食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜]

1001 回覆
920 Like 92 Dislike
今晚睇黎冇得打丁
各位巴打久等了。

(卅一)

「你知唔知道,我係幾辛苦先可以下定決心,要離開你,要自己死心?呢一個月我有幾辛苦你又知唔知吖?我一個人過黎首爾,一直都好小心,夜媽媽先敢出街,驚撞到你。點解你咁都要見到我喎?你叫我而家點算好喎...」

果然,相比起男人嘅幼稚同簡單,女人通常諗得比我地更多,更複雜。女人就係咁麻煩,但同時,或者就係呢種纖細,令男人更加愛不惜手。原來,我以為肉慾可以令Noopy回心轉意嘅時候,只係令佢內心更加掙扎同痛苦。

正當我想安慰Noopy嘅時候,意外就發生左。

房門突然「𠺝喳」一聲打開。仆街,原來我同Noopy入房嘅時後,唔記得鎖門。Noopy 嚇到倒抽一口氣,然後本能反應咁即刻瓹左入被竇,赤裸咁攬住我嘅右手手臂,貼到實一實。當然呢一刻,我同Noopy心裡面都淨係諗到一個人:我老婆。

我感覺到,Noopy滑膩嘅嬌軀,驚到打晒冷震。我即刻同被窩裡面嘅佢細細聲講:「唔洗驚,有我喺度。無論發生咩事我都會保護你。」

但係呢個世界邊有咁易比你估到吖,門口行入嚟嘅,居然係另一個人。

凱倫。

佢著住絲質嘅吊帶睡裙,一手攞住杯紅酒,一手攞住一支半滿嘅Pinot Noir,雙頰潮紅,滿身酒氣咁步向我嘅床邊。

「阿偉!Get up!」凱倫行都行得唔穩,搖搖晃晃咁行埋黎我床邊。

睇黎係我頭先拒絕完佢之後。佢番房自己借酒消愁,一個人隊左半支紅酒,結果醉成咁。

「唔好瞓啦,起身陪我!我有野要同你講呀!」凱倫以為我瞓左,係咁嗌我起身。

我一於將計就計,詐瞓,希望佢會自己冇癮走人,如果唔係比佢發現有個裸女係我間房,我真係唔知點解釋。事關,傳左番醫院就唔單止我一身蟻,最慘係Noopy。一個女仔,咁樣真係會比人唱成世。好彩由於個房熄晒燈,張被又厚,加上凱倫醉到貓晒,佢似乎並未發現原來間房仲有第三個人喺度。

凱倫雖然唔係我杯茶,但佢果然係一個美人。我靜雞雞將眼睛睜開一條綫,見到眼前嘅美景。

凱倫臉帶酡紅,一副貴妃醉酒嘅模樣。隨住佢不穩嘅步伐,一對傲人雙峰係寬鬆嘅絲質睡裙裡面,浪下,浪下。 仔細一看,不得了,若隱若現。雪白豐滿嘅側乳上,仲露出一粒銷魂黑痣,誘惑眾生。

凱倫見我嗌極都唔醒,唔單止冇走,居然仲索性坐低係我床邊。佢忽爾一坐,成張床褥彈一彈,嚇到Noopy跳左一下,攬得我更加實。

呢個時候,一絲不掛嘅Noopy瞓喺我右面攬實我隻手,用張皮笠住左自己,因為頭先嘅激烈愛撫依然微微喘氣,嬌羞忐忑。另一面,身穿性感睡裙凱倫就坐喺我左面嘅床邊,醉眼如絲,性感撩人。好一個惹人羨慕嘅修羅場。

雖然我知咁講係好折墮,但係我呢一刻嘅注意力只係放左係我右面。Noopy頭先至因為內心嘅天人交戰而忍唔住喊左出嚟,而家又嚇到震晒。老實講,就算凱倫索到天仙咁,我只係想盡快駛走佢,安慰我身邊呢個又驚,又傷心嘅Noopy。

「點解Dr Mak會夜媽媽過黎搵你㗎,你同佢原來...」Noopy 語帶醋意,用氣聲講。女人即係女人,劇情緊張到咁,佢竟然都不忘呷醋。但係凱倫而家坐係我隔黎,我又點話你聽,其實我已經拒絕左佢呢?

「阿偉,多謝你頭先幫我摟住件外套,攬住我番黎... 真係好溫暖...」凱倫放棄左嗌我起身,開始坐係我張床度,背對住我自說自話。喂,但係你講還講,做乜講得咁令人誤會呢?

果然 Noopy 聽到即刻醋意大發,喺張被下面都忍唔住打左我手臂一下。

「...但係點解,你要拒絕我喎?人地都做到咁主動啦...」

Noopy 聽佢咁講,即刻又溫柔咁攬番住我手臂,變得小鳥依人,將個頭靠喺我膊頭度。隔住張被我都想像到,Noopy 而家嘅面上一定係掛住一個好冧好冧,甜絲絲嘅笑容。

凱倫飲左啖紅酒,繼續講:「我咁大個女呀,從來只有男仔追我,我冇做過主動㗎!」呢個應該係事實。凱倫係一個早熟美人,當年佢做我做媽,一個O’camp組已經有六個組爸組仔拜倒係佢石榴裙下。

「你知唔知,當我發現你同老婆出左問題,我開心㗎。我認我係有啲黑心... 做咩喎,咁人梗係自私㗎啦。」如果唔係凱倫今晚酒後真言,我真係一直都唔知,原來高傲嘅凱倫一直都...

有一種女人,高不可攀到一個點,你係唔會用呢種眼光睇佢。唔係佢正唔正嘅問題,而係距離嘅問題。即係,你唔會覺得你有日會同Emma Watson上床咁囉。

「其實人地有咩唔好喎... 講樣貌身材,講性格人品,我都算唔差吖... 公司一直都有幾個男同事追緊我,我都冇理佢地呀。I just... I just...」凱倫始終係個女仔。即使飲醉酒,有啲說話都係唔容易講出口嘅。

凱倫講講下突然舉杯飲左啖酒,擰轉頭哄買黎我度,嬌嗔道:「衰人,有冇咁好瞓呀你?」

棉被之下嘅Noopy,同我一樣比佢嚇一嚇。佢驚比凱倫發現,攬得我隻右手越來越實。於是我嘅上臂已經深深咁埋喺佢軟彈嘅雙乳之間,溫暖滑膩。同時,手掌感覺到比嫩滑嘅肌膚夾住,手背就感覺到有啲鞋霎霎咁。原來,Noopy用一雙白滑大腿夾住我右手手掌,手背感覺到嘅,就自然係秘密花園嘅草叢啦。

我忍唔住用手指喺Noopy嘅陰戶外面輕輕掃左一下,Noopy微微一震,又打左我一下,再用氣聲講:「呢個時候,仲係度玩,好衰㗎」。

吓衰妹,你自己頭先夠呢個時候,呷埋啲無謂醋啦。

睇嚟凱倫真係醉到非常,佢冇發現到Noopy喺被窩裡面嘅動靜,只係不明所以咁講左句:

「你再係唔醒,我對你唔客氣㗎喇。」
凱倫臉帶酡紅,一副貴妃醉酒嘅模樣。隨住佢不穩嘅步伐,一對傲人雙峰係寬鬆嘅絲質睡裙裡面,浪下,浪下。 仔細一看,不得了,若隱若現,雪白豐滿嘅側乳上,仲露出一粒銷魂黑痣,誘惑眾生。

我唔客氣啦
正野, 好甜好正
我覺得我都番吾到轉頭
酒店門唔用鎖匙都開到, 間酒店執左佢啦
AV劇情3P
簡直cls劇情
我係你就 岩開始就起身搵藉口趕佢走啦
因為係八成真人真事,通常駁故我好少理,不過呢位CHING駁得咁有誠意,我就答下。

「正當我想安慰Noopy嘅時候,意外就發生左。房門突然「𠺝喳」一聲打開。仆街,原來我同Noopy入房嘅時後,唔記得鎖門。」

其實我想講嘅係,我同Noopy一齊行入房嘅時候,兩個都迷迷癡癡,冇閂到度門,淨係虛掩。表達得唔好,係我功力未夠。

第二點就純粹係個人諗法啦。不過作為一個偷過情嘅人,我可以話你知,第一樣真係會諗老婆。

第三嚟講,老實講我都唔知點解,可能係凱倫真係太醉...

多謝支持。
其實大家駁故
我冇所謂呀
起碼證明大家中意睇個故
不過我冇力逐個覆咁解啫
有返文就好 以為你棄故
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞