食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜]

1001 回覆
920 Like 92 Dislike
(卅五)

霎時間,我比眼前嘅美景震懾住。

Noopy 嘅盈盈纖腰,同高高翹起嘅雪白美臀之間,形成起伏嘅誘人曲線。Noopy用手肘撐起上半身。上臂下方,性感飽滿嘅側乳若隱若現,柔軟咁壓逼住下面嘅床單。美艷不可方物。

我痴痴咁望住眼前絕美嘅畫面,呆若木雞。Noopy 係第一次,主動咁向我展露自己嘅身體。好明顯,佢呢個舉動令佢自己都好尷尬。因為佢完全唔敢望我,𢱕低頭咁講:

「我唔知道個天究竟想我地點。我唔知道聽日之後我嘅人生會變成點,我其實真係對阿Joe認識唔係好深... 但係我知道,起碼而家,我係屬於你嘅。」講到最尾,Noopy 本來幽怨嘅神情,又添嬌羞緋紅。佢抬起頭,楚楚可憐咁望住我:

「偉哥哥,今晚你可唔可以再一次,將我變成你嘅人?」

我聽完呢一句,係憐愛同肉慾嘅驅使之下,幾乎係撲左上去,將呢個想最後一次將自己交比我嘅女人,壓喺身下。Noopy 擰轉頭向我索吻,我亦都低頭送上濕吻。

我用下身頂住Noopy嘅股溝,兩片豐臀中間傳來美妙嘅壓迫感,溫柔咁從兩旁夾住我嘅巨龍。同時我將雙手攝到佢雙乳同床單之間,由下而上咁感受一對美乳嘅重量。

我地一邊貪婪咁吸啜對方嘅唾液,一邊感受對方嘅體溫。Noopy 嘅玉背上微微汗濕,近在耳邊嘅呼吸聲開始急速。

我已經忍唔住,於是抬起下身,扶住巨龍,對住美臀下方嘅小穴。同我心有靈犀嘅 Noopy 亦彷彿急不及待咁,輕輕趷起蜜桃一樣嘅翹臀,迎向我嘅進攻。

巨龍順著愛液,終於滑入密穴嘅深處,一插而盡。

「啊......」Noopy 發出滿足嘅一聲,長長嘅呻吟。酒店房裡面嘅溫度卻越來越高,但係窗外嘅首爾城,竟然落起雪來。

相隔左一個月,我終於再次進入Noopy嘅身體,快感之餘,感覺好似番左屋企一樣溫暖。因為係後入嘅體位,加上Noopy緊閉嘅雙腿,令小穴緊實嘅程度,竟然比上次破處嘅時候有過之而無不及,緊緊地包裹住巨龍。

「偉... 偉哥哥... 好大... 好粗...」

似乎Noopy嘅感受亦同樣強烈,因為我都未開始抽插,佢已經喺我身下不住扭動身體,雙手無意識咁係床上摸索,是旦搵啲嘅捉實,好似一隻受驚嘅小動物咁。濕滑嘅小穴陰道,傳來一下下性感嘅律動。酸麻嘅快感由巨龍,傳向下腹,再擴散全身。

我居高臨下,望住Noopy滑膩嘅背脊上面,隨住急速嘅嬌喘,微小嘅汗珠閃閃發亮。Noopy 嘅身材,冇F至G cup嘅凱倫咁誇張,但自古美人在骨不在皮,肩胛骨嘅陰影,肋旁嘅曲線,每一樣對我嚟講,都係致命嘅性感。

我情不自禁咁彎低腰,用舌尖輕舔Noopy嘅細嫩嘅後頸同骨感嘅背脊。我從來都冇諗過,原來淡淡嘅鹹味可以咁誘惑嘅味道。

我撐起上身,沉腰用力,開始抽插。每一下挺進,兩個赤裸嘅肉體,都好似兩塊磁石嘅南北極互相吸引一樣,瞬間貼緊,結合。一切係如此無可抗拒,又自然而然。

Noopy體內綿密濕滑嘅觸感,吸啜住硬如鐵棒嘅巨龍。我緩慢咁抽插,但越插越入,越插越用力,彷彿想用最徹底,最深入嘅結合比Noopy知道,我對佢嘅愛有幾痴,有幾深,有幾痛。

「啊,啊... 偉哥哥... 我愛你...」

我愛你呢三個字我唔係第一次喺Noopy口中聽到,但係嚮呢個最後嘅夜晚,出現左咁多阻濟,經過埋凱倫嘅攪局,呢三個字嘅溫柔,徹底將我融化。我趴落去,胸膛貼住Noopy滑膩嘅玉背,再次以體重壓住呢個我深愛嘅女人。我雙手墊喺Noopy胸脯下方,同時鼓動腰勁,加速抽插。Noopy嘅整個身體因為我強力嘅活塞運動而上下震動,一對美乳就同時喺我嘅掌握之中上下晃盪。

緊貼嘅肌膚,混和嘅體液,似乎都未能夠安撫譟動嘅靈魂,Noopy 又再回頭,楚楚可憐咁向我索吻。於是我嘅嘴唇憐惜咁親吻,胸膛緊緊咁貼實,雙手溫柔咁搓揉,下身急勁咁挺進,同時比 Noopy 四種不同嘅觸感,但希望傳遞嘅係同一樣深沉嘅痛愛。

越發深入嘅抽插,越發強烈嘅刺激,令Noopy不禁婉轉嬌啼,但係佢嘅小嘴已經比我堵住。呢個我身下嘅小美女只能夠緊皺著眉,扭動纖腰,發出可憐嘅「嗯嗯...」銷魂呻吟。
加速
pish
追文
樓主一定好靚仔
咁多女埋身
都話八成真
邊兩成假,就完故先講

做咩就唔好講啦
費事自爆
射哂落塊面到 等佢好好記住今晚
lm
梗係射晒入去啦
到時就有人養便宜仔
咪on9 留精不留情
擺低1蚊
堅定妹妹派
妹妹好似就嚟變心
真心樓主寫得咁慢已經冇心機追 我諗呢度本身大部分讀者都已經走左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞