食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜]

1001 回覆
920 Like 92 Dislike
🚩⤴️小小敬意
差唔多跣入去嘅時候,Noopy會捉緊我嘅手臂, 妙目半啓,朱唇微開,彷彿期待我填滿佢嘅空虛。跣番出嚟嘅時後,佢又會婉轉低吟,扭動嬌軀,好似唔捨得隻手指遠離佢咁。若即若離嘅感覺,令Noopy更加不能自拔。

大哥 唔係咁又當交一日數 而且唔做落去啊
插到未啊屌你
放入去未
定下次先放
肯中出Noopy未
樓主有冇呢條女ig 好正
加油💪🏿
樓主出文未
隔咗幾日返黎 仲以為插咗添
加速
加速
馬拉松咁款
留名
ok
好緊火啊
樓主呢
完?
(廿一)

「偉... 偉哥哥... 我... 我唔得啦... 呀... 你... 你再係咁... 我忍唔住㗎...」

「傻豬,唔洗忍㗎。去啦。我想你舒服。」

「唔... 唔係呀... 我唔要呀...」喺高潮黎到嘅前一刻,Noopy將我嘅手指掹左出嚟。吓唔要?仲掹左出嚟?!喂你再係咁,連登巴打全部做晒我繼父㗎啦。

我引以為傲嘅指功,從來未受過如此嘅奇恥大辱。正當我要發作之際,點知Noopy話:「我... 我唔想自己一個人去到呀...」

Noopy 嘅俏臉刷地飛紅,講野嘅聲音已經細到幾乎聽唔到。

「咁即係點呀?」我故意整故個傻妹,要佢自己講。

「我想... 你要我...」

呢個「要」字,已經係呢個傻妹講得出口,最露骨嘅字眼。

「傻妹。一個咁吸引嘅女人係我面前除晒衫,其實我作為一個麻甩佬,又點會唔想呢?」我痛惜咁攬番住呢個可愛嘅小美人,從腋下帶過側乳,摟住佢嘅纖腰。錫左佢一下額頭,深情咁同佢講:「但係,我真係唔想令你後悔。你真係一個好好嘅女仔,我諗,你會想留番比你將來個老公。我係一個比唔到將來你嘅男人,我冇呢個資格。我都係用手幫你舒服啦,好冇?」

「我唔制!」佢倔強嘅可愛表情又出現,但係今次佢嘅面上仲多一絲嘅哀愁:「我知,將來你唔會同我一齊。但係我都好清楚知道,我想... 我今晚... 想將自己... 交比你... 」又係一陣熟識嘅心痛。

「Noopy...」

「我唔會後悔㗎。」Noopy講講下又想喊:「偉哥哥... 呢個... 係我第二個願望。可唔可以呀...?」

唉,人地一個女仔,講到咁求我,如果我say no仲係男人嚟嘅?於是我唔答佢,用行動答佢。

我將Noopy咁放喺床上,輕吻佢眼角嘅淚珠。由水汪汪嘅大眼睛開始,然後慢慢向下錫晒佢全身,小巧嘅鼻哥,紅潤嘅小嘴,性感嘅鎖骨,微微冒汗嘅乳溝,平坦嘅小腹,整齊可愛嘅恥毛。然後,終於直接望見呢片神秘嘅處女地。

果然冇令我失望,淺啡色嘅大陰唇中間,係粉紅色嘅小花瓣。晶螢嘅愛液,令本來已經粉嫩可愛嘅處女花園,更加誘人。

Noopy見我哄到埋一埋,當然怕醜到不得了。佢即刻用雙手遮住:「唔好呀!好醜樣,好污糟㗎!」

「又係你話將自己交俾我嘅,而家後悔已經太遲啦!哈哈!」我扮晒奸笑。

「吖,救命呀!鹹濕醫生呀!救命呀!」個衰妹又真係陪我玩,笑住咁講。

「你嗌破喉朧都冇人聽到㗎啦... 哈哈哈哈...」

「喂呀,但係真係唔好啦... 下... 下面好污糟㗎嘛。」本來已經動情嘅 Noopy,突然又回復理智。豈有此理。喺我甄景偉面前,只要我想,冇女人係可以保持理智嘅!於是我一言不發,用力掹開佢遮住下面嘅小手,低頭進攻。

我條脷一掂到粉紅花瓣,Noopy 已經激動不已,尖叫起上嚟。

「吖!呀!嗯...!唔好... 唔好... 污糟... 吖...!」

一陣處女私處嘅獨有香氣撲鼻而來,好似呼喚緊我咁。我唔理Noopy嘅反對,開始發動攻勢,品嘗眼前呢隻細嫩濕潤嘅極品鮑魚。

「唔好... 唔好... 吖... 嗯... 嗯... 啊... 好犀利... 偉... 偉哥哥好犀利... 啊... 」

俾男人舐吻私處嘅快感,比起自慰強烈何只百倍,Noopy 從來未嘗過咁刺激嘅感覺。佢緊緊咁捉住床單,弓起纖腰,挺起胸脯,令本來已經驕人嘅一對巨乳更加壯觀,更加誘人。於是我探高雙臂,一邊搓蹂軟彈美乳,一邊品嘗可口多汁嘅鮑魚。

「吖... 嗯... 偉哥哥... 我唔得啦... 我... 我要... 我要呀... 」

Noopy已經泛濫成災,老老實實我火熱嘅巨龍都已經硬到成支燒紅左嘅鐵棒咁。而且再唔入,連登巴打應該會黎我屋企破門而入。

於是,我抬起頭,將我扯到發紫嘅龜頭對準Noopy濕透嘅蜜穴,腰一沉,一挺。
Noopy見我哄到埋一埋,當然怕醜到不得了。佢即刻用雙手遮住:「唔好呀!好醜樣,好污糟㗎!」

「又係你話將自己交俾我嘅,而家後悔已經太遲啦!哈哈!」我扮晒奸笑。

「吖,救命呀!鹹濕醫生呀!救命呀!」個衰妹又真係陪我玩,笑住咁講。

「你嗌破喉朧都冇人聽到㗎啦... 哈哈哈哈...」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞