食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜]

1001 回覆
920 Like 92 Dislike
寫緊

順利的話,今晚再出多篇
好怪 做nurs連小小基本bio常識都冇 講到好似第一次見男人扯旗 同埋摸到條J咁

不過照十卜樓主
留夠睇多篇
我會答no,下次先
笑撚咗 不過真係有機
Lm
睇嚟唔多順利
其實都唔係冇可能 香港地大把女仔扮咩都唔識 扮pure去溝仔 聽講咁樣啲仔嘅征服感大啲
(十)

「… 不如... 不如... 不如我唔用手...」即使夜幕低垂,藉著維港夜景嘅燈光,都可以睇到Noopy塊面紅卜卜,怕怕醜醜咁講「用... 用嘴... 錫錫佢,咁你咪冇咁凍囉?」

「吓... Errr... 行左成日,好污糟㗎。唔好呀傻妹。」

雖然,我彷彿聽到我如箭在弦嘅巨龍,响度強烈抗議緊,但係我覺得,一下子由見都未見過,去到要含,仲要野戰,對呢個妹妹嚟講實在未免太刺激啦。

呢一個moment,我忽然醒覺,我鹹濕到咁,居然會拒絕一個美人為我吹簫?我居然為佢著想,多過為自己嘅巨龍著想。大鑊啦呢鋪?死,我諗,我真係有啲愛上左佢...

就當我陷入沉思嘅時候,本來坐响我旁邊嘅Noopy突然企左起身,拍一拍連身裙上嘅雜草同泥土。莫非我拒絕佢嘅提議,激嬲左佢,所以佢想走?咁又係嘅,人地女仔嚟,講到出口話幫你含,你竟然咁都拒絕,好hurt人㗎嘛...

點知,Noopy起身之後,再默默行去我前面,响我兩腿之間,盈盈跪下。

「Noopy… 你...」

「偉哥哥,我自己好清楚知道,我真係鐘意你,所以... 我唔介意。因為... 因為我想你舒服,我想你會記得我地一齊嘅每一個moment。將來我地唔再見面,我想你都會記得我。」我心中又一痛...

Noopy擦一擦眼角嘅淚珠,一邊講,一邊輕輕將兩鬢旁嘅秀髮撩到耳後,然後就垂低頭...

「啊...」

最初,Noopy 正面面對巨龍,似乎有啲膽怯。佢雙手輕輕握住巨龍嘅根部,只係一小啖,一小啖好溫柔咁錫落去。「啜,啜,啜,啜!」好似錫緊一隻好可愛嘅小白兔咁。

呢個時候,Noopy同我嘅位置,其實距離山頂步行徑只有四,五米嘅距離。主要係天色已暗,加上有樹叢遮住,啲人先勉強見唔到我地。但其實我地隱約都會聽到,步行徑上行過嘅人聲。本來背住老婆同個靚妹同事攪三攪四,已經係唔見得光,加上隨時有機會比人見到呢種偷偷摸摸嘅感覺,真係好刺激。

Noopy 好明顯都越來越興奮,佢錫下錫下,開始越來越放膽。由細細啖錫,變成開始張開小嘴,輕輕含住龜頭,一下一下慢慢吞吐。

「啊...」

「係偉哥哥... 𠽌𠽌... 嘅味道呀... 𠽌𠽌... 」
十年前屯門tuns一律紅衫魚。而家唔知了
唔關畢唔畢業事
果套衫就係代表果個rank
同rank實同款的(當然男女唔同款 )
畢左業未拎到牌醫院會照請
做住tuns等轉衫

畢業都未見過賓周
的確萬中無一。但亦有可能既
我都識人一路都只出女ward無拍過阿sir
如果再加上aed ot全部無撞見男pt要埋身整野
都會未見過賓周既

sor
行內人職業病
忍唔住衝出黎up兩句
樓主加油寫落去

屌你老味
姓岑。freshgrad姑娘
我好難唔追呢個post
樓主咁勤力五點幾出文
原來係咁
同埋有無咁撚有緣呀
tuns應該極少數要返N
仲要成日N拍到阿偉哥哥call可以瘋狂食night food

sor我唔應該駁故
樓主咁勤力五點幾出文

應承左出多篇加嘛
比人屌緊啦已經

不過
為左答謝300幾個正皮
我會比心機

俾多粒正皮你
接實

好想知究竟係咩驅使你set一個姓岑既fg姑娘出黎做女主
仲要未拎牌做緊tuns
屌你我直頭識一個咁既人
不過無波無咁高但有腰果眼
未grad既護士學生表示睇男人碌鳩可能多過你打飛機
咁驚?

成個故嘅創作背景,同心路歷程
我會响大結局後稍作交代

不過我可以話比你聽
Noopy唔係你識果個岑姑娘
因為呢個名係虛構嘅

如有雷同
實屬巧合
不過...
如欲FF
釋隨尊便
我完全唔擔心係同一個人
但設定上實在太雷同
頂我up緊乜尻
慢慢追等你揭盅
至於ff
用noopy對波補完下應該唔錯
醒多兩幅J圖你慢慢享用。
「我想你舒服,我想你會記得我地一齊嘅每一個moment。將來我地唔再見面,我想你都會記得我。」我心中又一痛...

Noopy擦一擦眼角嘅淚珠,一邊講,一邊輕輕將兩鬢旁嘅秀髮撩到耳後,然後就垂低頭...

Noopy 正面面對巨龍,似乎有啲膽怯。佢雙手輕輕握住巨龍嘅根部,只係一小啖,一小啖好溫柔咁錫落去。「啜,啜,啜,啜!」好似錫緊一隻好可愛嘅小白兔咁。

叻喇
頒個獎俾你好冇?
收皮啦屌你老母臭閪
上面咁撚多人都話你寫啲嘢離哂地
又冇批評過你啲乜
寫文打錯字就話自己讀寫障礙
而家就係到串柒柒 食撚屎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞