食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜]

1001 回覆
920 Like 92 Dislike
我叫甄景偉,係一個醫生,詳細就唔好講啦,不過總之就係公立醫院捱驢仔捱到死死下果堆啦。大家千其唔好醫為我地醫生都係好有錢好離地,其實咪又係人一個。我地同大家一𨶙樣都係社畜一名,會捱貴租、會儲(唔到)首期、會食麥記、會响雨革過陣瞓街(雖然我冇好似有啲同事咁夠薑拋頭露面做急救隊)、會好撚想𨳒𨶙爆個仆街政府(但係又冇野做到)...

... 同埋會鹹濕。

話說我好早結婚。其實冇乜原因,同女友中學開始拍拖七年,最後幾年佢係咁催我,於是畢業後幾乎即刻結。雖然我好鹹濕,但係同時又好忍得,之後即使出左嚟做野,有好多誘惑,但係我都忍到,直至遇到佢 ...

「甄醫生,做得咁辛苦,過黎食night food吖!」

叫我食night food(行內興叫當夜更食嘅宵夜做night food)嘅係一個啱啱畢業嘅護士學生,20出頭,pok pok趣,個名好攪笑叫做Noopy,可能係因為鍾意Snoopy啩。Noopy平日响病房早野有交帶,唔似啲老屎忽咁hea住做,所以同佢都叫有兩句。咁當然,作為一個鹹濕佬,我最初注意到嘅唔係呢樣,而係佢嘅外表啦,Noppy係一個中等身材160cm左右,眼大大,長頭髮,成日笑得好燦爛,有腰果眼嘅女仔。老實講,佢唔係果種靚到可以做明星嘅天姿國色,但係好甜好甜,笑起上嚟你會覺得有如雨後陽光嘅感覺。

最攞命係,條女瘦底,但目測有33E。係E!

我成日覺得,幾索到好,女仔一賣弄身材就即刻唔吸引。你話睇AV就話啫,現實生活中,隱性巨乳先係皇道。當你好辛苦咁溝到條女,拆禮物嘅一刻,佢含羞答答咁瞓係床上,等待你嘅發落,你慢慢拉起佢件衫,發覺裡面宛如凝脂嘅巨乳果然應聲彈出,然後佢因為第一次俾男人直接望自己偉大嘅胸器而怕醜怕到要雙手掩面,結果反而擠壓出更加壯觀嘅深溝同側乳,於是你再忍唔住自己嘅獸性,盡情搓楺呢一對冇人接觸過嘅溫香軟玉 --- 果種發現驚世寶藏嘅感動,同埋全世界得你一個男人有得見識呢對寶物嘅自豪感,真係冇得彈。

雖然開朗,但其實Noopy正正就係呢種內斂璞素嘅女仔,平時你唔會發覺,但係當佢著住套粉紅色嘅學護制服,向病房跑來跑去,你細心留意就可以發現佢胸前,不經意地,隨住步伐一下下上下晃動,果種重量感,有經驗嘅巴打就會知道,唔係E cup以上係唔會有呢個效果嘅。再加上佢長髮飄飄行過嘅時候散發出來嘅少女體香,唔好話屋企有個老婆,真係老豆姓乜我都唔記得。

其實,Noopy叫我食night food都唔係第一次,其實呢啲咁gf-able嘅護士囡囡,晨早有幾個同事對佢虎視眈眈,但係Noopy似乎就只係特別對我親近,成日請我一齊食night food,平時做野又哄到鬼咁埋,攪到我成日聞到佢甜甜嘅體香,真係諗起都扯扯地。

番番黎先。Noopy 見我呢晚當值,啱啱處理完一個好嚴重嘅個案,終於鬆一口氣,於是又一繃一跳咁過嚟邀請我食night food。

喂妹妹你咁興奮,係叔叔面前彈彈下,我唔止食night food,真係忍唔住食埋你㗎。
係醫生同護士丫
Noopy 角色概念圖

新手上路學人寫故
大家俾面
Lm
碌左個十蚊入黎
(二)

就係咁,我同Noopy越來越熟,除左工作以外有時仲會放工去飲杯野,傾吓偈,講吓醫院啲人嘅是非咁。熟絡左先發覺,原來我地幾夾。不過我始終係個有婦之夫,我都唔想跨越條道德底線。但係我始終係個男人...

有次响間cafe飲野傾偈,間cafe好多人,坐得好迫,佢幾乎要貼住我坐。佢著住一件紅色上衫,件衫長袖,但係就露出兩個雪白嘅小香肩,真係好好睇。我地講開其中一個共同興趣,就係電影,佢話佢從來唔睇恐怖片。

「吓攪錯呀,咩戲都應該睇吓嘛,有好多恐怖片都好正㗎喎。好多都唔係淨係血淋淋,突然彈隻鬼出嚟,等你鳩叫一餐㗎喎。好多真係拍得好好,本地薑都唔少,例如早幾年麥俊龍導演果套彊屍,就係一個好例子。」

「真㗎咩?」佢諤高頭,睜大眼問問題個無辜樣真係好可愛「我唔敢睇,所以從來都唔知...」

「做人呢,唔係作姦犯科嘅嘢,就應該咩都試吓,咁人生先會精彩㗎嘛。」

「知喇,甄醫生」唔知點解,佢突然間講講下面紅起來,仲越講越細聲「但係我一個人真係唔敢睇喎...」

「放左工就係普通朋友,唔洗甄醫生喇,叫我阿偉得啦」

「咁... 偉哥哥... 你可唔可以... 陪我睇呀...」

Noopy 細我四年,叫我哥哥都冇錯嘅,尤其是一個楚楚可憐33E嘅靚女叫你哥哥,係男人都覺得爽皮啦。

「都可以嘅,但係我無隻碟喎」

「多謝偉哥哥!咁我買碟啦!」個傻妹開心到跳起,胸前一對巨乳即刻彈左幾下。本來紅粉緋緋嘅面珠仔,再加上笑咪咪嘅腰果眼,真係少啲定力都會忍唔住一啖食左佢。

「不過偉哥哥,我聽人講,就嚟唔响呢間醫院做啦喎,我地冇乜時間喇... 後日我當值... 不如... 我放工上你醫院宿舍度一齊睇吖。」

「但係果日我傍晚就要番工啦喎,你放兩點,冇乜時間咋喎。」

「求吓你啦偉哥哥,至多我盡快趕嚟啦。我唔換制服,放工即刻去搵你吖。好啦好啦...」佢捉住我隻手臂係咁搖,仲唔覺意送左幾隻軟棉棉嘅波餅我食。嘩屌,真材實料,彈力充沛。我諗,呢一刻,成個世界真係冇男人頂到唔應承佢。

咦?咪住。

孤男寡女,護士制服,仲要睇恐怖片?天呀,點解你要咁迫我呀...
新手上路,大家不妨俾啲意見。
Noopy响cafe內嘅粧束

就嚟唔响呢間醫院做啦喎
講緊咩個
就嚟唔响呢間醫院做啦喎

so99y
打漏左隻字
自膠
個設定係,男主就嚟調去第間醫院,所以女主覺得冇乜時間可以同男主相處。
睇嚟幾正 十卜
fresh gard 好少姑娘仔咁主動埋醫生身(HUNTER除外)
究竟佢真係主動埋身,定係男主表錯情呢?下回分解。
好似冇乜人睇,其實有啲灰機....
正評
繼續
留名
正評!樓主加油!
(三)

就係咁,第二日,Noopy 個傻妹已經好快咁買左隻DVD,然後勁興奮咁 send 左個 whatsapp message 俾我:「我買左喇,偉哥哥,好期待同你一齊睇啊!!!」

見佢咁興奮,我開始覺得唔係幾妥。掙扎左一晚,始終覺得唔應該咁樣對一個咁好嘅女仔。於是就小心翼翼咁回左佢message:「Noopy,同你做朋友我覺得好開心,但係我有啲擔心,我係咪俾錯左signal你。我覺得我應該要同你講清楚,我係一個有老婆嘅男人。對唔住,但係我唔想你有咩誤會。」

男人就係咁,又想佔人便宜,但係又唔想做衰人。結果,雙藍剔,已讀不回。

直到第二朝,正當我諗住:「咁都好吖,費事玩人啦,佢咁好嘅女仔係唔應該做人第三者嘅...」嘅時候,Noopy 竟然就回覆我了。

「哈哈,甄醫生,你咪攪笑啦。我當你係friend咋,冇野喎,你諗多晒喇。」

果一刻我除左想搵窿捐之外,仲有啲失落。老老豆豆,邊個男人唔想身邊有個仰慕自己嘅妹妹?點知原來係自己表錯情,仲要係自己親手撕破呢個美夢,今次真係柒到喊。佢由叫我偉哥哥,改番口叫我做甄醫生,好明顯係特登保持番距離。

正當我覺得柒到想條樓死左佢嘅時候,whatsapp 又有 message。「我就嚟放工啦,晏啲見啦。」

吓,咁即係點?當我朋友,但係又嚟同我兩個人孤男寡女睇碟?今次真係俾呢個靚妹玩死。

一個鐘頭後,佢就果然真係著住護士制服,嚟宿舍搵我。至於我老婆,我就梗係神早同佢講左,我要當值所以今日响宿舍留宿咁啦。雖然係有啲內疚,但係我同自己講:「冇野喎,我地正常社交啫,冇做對唔住老婆嘅野吖,睇戲咋嘛。而且我已經同 Noopy 講清楚㗎啦。」老實講,我講大話呃自己,仲叻過香港班官呃市民。

Noopy 入嚟我間宿舍房嘅時候,氣來氣喘,雙頰泛紅。原來佢驚遲左,我會唔同佢睇碟,於是一放工就一口氣跑過來。

呢個傻妹。

佢行到入嚟我房,我定睛一睇。哇,不得了。

Noopy 身穿粉紅色嘅護士制服,下面竟然係夢寐以求嘅黑絲。佢面紅紅,香汗淋灕,令本來成間男人除嘅房,變得香噴噴。佢仲喘緊氣,胸前誘人地一起、一伏。

一起、一伏。
一起、一伏。
一起、一伏。

「喂,甄醫生!」個衰妹突然嬌叱一聲「做乜呆左咁呀,你唔係趕時間咩,快啲嚟啦我地!」

「吓,快啲嚟?咁突然?」

「唔係睇戲咩?疆屍吖嘛,我帶左嚟喇!」

「疆屍?呀,係...」

「吓,唔係你以為嚟咩呀。我地... 朋友嚟㗎嘛... 你唔好諗多左呀...」唔知是咪我錯覺定點,佢講講吓,塊面越來越紅。𨳒,我望住佢對E cup,望到入晒神,誤會左「快啲嚟」嘅意思。仆街又柒左。但係冇計,屋企果件係A cup,我個胸仲大過佢。長期缺乏奶類製品,係咁上下啦。

於是,我就同呢個著住護士黑絲嘅Noopy,錯左係我張床上面,拎住部laptop,開始睇恐怖片。

部laptop放响我大髀,Noopy坐我格籬。個衰妹未睇就驚定先,縮埋一舊。嘩頂,一縮之下,竟然唔洗除衫,胸前就已經可以出現深溝。佢仲要坐得鬼咁埋,我聽到佢其實啱啱錯定仲未回氣,所以一直响我耳邊微微嬌喘。

我覺得我呢刻嘅處境,仲緊張過套恐怖片。
今日係咁多
聽日開始加甜
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞