食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜]

1001 回覆
920 Like 92 Dislike
lm
留名快d食左個妹妹啦
已習慣了 米缸巴
等多12日啦
條野凍晒了
過左12日先見到饅頭同黑森林
慢都好過啲棄故狗啦
Agger
呢到都見到求其巴
大家咁話
加速
樓主呢?
樓主人呢
Sorry
辦工煩忙分身不暇
其實太概寫左個啷,但想執執先

今晚內有貨
Okay啦 有交帶
樓主食既甜故好正
個描述令人好有幻想,加埋d 圖
有冇ig share
(二十)

呢一刻,呢個一絲不掛嘅小美女,縮成一團喺我懷中,呵氣如蘭,嬌喘不已。一雙細嫩嘅大腿互相緊貼,上下磨磨噌噌。佢就好似一隻受驚嘅小動物,楚楚可憐咁望住我。我唔知,究竟我想保護愛錫呢個可愛小妹妹嘅衝動大啲,定係盡情開發呢個性感小女人嘅衝動大啲。

Why not both?

於是,我順住恥丘上一小拙嘅倒三角形恥毛,到達已經濕透嘅陰戶。

「啊...」

第一次俾男人愛撫身體最隱密嘅部位,令Noopy發出性感嘅一聲長嘆。

我好溫柔咁,用中指探索佢嘅花瓣。已經氾濫成災嘅陰戶,令手指有幾次唔小心差啲滑左入去蜜穴裡面,跟住又跣番出黎。差唔多跣入去嘅時候,Noopy會捉緊我嘅手臂, 妙目半啓,朱唇微開,彷彿期待我填滿佢嘅空虛。跣番出嚟嘅時後,佢又會婉轉低吟,扭動嬌軀,好似唔捨得隻手指遠離佢咁。若即若離嘅感覺,令Noopy更加不能自拔。

我沿注濕滑嘅肉縫,撥開花瓣,再向上探索,輕輕撫摸已經充血嘅陰蒂。我掂到小豆豆嘅一刻,Noopy 好似觸電咁,全身抽蓄一下。

「嗯... 嗯...」

「Noopy,你好敏感。」我一邊繼續愛撫,一邊讚歎。

「我... 我... 你... 啊... 偉... 偉哥哥... 好犀利...呀...」明顯 Noopy 已經幾近失神。事不宜遲,於是我中指一滑,就滑入左佢緊窄嘅小穴。

一晚內接二連三嘅初體驗,連綿不絕嘅快感,令Noopy好似一隻喺暴風雨裡頭失控嘅小船,任由狂風巔簸。佢低聲呻吟,用力捉實我愛撫緊佢嘅手臂,又好似係捉緊船上面支桅杆咁。但係無論捉得點實,都已經阻止唔到,自己喺歡愉嘅波濤裡面慢慢失控,沉溺。

因為,我已經開始用手指喺佢嘅蜜穴裡面,開始抽插。

Noopy 始終係處女,我好細力,慢慢抽插。不愧係處女嘅蜜穴,即使只用一隻手指,我仍然感到緊窄嘅包裹感。再加上Noopy潤滑嘅陰道裡頭,層層疊疊嘅壁肉,令我不禁想像,如果將巨龍放入去Noopy入面,直接感受佢嘅溫暖同濕潤,再盡情抽插,睇住Noopy喺我胯下咬碎銀牙,輾轉呻吟,將會係何等嘅銷魂。

唔得,今日我只可以用手!食人隻豬正衰仔!

正當我暗暗下定呢個無謂嘅決心嘅時候,我感到蜜穴開始抽蓄。Noopy嘅高潮就到喇。

「偉... 偉哥哥... 我... 我唔得啦... 呀... 你... 你再係咁... 我忍唔住㗎...」

「傻豬,唔洗忍㗎。去啦。我想你舒服」

「唔... 唔係呀... 我唔要呀...」喺高潮黎到嘅前一刻,Noopy將我嘅手指掹左出嚟。吓唔要?仲掹左出嚟?!喂你再係咁,連登巴打全部做晒我繼父㗎啦。

我引以為傲嘅指功,從來未受過如此嘅奇恥大辱。正當我要發作之際,點知Noopy話:「我... 我唔想自己一個人去到呀...」

Noopy 嘅俏臉刷地飛紅,講野嘅聲音已經細到幾乎聽唔到。
係我唔L忍,一嘢插入去
仲手指
睇住條女 執一劑先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞