食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜]

1001 回覆
920 Like 92 Dislike
ok
speed
食豬要中出先係完美
爸爸唔好唔要我
帽事嘅,主角係醫生
就咁就毁咗人一生
多圖
不過諗番果陣驚左成兩個禮拜,唔係講笑
奉勸一句
做人唔好咁環保

雖然真係好L爽
真係好正 不過同樓上巴打一樣 想知真實版本同呢個有咩分別
f5爛咗喇 等更
又live....想問而家進到幾多? 佔故事有無25%?
留個靚名G持下先
一小半左右啦
其實個故係真實版本嘅八成左右
完故再約略交代下(不過梗係唔會自爆啦)
支持同真實版本高度相似
巴打加油
(廿四)

「我好開心... 因為我好想好想,係你離開我之前,可以係我身上留低一啲印記...」

「Noopy,我...」

「其實本來我諗住呢,如果你唔肯,我就會用埋第三個願望。」Noopy吐一吐舌頭,本來性感撩人嘅面孔又回復一點佻皮稚氣:「好彩你忍唔住,咁我就仲有一個願望啦,嘻嘻!」

我望住Noopy淘氣嘅俏臉,心中五味紛陳,一陣感動一陣心痛。我再不能自已,將Noopy一擁入懷。一句埋藏心底嘅說話衝口而出:

「我愛你。」

Noopy聽到呢三個字,即刻抬高頭望住我,成個人呆左。兩秒之後,一頭栽入我嘅懷中,低聲飲泣。

「做咩呀你,傻瓜。唔好喊啦。」唉我呢世人,最怕就係女人喊,尤其係靚嘅女人喊,尤其尤其係又靚又鍾意嘅女人喊。

「我好開心... 我原來唔係單戀... 原來... 嗚嗚...」我感到胸前濕晒,Noopy 已經淚流滿面,嬌小嘅身軀係我懷中不停抽蓄啜泣。

我緊緊擁抱住Noopy,佢亦都一邊喊,一邊用力抱住我,彼此都希望用身體直接將愛意傳送比對方。喺床上面,一對緊緊相擁嘅男女,中間再冇任何空隙,兩顆熾熱嘅心靠得好近,好近。

呢一刻,全個世界好似就剩番兩個人。我唔係一個結左婚仲出去偷食,仲要中出處女嘅仆街男人,佢唔係一個攪有夫之婦,破壞人地家庭嘅狐狸精,冇咁多顧慮,冇世人嘅眼光,只有簡單純粹,墮入愛河,不能自拔嘅一對戀人。

「如果... 我地以後都係咁,一路攬住過埋下半世,你話幾好呢。」

「其實,如果你想... 我地可以㗎喎。」梨花帶雨嘅 Noopy,面上泛起一絲哀怨「我願意以後都跟住你。」

「唉...」

「不過,你唔會離開你老婆,係咪?」Noopy 輕輕掙開我嘅懷抱。

「我... 我唔知...」雖然已經冇愛,但係試問有邊個願意背負拋棄糟糠嘅罪名呢?

「其實偉哥哥,點解你要話比我聽你愛我呢?」

「我...」

「如果你唔話比我聽,咁我就可以容易啲對你死心,容易啲離開你。如果我一路都只係單戀...」

「Noopy...」

「對唔住,我唔應該問咁多。」Noopy 呢個傻妹,成日道歉嘅毛病又黎喇「其實我唔係想攪到你咁煩㗎。」

「Noopy,你永遠都唔需要再同我講對唔住,知道嘛。」

「我唔想令你覺得我煩...」Noopy 垂低頭,黯然道「因為我知道,我地嘅時間唔多。我想你將來記得有關我嘅,都只係一啲開心嘅回憶...」呢一刻我先發現,原來平時傻更更嘅Noopy,其實比我可能更成熟。我望住懷內溫柔哀怨嘅小女人,濕潤嘅長長睫毛,雪白胸脯上嘅淚痕,一陣罪疚感襲來。究竟我應該點做,先可以唔再傷害呢個女人?

我又再攬住Noopy,佢冇再推開我,只係喺我懷內,若有所思咁嘆左一口氣,之後我地兩個都冇再講野。一樣嘅擁抱,一樣相愛嘅戀人,但係唔知點解,今次兩個人嘅距離,好似好遠,好遠。

Noopy似乎都有一樣嘅感覺,於是抬高頭,錫左我一啖,好似想搵番我番黎咁。就係咁,我地攬下錫下,不經不覺瞓著左。

翌日早上,嘈醒我地嘅係一個電話。電話另一端傳嚟嘅係一把稍為低沉,磁性嘅女聲:「阿偉,凱倫呀。Free to talk?」

凱倫係我醫學院 O’camp 時嘅組媽,而家嘅上司。

凱倫同禾桿襟珍珠,含蓄內歛嘅Noopy唔同,大學時期已經係一個鋒芒畢露嘅美人。佢係一個滿口英文嘅CBC,中學畢業喺多倫多番黎香港讀醫。一對勾魂嘅媚眼同浮突嘅身材,當時年紀輕輕已經散發成熟女人嘅魅力,為一眾組爸組仔嘅性幻想對象。想當年,佢一件緊身O’camp tee,都可以算係靚絕沙宣道,收兵無數。但係呢種妖艷嘅女人,不嬲都唔係我杯茶。

凱倫本身係一個醒目女,雖然只係大我一年,憑住工作表現,加埋或多或少老細垂涎佢嘅美色,好快就已經上位,升咗做associate consultant。不過好彩,唔知點解,佢都叫做睇我。比呢個女上司騎住,都唔算好辛苦。

「ok呀,你講吖」我輕輕一吻懷中睡眼惺忪,赤裸裸嘅小美人。一邊答凱倫,一邊做口形同Noopy講左句「Good morning」。佢亦都好乖巧咁,甜甜一笑,送我一個無聲嘅morning kiss。

「下個月首爾有個conference,我想你同我一齊去present上次我地做果個research。Is that okay?」
「如果... 我地以後都係咁,一路攬住過埋下半世,你話幾好呢。」

「其實,如果你想... 我地可以㗎喎。」梨花帶雨嘅 Noopy,面上泛起一絲哀怨「我願意以後都跟住你。」

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞