食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜]

1001 回覆
920 Like 92 Dislike
係出埋篇文先瞓
快快手中出左helen啦!!!
Pish
留名
首爾酒店呢段係咪真係發生過?
好夢幻

但係比定啲心理準備你地
事情未必好似你地所期望咁發展落去
真係? 我期待你仆街
講笑, 好妒忌你咁多女, 寫落去
兩個咋喎
連登仔個個都晚晚唔同SP
點敢話自己多女
你屋企個件唔計呀? 定已經忘記左佢呀? (係個故事入邊你結左婚)
唔計啦。睇落去你就明。
係真姓就唔會成日打錯啦
(卅三)

喺妒意加上氣氛嘅帶動之下,Noopy 第一次主動咁,將我嘅手指按落去佢濕潤嘅陰唇,而且仲不住用力,有㩒入去更加深入嘅地方嘅意味。佢冇停到吸啜我嘅嘴唇,直到我嘅手指今晚第二次進入 Noopy 身體嘅一刻,佢嘅嘴唇先終於張開,吐出聲如蚊吶嘅一下銷魂嘅叫聲:

「啊...」

隨即Noopy又驚覺其實唔可以嗌出聲。於是,佢又捐番落被下面,用一隻手諳住自己個口,另一隻手繼續㩒我隻右手進入佢嘅蜜穴深處。Noopy 皺住眉嬌喘連連,但係又唔敢嗌出聲果個可憐樣,撩動住我進一步欺負佢嘅慾望。

就係咁,我一邊打住車輪,被動地指插我心愛嘅可愛小女人,另一邊又被動咁揸緊一個正在醉酒自慰嘅高嶺之花。

呢一晚,係呢個淫亂嘅酒店房間,我第一次體驗到食殘廢餐嘅滋味。

凱倫越來越興奮,隔住塊布嘅搓揉已經唔夠喉。佢捉住我隻手,從領口伸入吊帶睡裙嘅裡面。缺少左視覺上嘅刺激,手上嘅觸感反而更加強烈。巨乳滑膩嘅肌膚,軟棉棉嘅質感,加上中間微硬勃起嘅乳頭,挑戰住我僅餘嘅理智。比著以前,我真係會不顧一切咁用力揸落去。

「Oh yes… 阿偉,我鍾意你揸我... yes...」

凱倫嘅嬌軀扭動越發激烈,伴隨住纖腰一兩下嘅抽蓄,睇嚟就快去到高潮。我唔知道,係出於想示威,定係純粹比氣氛帶動,Noopy 竟然都越來越興奮,小穴嘅愛液已經泛濫。每一下指插都發出輕輕嘅水聲,如果凱倫唔係醉到咁,肯定已經聽到。

我成日諗,果啲夫目前犯play,其實係咪應該喺AV裡面先會出現。老老實實,如果我心愛嘅女人喺我面前比人屌,我真係唔敢包我會唔殺左個男人。但係,Noopy 而家竟然就係因為我同另一個女人發生緊肉體關係而興奮起黎,究竟係我唔了解女人?定係我唔了解愛情?

Noopy嘅密穴開始抽蓄,急速緊張嘅呼吸聲近在耳邊。佢放開左本來諳住口嘅手,伸向我扯到行嘅巨龍,開始緩緩套弄。啊,係久違嘅酥酥痳痳嘅快感。

Noopy 嘅身體貼到我實一實,我感到佢嘅乳溝因為出汗而微濕。隨住佢套弄嘅動作,赤裸嘅潮濕肌膚磨擦住我嘅手臂。佢嘅體溫急速上升,帶動少女嘅芳澤,比任何香水更加誘人嘅汗香直衝我嘅腦門。

「啊... 偉哥哥,我想... 最後一晚你只係我一個人嘅... 淨係今晚... 吖... 得唔得...」Noopy 一邊輕喘,一邊講出哀怨嘅一句。

原來Noopy唔係想示威,定亦唔係純粹比氣氛帶動,而係嫉妒,係同戀愛一體兩面嘅嫉妒。

愛得越深,嫉妒出現嘅時候就越強烈。呢一刻宜得果個阿Joe聽日仆街死嘅我,又點會唔明。不過,男人嘅嫉妒通常係用攻擊性嘅形式表達出來,譬如打鳩你條女啲狗公,而女人,原來有時係會因為嫉妒,因為想搶番自己嘅男人,而展現更多嘅肉慾同愛意。我諗我真係唔了解女人。又或者係,你越愛一個女人,你就會越想接近佢,但亦都會發覺佢越難捉摸...

(本身想話,如果有絲打唔同意,請留言指正。但係諗真啲,呢啲男性向甜故又點會有絲打讀者呢)

於是,我準備從凱倫胸前嘅溫柔香離開,將手抽出去想攬住Noopy嘅時後,變故就發生了。

凱倫或者係感到我隻手想抽出黎,又或者係想尋求盡一步嘅快感。喺Noopy正在溫柔地套弄巨龍嘅時候,凱倫竟然放開左佢捉住我果隻手,轉而向被窩探入,伸向我嘅巨龍。係「二女共侍一根」嘅AV情節發生前,佢地兩隻手係我嘅巨龍上面雙遇。

金翅真係仆街鳥。

老實講,我不嬲都對起雙飛冇乜幻想。尤其呢一個moment,我淨係諗到Noopy如果比人發現佢全身赤裸咁瞓係一個有婦之夫嘅床上,係呢個笑貧更笑娼嘅香港,會有幾悲慘嘅後果。

電光火石之間,我腦袋裡面嘅齒輪全速運轉,計算每個可以成立嘅藉口,每個可以保護Noopy嘅方法。甚至離婚同凱倫一齊,換取佢保守呢個秘密,又甚至殺人滅口嘅念頭我都有閃過。

即使佢明天開始就唔再屬於我,今晚Noopy仍然係我嘅女人。

直到最後嘅一刻,我都會用盡所有嘅方法,去保護呢個女人。
仆街啦 點解我而家撳咗入黎 依個位停又依個時候 唔湯唔水咁點訓呀
又要著返褲啦
不過好好睇
巴打加油打
巴打加油
電車
果然係冇女讀者嘅。
女人只係想默默係心愛嘅男人身邊陪得幾陪得幾耐 係離開同留係佢身邊嘅決定不斷掙扎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞