,仲佔有左佢青春可口嘅肉體。但係呢一刻,下身傳黎一陣陣銷魂嘅快感之下,我已經乜柒都諗唔到,只知道用我嘅巨龍,開始緩緩抽插。

我巨龍嘅size唔係講笑,尤其對於一個未經人事嘅處女黎講,就更加可怕。我驚Noopy會受唔住,於是我用僅餘嘅理性控制自己,先用三份之一嘅長度開始緩緩抽插。唔抽插由自可,一開始抽插,我更加鮮明咁feel到,Noopy 體內細嫩溫暖嘅質感。

每次挺進,都可以感到緊致嘅壓迫感包裹住巨龍;每次抽出,密穴又彷彿好次BB仔食奶咁啜下啜下,陣陣嘅蠕動同吸力,好次想將巨龍吸番入去咁。原來,呢個就係傳說中嘅名器!

天啊,咁完美嘅女人,我一路以為只係AV或者二次元先會存在。但係現實就係,有一個本來天真可愛嘅妹妹,呢一刻變得性感撩人,媚眼如絲,正在我嘅胯下,比我抽插緊佢嘅名器。

慢慢,Noopy開始適應我巨龍嘅size,越來越享受,好似開著左個開關制一樣,本能地配合我扭動腰枝,呻吟聲亦越來越放蕩。好難想像,呢個就係平時係病房著住純白制服,溫柔可愛,細心照顧病人嘅Noopy姑娘。

「啊... 好大... 好熱... 嗯... 啊... 我... 我... 嗯... 」

閨房裡面,充斥住Noopy嘅婉轉嬌啼,同埋抽插蜜穴噗滋噗滋嘅聲音。

突然,Noopy 用力捉住被角,咬緊下唇,面泛潮紅。全身一陣崩緊,抽蓄,再崩緊,再抽蓄。下陰嘅璧肉傳來比之前更加頻密嘅收縮,一波一波嘅蠕動刺激住我龜頭嘅每一條神經,強烈嘅快感差啲令我擦鎗走火。

Noopy 仰高頭,好滿足咁尖叫左出黎「啊...!」

原來,我只用左三份一嘅巨龍,竟然就已經足以令呢個小美女高潮。果種滿足感,真係冇得彈。

一波波高潮嘅餘韻未盡,香汗淋漓嘅Noopy仲未回神,仍然全身癱軟,喘息連連。但係我知道呢個係一個好機會,去完成一件事。我冇比Noopy喘息嘅機會,吸一口氣,將餘下三份之二嘅巨龍,一插到底。

「啊...!痛...」Noopy 緊皺眉頭。

我感覺到,終於,我衝破左Noopy嘅完璧之身。下半場先啱啱開始。
樓主 我除哂褲 你唔係而家停呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞