食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜]

1001 回覆
920 Like 92 Dislike
lm
今次張圖高質
正,
加速好嗎
樓豬
唔使寫得太誇張,既然有真人真事作藍圖就跟真人真事啦,我諗好多人都想知醫生食護士嘅真實情況
呢位巴打,點解你會覺得我誇張左呢?

老老實實,為左可信性,我已經將件事淡化平實左。
咁你出文未
快撚啲喇 屌你老母
條女咁撚多嗲架屌佢老母
我越接近中心嘅山峰,Noopy 就叫得越忘情。直至我掂到乳暈嘅一刻,佢已經嬌喘連連,香汗淋漓。

我刻意喺呢個時候停低,欣賞Noopy嬌媚嘅神態,同時比Noopy回一回氣。但連棉不絕嘅快感突然暫停,令 Noopy 感到一陣空虛。佢睜開本來因為怕醜而緊閉嘅雙眼,用迷離嘅眼神望住我,渴求我嘅撫慰。

我當然唔會令佢失望。

我先用舌尖,對準粉紅色嘅乳頭輕輕一舐,Noopy 全身微微一震。

舐左一陣,跟住我再溫柔咁用口,吸住乳頭連整個乳暈。Noopy 嘅乳暈唔大,我輕輕張口已經可以整個含住。一陣乳香撲鼻,我輕輕咁吸住,啜左一下。

「啊...」失而復得嘅快感,令Noopy更加興奮。

Noopy 銷魂嘅呻吟聲,就好似為我打氣咁,令我再無法控制自己。

我開始出力,好肉緊咁吸啜Noopy嘅乳暈,同時用條脷,來來回回大力咁舐果一粒喺口腔裡面,一早已經扯行lin旗嘅乳頭。另一方面,我並冇冷落到Noopy另一邊嘅美乳。我嘅手掌開始慢慢搓楺,Noopy胸前另一邊嘅溫香軟玉。

一左一右,一剛一柔,雙重嘅刺激令 Noopy 不能自已。佢弓起腰枝,開始放開懷抱,高聲呻吟。

「嗯... 吖........!」

一邊嘅乳房,當然滿足唔到我呢個巨乳控。我緊接換邊進攻,左右對掉。吸吮完左邊美乳,用嘴唇慢慢橫過已經因為興奮而微微冒汗嘅乳溝,到達一樣軟彈可口嘅右邊美乳。左右輪流嘅刺激,令 Noopy 再踏上另一個層次嘅快感,佢緊緊咁抓住我嘅背脊,不停扭動嬌軀。

「呀... 嗯... 唔… 唔好… 呀... 停呀...」

我停一停,笑住喺Noopy耳邊問佢:「你係想話唔好,定係想我唔好停?」

「好衰㗎...」面泛紅霞嘅 Noopy 輕輕打我一下膊頭,喘住氣,嬌嗔到:「整到人地咁... 仲要問人地...」睇嚟Noopy已經準備好進入下一個階段。

我愛惜咁輕輕錫左佢一下額頭,然後再係佢耳邊用磁性嘅聲音問佢:

「整到人地點唧?」我一路笑住問,一路用手沿住大腿內側,從裙底伸入,白滑嘅大腿,開始進攻最後嘅防線,探索Noopy未被開發嘅秘密花園。

「整... 整到... 喂!喂呀… 呀... 嗯........」即使隔住內褲,我都feel到指尖傳來嘅濕潤。

見Noopy已經講唔到野,我亦唔再講野撩佢,改而送上激情嘅濕吻。同時,我用純熟嘅手法,將佢身上餘下嘅衣物脫下。

呢一刻,呢個一絲不掛嘅小美女,縮成一團喺我懷中,呵氣如蘭,嬌喘不已。一雙細嫩嘅大腿互相緊貼,上下磨磨噌噌。佢就好似一隻受驚嘅小動物,楚楚可憐咁望住我。我唔知,究竟我想保護愛錫呢個可愛小妹妹嘅衝動大啲,定係盡情開發呢個性感小女人嘅衝動大啲。

Why not both?

於是,我順住恥丘上一小拙嘅倒三角形恥毛,到達已經濕透嘅陰戶。

「啊...」

第一次俾男人觸碰到身體最隱密嘅部位,令Noopy發出性感嘅一聲長嘆。
漏左篇數

(十九)
我開始出力,好肉緊咁吸啜Noopy嘅乳暈,同時用條脷,來來回回大力咁舐果一粒喺口腔裡面,一早已經扯行lin旗嘅乳頭。另一方面,我並冇冷落到Noopy另一邊嘅美乳。我嘅手掌開始慢慢搓楺,Noopy胸前另一邊嘅溫香軟玉。

一左一右,一剛一柔,雙重嘅刺激令 Noopy 不能自已。佢弓起腰枝,開始放開懷抱,高聲呻吟。

無話你寫得誇張呀 我唔覺得誇張呀,我係怕啲人話要咁加甜,會唔小心暴走咗姐
so far寫得好正
咁打多篇先喇
+1
+2
寫咗12日都未食到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞