食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜]

1001 回覆
920 Like 92 Dislike
吸精大法
屌你呀
一半先停
畀偉倫吸
唔撚係逃婚黎韓國搵你咁偉大呱?

依個經歷幾頂癮
通常啲仆街上司食下屬啫
又點會有下屬食上司咁有創意?
快d update
留名again
Pish
lm
(廿九)

送左凱倫返房,道過晚安,我亦都自己返房。凱倫嘅一番說話不聽係我腦開盤旋:「你用一段唔開心嘅婚姻縛住你老婆,先係最殘忍呀!」結果係床上典黎典去都瞓唔著。

12點鳥。

啊,今日就係 Noopy 結婚嘅日子喇...

一諗到呢樣,更加完全冇可能瞓得著。於是我索性出去行下,吸下新鮮空氣,睇下呢個無晒色彩嘅黑白世界。

明洞嘅行人疏疏落落,倍感凄寒。我行下行下,覺得有啲凍,準備行入一間cafe要杯熱咖啡暖下身。

點知一入到去,竟然聽到一把熟識嘅聲線:「Hot chocolate please。」

心臟猛然緊縮一下。

一個纖細嘅背影,樸素嘅米色連身裙,熟悉嘅身體曲線... 眼前呢個想點熱朱古力嘅,就係令我夢縈魂牽嘅女人。

「Noopy?」

Noopy 回頭見到我,好似見鬼一樣,面都青埋。

「真係你?」突然見到呢個心愛嘅女人,我唔相信自己嘅眼睛,必須要確認呢個唔係自己嘅幻覺。

「我... 我...」Noopy 嘅反應好似比人捉到做錯事咁,把聲震晒。

無錯,呢個惹人憐愛嘅表情,一定係佢嚟。因為我嘅想像力無可能想像到咁可愛嘅人出黎,所以一定唔係我自己嘅想像,係佢,真係 Noopy 嚟。

「你... 你點解嚟左韓國嘅?」

「因為... 我想見你...」Noopy 垂低頭,皺住眉,滿有罪惡感咁講。

我幾乎係撲上前咁,將佢軟若無骨嘅身體緊緊擁入懷中。個韓仔咖啡仔係後面睇到呆左,但係呢一刻,我嘅世界裡面,完全見唔到其他人。

我再抑制唔到自己嘅感情:「唔好結婚,唔好離開我。我會離婚。我聽日一返香港就同佢講。唔好,唔好嫁比佢...」我越講越激動,越攬越實。

「好痛...」Noopy 輕輕掙脫我嘅擁抱,似乎冇再驚惶失措。唔知點解,佢嘅語氣突然變得異常冷靜,佢推開我:「殷醫生,你聽我講...」

由認識 Noopy 果一日開始,我一直都係比較理性嘅一個,直到呢一刻,我地嘅角式調轉左。聽住佢叫我殷醫生,而唔係偉哥哥,我有個不祥嘅預感。

「一切都太遲啦,我聽朝就會上機。一切都準備好晒㗎喇,聽日下晝番到香港我就同阿Joe舉行婚禮。」Noopy 憔悴嘅面容依然可人,但呢一刻,呢個可愛嘅小女人,正講出世上最無情嘅說話:「我地都係大人黎,我諗我地應該成熟啲...」

「你講咩呀,你都唔捨得我㗎嘛。唔係你都唔會結婚前一日,都飛過黎搵我啦。」

「係,我係有掛住你。好掛好掛。」Noopy 講到呢度微微抖顫,但係好快又回服冷靜:「但我只係想結婚之前任性最後一次,過黎睇下你。我冇諗住過會比你知我過左黎㗎。我淨係諗住離遠望多你一眼,然後死心,跟住就番香港結婚㗎啦。By the way,你今日個 presentation 真係做得好好,恭喜你。」

估唔到,原來恭喜你呢三個字,原來可以帶黎咁大嘅傷害,好似把刀錐落個心到一樣。諗起當日佢話比我聽會結婚,我都係咁恭喜佢。哈哈,真係報應不爽呀。

我係心入面打哈哈嘅時候,覺得面上一濕。原來,不知不覺,我已經淚流滿面。

我冇喊到出聲,但係啲眼淚完全停唔到,係咁流。我望住 Noopy,心裡面有無限個問號,但係一句都講唔出口。平時能言善辯,presentation永冇失拖嘅我,呢一刻完全失語。

Noopy 見我淚流滿面,伸出手,似乎係想摸我塊面安慰我。但係 Noopy 指尖同我塊面之間只有大概3cm嘅時候,手臂係半空中停左一秒,又打消念頭,輕輕嘆左一口氣,本來伸出嘅手又垂番低。原來,一個月嘅時間,已經可以令兩個人嘅之間距離,由最親密嘅關係拉到好遠,好遠。

「Hot chocolate。Want it?Not want it?」唔識趣嘅泡菜仔,居然係呢個時候用蹩腳嘅英文問埋啲咁野。

Noopy 嚇到成個人跳一跳,突然先醒起,原來旁邊仲有其他人喺度。佢面紅紅咁話:「不如我地搵個地方,唔好喺度傾啦。」

我成個人混混噩噩咁,「恭喜你」呢三個字仲喺我耳邊迴響緊。我唔知道我地最後係點決定番去我間酒店,我唔知道我地行左幾耐,我唔知道我地中間有冇講過野。我淨係知道,一入到房,我就二話不說用力攬實左佢。

髮際間,一股少女香味撲鼻而來,係Noopy獨有嘅體香。弗洛蒙嘅威力,催動住我體內每一個細胞。

如果話凱倫係一道精心烹調嘅佳餚,咁Noopy就係一份新鮮嘅高級天然食材,如果話凱倫係glamourous嘅巴黎,咁Noopy就係法國南部嘅迷人小鎮。Noopy 不施脂粉,不經意地已經散發一種獨特嘅吸引力。無心嘅誘惑,至係最危險,最動人嘅誘惑。

我越係用力攬實Noopy,胸口傳來嘅彈力就越強烈。

係一雙曾經屬於我嘅柔軟,一雙從聽日開始,就會屬於第二個男人嘅溫香軟玉。

我捧起 Noopy 塊面,唔甘心咁凝視佢嘅雙眼,想尋找一絲佢對我嘅留戀。Noopy 逃避我嘅眼神,望向地下。我心中有氣,用力一啖錫左落去。呢次同之前我咁多次錫佢完全唔同,係一啲都唔溫柔嘅強吻,係一個質問「點解你可以咁無情」嘅吻。

Noopy 輕輕想推開我,但係比我用力攬番住。我用條脷推開佢緊閉嘅雙唇,吸啜,探索。同時,我嘅手亦都貪婪咁喺佢性感嘅身體上遊走。相隔一個月,終於又可以親手觸碰到Noopy胸前一雙美乳。

我喺佢胸脯上不停咁搓揉,Noopy 企唔穩比我推左埋牆,碰到背後嘅燈掣。房間嘅燈熄左之後,光源只剩下窗外透入嘅首爾夜景。

微弱嘅光線,久違嘅濕吻,身體上嘅快感,終於令Noopy慢慢卸下防禦,再次誠實咁面對自己嘅感覺。我亦都冇再用力強吻,改而用一貫嘅溫柔,希望喚起佢對我嘅感情。兩片濕濡交疊嘅嘴唇,兩個渴求對方嘅靈魂之間,慢慢由一攻一守,變成互相慰籍。Noopy冇再推開我,轉而配合我嘅濕吻,呼吸變得急速,性感嘅身體亦開始緩緩扭動。

「嗯... 嗯...」

我將Noopy抱起,第一次比人用公主抱抱起嘅Noopy怕醜咁將塊面埋入我嘅胸膛。窗外嘅微光映照之下,我見到Noopy嘅面具似乎已經脫下,眼眶裡面淚光流轉,終於抬高頭嗚咽住咁講:「偉哥哥... 其實... 我真係好掛住你...」

我將Noopy輕輕放喺床上,好似放低緊一件脆弱嘅瓷器一樣。彷彿太用力,就會將呢個最後嘅美夢打破。

小心輕放。

然後我用全身嘅重量壓喺Noopy嘅身上,送上深情嘅一吻。佢亦環抱我嘅後頸,積極回應我。

耳鬢廝磨之間,我已經分唔到究竟面上嘅係我嘅眼淚,定係Noopy嘅眼淚。
偉哥哥
加速
加速
One more please
快d 快d
分手q 感受好深 就快到自己面臨呢樣野
點解相愛既人唔可以永遠一齊
點解大家既相遇timing 地點可以錯撚晒

呢個世界就係咁,下下都好似玩鳩你咁
唔好死
加油呀巴打
真係要分?
定係有3p劇情
人生最遺憾的就是愛上了一個不應愛上的人。
浮世萬千,吾愛有三,日、月與卿。
唉,我睇到好心痛
電話都就黎想掉爛佢
加快速度
「你... 你點解嚟左韓國嘅?」
「因為... 我想見你...」

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞