食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜]

1001 回覆
920 Like 92 Dislike
Ig呢 ching
完故先開名,好冇?
俾啲空間大家FF吓啦。

不過
聽講呢條日本妹真係護士嚟
你禁樣好吊癮喎
Lm
桃月なしこ
lm support
喂呀
點呀你班友
都話唔好點穿啦

唉,不過算啦,其實用幅相喺google一搵就搵到㗎啦
(十一)

「係偉哥哥... 嘅味道呀...」

「啊...」

我忍唔住嗌左一聲。但係好快就忍番住,唔係俾後面步行徑啲人聽到就真係GG了。於是為左冷靜少少,我開始望下周圍嘅風景,分散下自己嘅注意力。

一幅明信片式嘅維港夜景,映入眼簾。我望吓遠方五光十色嘅維港燈光,再望吓我胯下呢個深愛我嘅少女,一上一下咁埋頭苦幹,諗盡辦法想我開心,只係想我記得佢。唉,究竟我前世做左啲咩好事,上天先至會對我咁好?

下身一陣酸麻湧上嚟,打斷左我嘅思路。Noopy 當然冇乜技巧可言,但係佢好溫柔,一吞一吐嘅動作好慢好慢,似係怕整痛我咁。但係呢種速度,反而令我更加仔細咁feel到佢個口裡面嘅溫暖,濕潤,柔軟同舌頭細細蠕動嘅質感。

秋天嘅山頂,入夜之後有啲涼,但Noopy個嘴好溫暖,包圍住我下身嘅每一個敏感帶。每一次吞吐,舌尖經過馬眼同龜頭嘅邊緣,強烈嘅酸麻快感就會出現。要唔嗌出聲,真係有少少難度。

其實Noopy 一個櫻桃小嘴,含到盡只係含到半條巨龍。咁人地第一次,冇理由玩深喉吖,於是我捉住佢本來只係扶著我巨龍根部嘅一雙小手,諗住教佢點做。Noopy雖然冇經驗,但係個聰明女,即刻明白我想點。於是佢一邊繼續緩緩吞吐,一邊同時用雙手套弄下半截嘅巨龍。呢個時候佢嘅口水已經佈滿成條巨龍,再用手套弄,比之前齋係用手再多一種濕滑細緻嘅感覺,另本來嘅快感更加強烈。

Noopy 試左一陣呢種 hand-blow-job,似乎想知道我覺得佢做成點。於是佢一邊服侍我嘅巨龍,一邊抬起雙眼,用詢問嘅眼神望住我。Noopy 本身已經好靚,加埋呢個無辜樣,嘩,不得了。

你問十個男人,二十個都會答你,呢種條女望實你,又無辜又深情嘅眼神,永遠係口交嘅最佳配搭。情況就同牛歡喜一定要配鹹酸菜一樣,係定律嚟。呢個道理,每一個男人都明㗎啦。但係響現實生活中,除非你俾錢叫雞,否則會一路用口幫你服務,又一路同你有眼神接觸嘅,真係要有愛先會做得到。好似我老婆,早幾年,都有三兩次俾我氹到肯幫我含。但係佢個種厭惡嘅眼光,同想盡快完事嘅神情,真係令人冇晒胃口。就係類似啲咁嘅嘢,令到我地兩個性生活越來越唔協調,慢慢仲出現好多好多其他問題,結果而家兩公婆好似同屋住嘅陌路人一樣。

但係 Noopy 一路幫我含嘅時候,我從佢嘅眼神感覺到,佢係真心想我開心同舒服,想透過最親密嘅接觸將佢心入面嘅感覺話比我知。係愛呀,哈利。

屌西唔係真係屌西,係屌感情,呢樣野,其實男女都一樣。
屌感情

估唔到食食下飯一禁入黎就有文睇
Noopy 試左一陣呢種 hand-blow-job,似乎想知道我覺得佢做成點。於是佢一邊服侍我嘅巨龍,一邊抬起雙眼,用詢問嘅眼神望住我。Noopy 本身已經好靚,加埋呢個無辜樣,嘩,不得了。

今次呢篇有啲短
sor
今晚12點前出多篇補數
各位巴打慢用
扯左
寫得好細膩
有聲

其實你問十個男人,二十個都會答你,呢種條女望實你,又無辜又深情嘅眼神,永遠係口交嘅最佳配搭。情況就同牛歡喜一定要配鹹酸菜一樣,係定律嚟。呢個道理,每一個男人都明㗎啦。但係響現實生活中,除非你俾錢叫雞,否則會一路用口幫你服務,又一路同你有眼神接觸嘅,真係要有愛先會做得到。好似我老婆,早幾年,都有三兩次俾我氹到肯幫我含。但係佢個種厭惡嘅眼光,同想盡快完事嘅神情,真係令人冇晒胃口。就係類似啲咁嘅嘢,令到我地兩個性生活越來越唔協調,慢慢仲出現好多好多其他問題,結果而家兩公婆好似同屋住嘅陌路人一樣。
除左褲
樓主真漢子
嚟緊下一篇
我自己都寫到停唔到手
有少少失控
唔止甜
仲有啲攪笑
大家坐穩
仲有五分鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞