食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜]

1001 回覆
920 Like 92 Dislike
準備又呃字數recap
雖然好睇 但可唔可以出多少少 次次重要位先停
樓主
pish
遲啲先入黎睇囉
睇到好撚無癮
你係柴崎岳?
我比左帽佢戴 疏
支持樓主
我提槍上馬,幾乎唔洗用力,跣住入閘。滑潺潺嘅花瓣,輕易咁比我嘅巨龍倘開,緩緩插入。果然係處女嘅小穴,好緊窄。隨住我嘅巨龍慢慢插入,陰道裡面層層疊疊嘅壁肉,緊貼包裹住龜頭,再跣過龜頭下方最敏感嘅部位。一陣酥痳由下身傳黎...

「啊...」Noopy 長長咁嘆左一聲。

我亦都忍唔住讚嘆:「Noopy,你真係好正。」

為左答謝巴打,慶祝700正皮
聽朝七點
長文恭候
保證唔洗著番條褲
(廿三)

我只用左三份一嘅巨龍,竟然就已經足以令呢個小美女高潮。果種滿足感,真係冇得彈。

一波波高潮嘅餘韻未盡,香汗淋漓嘅Noopy仲未回神,仍然全身癱軟,喘息連連。但係我知道呢個係一個好機會,去完成一件事。我冇比Noopy喘息嘅機會,吸一口氣,將餘下三份之二嘅巨龍,一插到底。

「啊... 痛...」Noopy 緊皺眉頭。

我感覺到,終於我衝破左Noopy嘅完璧之身。細細嘅血絲慢慢從我同佢連接嘅地方滲出,證明我已經徹底佔有呢個女人。

好戲先啱啱開始。

我一向認為,一個女仔高潮之際,奪去佢嘅處子之身,係最溫柔嘅破處方法。須知道,女人破處係真係痛到仆街嘅一件事。我唔係女人當然唔會親身睇驗過,但係生物學上,你可以想將有人用打窿機,係你條賓周打個窿一樣咁得人驚。而最好嘅方法,就係用更強烈嘅快感蓋過佢。當一個女人沉醉係高潮時,一陣又一陣嘅快感,係足以分散注意力,減輕破處果下撕心裂肺嘅痛楚。

當然,用一小段巨龍令你嘅對手達到高潮,忍住唔插到底,爽到盡,對於男人黎講係需要相當嘅定力,一啲都唔容易嘅。尤其係,瞓喺我眼前呢個小尤物性感無匹,每一聲呻吟一下喘息,都魅惑眾生,就更加難忍。但如果你甘心為左比佢一個完美嘅初體驗,而願意違背男人嘅天性,其實就意味住,你可能真係沉船鳥。

唉屌...

諗到呢到,Noopy痛苦嘅表情打斷左我嘅思路。雖然我仍然感覺小穴嘅陣陣抽蓄,高潮餘韻未完,但係佢緊皺眉頭,咬緊牙關,眼角凄然標出一滴清淚。即使有高潮快感嘅掩護,失身嘅痛楚,對呢個小妹妹黎講始終太痛。

我感到一陣心痛,立時停止抽插,憐惜錫左佢嘅額頭一啖,柔聲問道:「會唔會好痛?」

「少少痛... 我唔緊要...」Noopy 嘅表情話比我知,絕對唔係少少。

望住 Noopy 強忍痛楚嘅表情,我心中一陣揪緊。我維持巨龍喺佢體內嘅位置,唔出唔入,小心翼翼,避免再為佢帶來痛楚,另一方面開始用拇指溫柔按摩陰蒂,希望更多嘅快感,可以幫佢緩解一下。呢招果然湊效。

Noopy 剛剛先經歷人生最甜美嘅一次高潮,身體正處於非常敏感嘅狀態。陰蒂按摩帶黎嘅快感比之前更強幾倍,甜蜜嘅刺激好快又將佢淹沒。佢本來因為痛楚崩緊嘅身體開次放鬆,然後再次不由自主咁扭動。

「啊... 吖... 偉哥哥... 好舒服...」Noopy 又再進入狀態,小穴比之前更加濕潤。

「重痛唔痛,有冇好啲? 」

「唔痛喇...」Noopy 搖搖頭,喘住氣咁答我:「不過... 你... 你又整到我想要... 啊...」

「鹹濕妹。」我微笑。

「我唔係呀...」Noopy 輕拍我嘅胸膛,嬌嗔道:「我... 我平時都唔係咁嘅... 唔知點... 解今日...」

「我知呀傻妹,我講笑咋。」我暫停按摩越來越充血嘅小豆豆,低頭親吻佢嘅白裡透紅嘅臉蛋。「你唔痛就好啦,我想你舒服。」

「但... 但係你未舒服喎...」Noopy 講到呢度,含羞低頭,又面紅起黎,:「我... 我想你同我一齊舒服... 我ready㗎啦...」

聽到Noopy咁講,試問我又點忍得住呢。於是,我又再開始緩緩抽插。

雖然,之前三份之一嘅插入已經好舒服,但係宜家比之前唔湯唔水入得少少,完全係另一個層次。呢一刻我同Noopy完完全全咁結合,緊窄溫軟嘅蜜穴四方八面咁包裹住我整條巨龍,銷魂蝕骨。高潮過後嘅陰道倍加敏感,每一下挺進都會令蜜穴微微抽蓄。加上名器嘅吸啜力,每一下插入,都簡直係頂級嘅享受。

「啊...我真係冇痛...」Noopy 感覺到我怕整痛佢,仲係有啲就住就住「你可以郁大力啲... 我...... 好想要...」

既然係咁,係時候發揮我真正嘅實力喇。於是,我氣運丹田,一野鋤落去。

「啊... 啊!好入...」

我九淺一深咁抽插,令Noopy首次感受到男人真正嘅剛硬,熾熱,同巨大。

冇左處女膜嘅阻隔,碩大嘅鐵棒係Noopy柔軟嘅體內,以高速來回衝刺。每一下嘅抽插,都帶來佢從來無想像過嘅震憾。Noopy 再唔顧得乜野矜持,放縱咁享受被雄性征服,最原始嘅快感。

「啊... 啊啊!好入... 偉... 偉哥哥... 好舒服... 啊...」

毫無阻礙咁深入,係傳教士呢種姿勢嘅其中一個好處。呢個傳統姿勢,雖然冇乜花臣,但最啱Noopy呢種女仔。一黎,初試雲雨嘅少女乜都唔識,呢個姿勢可以比我慢慢帶住佢,完全主導節奏。另一個好處,就係視覺上嘅享受。

我居高臨下,望住胯下美妙嘅胴體,係巨龍嘅衝擊之下,一上一下咁巔簸,一雙雪白豐滿嘅美乳就無助咁隨住節奏上下舞動。兩小片粉嫩嘅乳尖,同時上下跳動,畫出兩條誘人嘅粉紅色彩虹。

因為第一次高潮已經全身冒汗嘅Noopy,呢一刻更係香汗淋灕。胸前雙乳之間雪白嘅肌膚,本來由於興奮已經透出可愛嘅紅暈,而家更加點綴一點點嘅汗珠,閃閃發光。

Noopy 一片微張嘅朱唇,縱情呻吟。佢舉起雙手,捉緊頸後嘅枕頭,露出細嫩白滑嘅腋下。輕柔卷曲嘅髮絲,沾住汗水,貼係胸前同腋下濕透嘅肌膚上面,跟隨住情慾嘅節奏不住躍動。好一幅艷色無邊嘅美人圖。

呢個色情嘅畫面,令我禁不住衝動彎腰向前,係Noopy嘅濕透腋下舐左落去。Noopy怕醜咁扭動身體,作出無謂嘅抵抗,但羞恥嘅感覺反而令佢更加興奮。我貪婪咁不停舐吻Noopy嘅腋窩,酸酸嘅少女汗香直衝腦門,就好似火上加油,令我僅餘嘅一點理性完全崩解。

我伸出雙手,捉住眼前一對不住躍動嘅溫香軟玉,盡情搓楺,一對美巨乳喺我手中不斷變形。我同時催動腰勁,開始忘我咁盡情進攻。我冇再理咩九淺一深,每一下都將整條巨龍狠狠插至沒頂,房間充斥住啪啪啪啪嘅撞擊聲。

「 啊... 啊... 我... 我唔得啦... 偉哥哥... 偉哥哥... 唔得啦... 」

Noopy 放開枕頭,伸手抵住我嘅腹肌,睜開媚眼,紅粉緋緋,望住我嘅眼神,彷彿向我求饒一樣。本來稚氣可愛嘅面孔,變得性感誘人。但呢一刻嘅我已經化身為一隻名為肉慾嘅猛獸,當然唔會理佢嘅哀求,只有更加賣力咁高速抽插。

「啊啊... 偉哥哥... 你好犀利... 啊啊... 啊啊...!」

忽然,Noopy 全身劇烈抖動。初赴巫山嘅少女,居然迎來今晚第二次嘅高潮。粉穴再次強烈咁收縮,加上子宮頸磨擦龜頭產生一陣陣強烈嘅酸痳,令我亦都終於失守。會陰一緊,一陣哆嗦,我濃濃嘅精華就注入左Noopy嘅體內深處。

「啊...」Noopy感受到體內精液嘅滾燙,渾身劇震,進一步邁上最後嘅頂峰。一浪又一浪甜美嘅快感,彷似無窮無盡,令Noopy雙目失神,不停抽蓄。

我亦都筋疲力遏,向前倒下,用雙臂支撐上身,俯勘呢個將初夜奉獻左比我,全身癱軟嘅小美人。

良久,一場暴風雨般嘅性愛終於慢慢平靜落黎。Noopy回過神來,發現我深情咁望住佢,又含羞答答咁將頭埋係我嘅胸前。

「你覺得點呀?」我其實係想問,佢仲有冇痛。

「好震憾呀...」呢個傻妹,以為我賽後檢討緊。

「我好怕整痛你,」我輕吻一下Noopy汗濕嘅額頭:「你覺得舒服就好啦。」

佢抬起頭,露出甜蜜嘅笑容,伸手索抱。於是我側身瞓低將佢抱住,好愛惜咁,輕撫佢因為激烈嘅性愛而變得凌亂嘅長長秀髮,佢亦都環抱住我嘅後頸,緩緩喘息,笑意盈盈望住我,送上甜甜嘅一吻。

「偉哥哥,多謝你。」比我食左隻豬,仲多謝番我轉頭。Noopy你真係好傻...

「傻瓜。但係...」我突然醒起一件好重要嘅事「對唔住,頭先太舒服,我忍唔住射左入去...」

「唔緊要,其實我好開心...」Noopy搖搖頭,「因為我好想好想,係你離開我之前,可以係我身上留低一啲印記...」

「Noopy,我...」

「其實本來我諗住呢,如果你唔肯,我就會用埋第三個願望。」Noopy吐一吐舌頭,本來性感撩人嘅面孔又回復一點佻皮稚氣:「好彩你忍唔住,咁我就仲有一個願望剩啦,嘻嘻!」

我望住Noopy淘氣嘅俏臉,再睇見白色嘅床單上面,點點海棠遍地。心中五味紛陳,一陣感動一陣心痛。我再不能自已,將Noopy一擁入懷。一句埋藏心底嘅說話衝口而出:

「我愛你。」
「重痛唔痛,有冇好啲? 」
「唔痛喇...」Noopy 搖搖頭,喘住氣咁答我:「不過... 你... 你又整到我想要... 啊...」
「鹹濕妹。」我微笑。
「我唔係呀...」Noopy 輕拍我嘅胸膛,嬌嗔道:「我... 我平時都唔係咁嘅... 唔知點... 解今日...」

Noopy首次感受到男人真正嘅剛硬,熾熱,同巨大。

冇左處女膜嘅阻隔,碩大嘅鐵棒係Noopy柔軟嘅體內,以高速來回衝刺。每一下嘅抽插,都帶來佢從來無想像過嘅震憾。Noopy 再唔顧得乜野矜持,放縱咁享受被雄性征服,最原始嘅快感。

「啊... 啊啊!好入... 偉... 偉哥哥... 好舒服... 啊...」

居高臨下,望住胯下美妙嘅胴體,係巨龍嘅衝擊之下,一上一下咁巔簸,一雙雪白豐滿嘅美乳就無助咁隨住節奏上下舞動。兩小片粉嫩嘅乳尖,同時上下跳動,畫出兩條誘人嘅粉紅色彩虹。

因為第一次高潮已經全身冒汗嘅Noopy,呢一刻更係香汗淋灕。胸前雙乳之間雪白嘅肌膚,本來由於興奮已經透出可愛嘅紅暈,而家更加點綴一點點嘅汗珠,閃閃發光。

我禁不住衝動彎腰向前,係Noopy嘅濕透腋下舐左落去。Noopy怕醜咁扭動身體,作出無謂嘅抵抗,但羞恥嘅感覺反而令佢更加興奮。我貪婪咁不停舐吻Noopy嘅腋窩,酸酸嘅少女汗香直衝腦門,就好似火上加油,令我僅餘嘅一點理性完全崩解。

我伸出雙手,捉住眼前一對不住躍動嘅溫香軟玉,盡情搓楺,一對美巨乳喺我手中不斷變形。我同時催動腰勁,開始忘我咁盡情進攻。我冇再理咩九淺一深,每一下都將整條巨龍狠狠插至沒頂,房間充斥住啪啪啪啪嘅撞擊聲。

「 啊... 啊... 我... 我唔得啦... 偉哥哥... 偉哥哥... 唔得啦... 」

Noopy 放開枕頭,伸手抵住我嘅腹肌,睜開媚眼,紅粉緋緋,望住我嘅眼神,彷彿向我求饒一樣。本來稚氣可愛嘅面孔,變得性感誘人。但呢一刻嘅我已經化身為一隻名為肉慾嘅猛獸,當然唔會理佢嘅哀求,只有更加賣力咁高速抽插。

唉好L攰。瞓喇屌。
沉船了
辛苦晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞