食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜]

1001 回覆
920 Like 92 Dislike
其實樓主都唔care
聽晚再見
睇到好心痛
成個weekend仲未有文
樓主係咪棄左故?
洗唔洗掉西瓜落海召喚樓主
其實佢不嬲慢架啦
不過一星期都有大概更新3,4次,兩三日冇文又唔使擔心佢棄故既
耐心等下,始終人地無償寫文畀我地睇
人地weekend可能同noopy好忙
live左
(卅六)

我趴落去,胸膛貼住Noopy滑膩嘅玉背,再次以體重壓住呢個我深愛嘅女人。我雙手墊喺Noopy胸脯下方,同時鼓動腰勁,加速抽插。Noopy嘅整個身體因為我強力嘅活塞運動而上下震動,一對美乳就同時喺我嘅掌握之中上下晃盪。

緊貼嘅肌膚,混和嘅體液,似乎都未能夠安撫譟動嘅靈魂,Noopy 又再回頭,楚楚可憐咁向我索吻。於是我嘅嘴唇憐惜咁親吻,胸膛緊緊咁貼實,雙手溫柔咁搓揉,下身急勁咁挺進,同時比 Noopy 四種不同嘅觸感,但希望傳遞嘅係同一樣深沉嘅痛愛。

越發深入嘅抽插,越發強烈嘅刺激,令Noopy不禁婉轉嬌啼,但係佢嘅小嘴已經比我堵住。呢個我身下嘅小美女只能夠緊皺著眉,扭動纖腰,發出可憐嘅「嗯嗯...」銷魂呻吟。

下陰傳來一陣酸痳,我知就快忍唔住,於是同Noopy講:「唔得喇,要出番黎,帶返個套先得㗎。」

Noopy 望住我,搖遙頭。「我唔要呀... 我今日安全... 偉哥哥,我唔想你離開我...」佢喘住氣,本來楚楚可憐嘅眼神,此刻風情萬種:「射入嚟... 我想要...」

由於動情,我同Noopy一樣,今日本來就特別敏感。名器嘅吸啜力,再加上而家再聽到佢講呢一句,我再無法忍得住。我出盡全力再抽插到最後,一陣哆嗦,將精液連同愛意注入佢嘅身體。

「呀... 我... 我唔得啦... 偉哥哥... 啊啊...」

最後嘅猛力抽插,接連滾燙嘅精液源源噴出,一波又一波咁刺激住Noopy嘅子宮,令到Noopy同我幾乎同步達到高潮。

我會陰嘅酸痳快感久久未能平服,加上Noopy小穴因為高潮而抽蓄,令我嘅下腰不由自主咁運勁,喺啱啱射完之後嘅幾秒,將依然堅挺嘅巨龍又再深深咁抽插左十下八下。我嘅身體自己似乎都本能地知道呢次係最後一次,所以毫無保留地,將餘下嘅精華一滴不漏咁射出,想將呢個女人徹底佔有。

就喺我運用全身力氣做最後嘅抽插嘅時候,同樣啱啱高潮完畢,身體異常敏感嘅Noopy開始受唔住:「啊... 你唔係射左㗎咩... 啊啊... 唔好... 唔好呀... 偉哥哥... 唔好呀...」

佢全身泛紅,猛烈抽蓄:「我唔得啦... 忍唔住... 啊... 啊... 我覺得好... 好急尿... 點解嘅... 呀呀... 唔好呀... 我忍唔住啦... 」

我知道,Noopy即將體驗全新嘅至高快感。於是,我扶住Noopy蜜桃臀,出盡食奶嘅力氣,將美臀拉近,再沉腰用力,憑巨龍嘅堅挺餘威作最後一擊,一插而盡。Noopy 隨即全身不住痙攣,雙眼失神,下身噴出陰精,床上濕成一片。

呢個先第二次嘗魚水之歡嘅小女人,居然潮吹了。

其實啱啱射完,巨龍已經開始有少少發軟,但居然可以令佢潮吹,Noopy同我其實真係天造地設。除左心靈上嘅契合,肉體上都同步到不得了。我老婆同之前嘅女朋友,好多都會嫌我巨根太巨,成日整痛佢地。但Noopy雖然只係第二次,我感覺到,佢已經開始適應到我嘅size,並且享受其中。相對地,為Noopy帶來童年暗影嘅巨乳,又正正係我呢個巨乳控嘅最愛。

其實做人冇野嘅,咁撚辛苦係出面打生打死,番到屋企梗係想,見到心愛嘅人,互舔傷口。尋求一點身與心嘅慰籍,靈與慾嘅滿足。假以時日,Noopy 呢個可愛嘅女孩子,應該可以調教成出得廳堂,上得大床,而我亦都會因為佢而修心養性,做一個好男人,希望可以成為佢嘅完美伴侶。但係這些機會... 好快就要屬於另一個男人...

諗到呢度,我心中猛地揪緊。我筋疲力盡咁趴左落去Noopy嘅背脊,再攬住佢一齊打側身,望住窗外嘅雪景。我嘅胸膛同仍然插係佢體內嘅巨龍,都可以感受到佢嘅身體微微顫抖,仍未從狂暴嘅高潮中回復過來。

呢一刻嘅Noopy,就好似一枝開得璨爛嘅冬梅,嬌艷欲滴,喺凜烈嘅寒風之中不住發抖。我從背後環抱懷中嬌喘嘅美人,用我嘅體溫安撫佢。我低頭錫左 Noopy 頭頂一啖,再將佢用力抱緊。彷彿,只要我攬得夠緊,就唔會失去佢。

過左大概3分鐘,Noopy 終於開始平服落嚟。Noopy回過神,捉住我嘅手臂,錫左一下,再向後靠向我嘅胸瞠。佢縮起膊頭,好似將成個人埋左我嘅身體裡面,比我包圍住佢嘅一切。

我同Noopy一齊望住窗外嘅風雪,雙擁良久,我終於忍唔住,再問最後一次:

「Noopy 不如... 你真係唔好結婚?」

窗外嘅飄雪越落越大。凄美嘅雪景,似乎預告緊今晚嘅結局...
出色呀
寫得好好
Noopy滑膩嘅背脊上面,隨住急速嘅嬌喘,微小嘅汗珠閃閃發亮。Noopy 嘅身材,冇F至G cup嘅凱倫咁誇張,但自古美人在骨不在皮,肩胛骨嘅陰影,肋旁嘅曲線,每一樣對我嚟講,都係致命嘅性感。

我情不自禁咁彎低腰,用舌尖輕舔Noopy嘅細嫩嘅後頸同骨感嘅背脊。我從來都冇諗過,原來淡淡嘅鹹味可以咁誘惑嘅味道。

我撐起上身,沉腰用力,開始抽插。每一下挺進,兩個赤裸嘅肉體,都好似兩塊磁石嘅南北極互相吸引一樣,瞬間貼緊,結合。一切係如此無可抗拒,又自然而然。

如果與事實相符 樓主真係勁
有乜咁勁吖
勁就唔會令我愛嘅人咁hurt啦...
定係你講緊另外啲野
醫生既巨龍係勁d既

不過又係尷尬的,老婆又冇得飛,條女又正

Whatever 靜候後事如何
之前講過,其實我唔是醫生來。呢個係作嘅。
不過潮吹單野係真。

望住佢完全失控咁喺我身下不停抽蓄噴野
痴撚線果下滿足咁真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞