食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜]

1001 回覆
920 Like 92 Dislike
Lm
So99y
自膠
(三十)

我將Noopy抱起,第一次比人用公主抱抱起嘅Noopy怕醜咁將塊面埋入我嘅胸膛。窗外嘅微光映照之下,我見到Noopy嘅面具似乎已經脫下,眼眶裡面淚光流轉,終於抬高頭嗚咽住咁講:「偉哥哥... 其實... 我真係好掛住你...」

我將Noopy輕輕放喺床上,好似放低緊一件脆弱嘅瓷器一樣。彷彿太用力,就會將呢個最後嘅美夢打破。

小心輕放。

然後我用全身嘅重量壓喺Noopy嘅身上,送上深情嘅一吻。佢亦環抱我嘅後頸,積極回應我。

耳鬢廝磨之間,我已經分唔到究竟面上嘅係我嘅眼淚,定係Noopy嘅眼淚。

我一邊繼續親吻Noopy,一邊將佢身上嘅衣物逐件脫去。雪白玲瓏嘅肉體,喺窗外昏黃嘅微光之下,珍珠一樣潔白無瑕。豐滿嘅雪乳,乳尖上微微突起嘅粉紅,美麗得令人不敢直視。

我用愛撫代替心中嘅千言萬語,Noopy亦都用敏感嘅身體回應,表達佢講唔出口嘅愛意。溫柔嘅輕
吻,覆蓋佢身體嘅每一寸敏感嘅肌膚。由額頭、鼻尖,到腋窩,肋旁,再到膝後,腳趾,我無意識間,彷彿係要趕喺令一個男人之前,佔領佢身體嘅每一個角落,好似當年歐洲人發現新大陸之後,係南北美洲爭相周圍插旗一樣。無論咩年代,咩種族都好,男人都係一樣幼稚。尤其係同另一個男人競爭嘅時候,幼稚嘅妒忌心,其實同一個爭玩具嘅五歲𡃁仔係完全一鳩樣嘅。

我錫均晒Noopy全身,偏偏只係冇錫到佢最敏感嘅胸脯同下身,令本來情緒已經高漲嘅Noopy,更加酥癢難耐。

「唔... 嗯嗯...」Noopy 雙手捉緊床單,緊緊閉起雙唇。但緊閉嘅嘴唇,卻又忍唔住發出銷魂嘅嬌喘。

作為一個仲有十個鐘頭就唔夠就結婚嘅女人,Noopy覺得自己唔應該享受我嘅親吻同愛撫。但身體永遠最誠實,我感覺到 Noopy 嘅肉體同靈魂其實都同我一樣,需索著對方嘅撫慰。莫名嘅罪疚感,反而令佢更加興奮。

當我終於吸啜Noopy粉嫩嘅乳尖,同時觸碰早已濕透嘅陰唇,Noopy最後一道防線終於崩潰。

「啊...」Noopy 朱唇微張,縱聲呻吟,放開懷抱咁沉淫喺久旱後嘅甘露之中。

我一邊吸吮已經興奮勃起乳頭,一邊將成塊面埋落去Noopy嘅右胸。E cup 嘅乳量,足以覆蓋我半塊面。鼻孔傳來陣陣乳香,加上面頰感受到壓扁左嘅乳房回傳絕妙嘅軟彈感,令我嘅巨龍扯到行一行。但係呢一刻我只係想Noopy舒服,想用身體嘅快感比佢知道我愛得有幾深。

我強忍即時提槍上馬插入Noopy體內嘅衝動,繼續溫柔用手指抽插濕潤溫暖嘅陰戶,刺激佢敏感嘅身體深處。每一下插入,都感覺到蜜穴微微嘅顫抖。每一下抽出,都希望可以從佢身上抽走一點煩憂,希望令佢暫時忘卻一切,享受最後嘅溫存。

點知,喺我以為Noopy已經忘我咁享受緊嘅時候,佢忽然喊起上黎。

「點解你要咁樣對我?」毫無預兆之下,Noopy已經泣不成聲。

我諤然望住佢。

「你知唔知道,我係幾辛苦先可以下定決心,要離開你,要自己死心?呢一個月我有幾辛苦你又知唔知吖?我一個人過黎首爾,一直都好小心,夜媽媽先敢出街,驚撞到你。點解你咁都要見到我喎?你叫我而家點算好喎...」

果然,相比起男人嘅幼稚同簡單,女人通常諗得比我地更多,更複雜。女人就係咁麻煩。但同時,或者就係呢種纖細,令男人更加愛不惜手。原來,我以為肉慾可以令Noopy回心轉意嘅時候,只係令佢內心更加掙扎同痛苦。

正當我煩惱緊點安慰Noopy嘅時候,意外就發生左。

房門突然「𠺝喳」一聲打開。仆你個街,原來我同Noopy入房嘅時後,唔記得鎖門。Noopy 嚇到倒抽一口氣,然後本能反應咁即刻瓹左入被竇,赤裸咁攬住我嘅右手手臂,滑膩嘅嬌軀貼到實一實。但當然,呢一刻我冇心情再享受,因為我同Noopy心裡面都淨係諗到一個人:我老婆。

我感覺到,Noopy驚到打晒冷震。我即刻同被窩裡面嘅佢細細聲講:「唔洗驚,我喺度。無論點我都會保護你。」既然決定放手,盡早同老婆講清楚都好嘅,雖然冇諗過會係咁嘅情況攤牌...

但係呢個世界邊有咁易比你估到吖,門口行入嚟嘅,居然係另一個人。
3p
唔係去咗首爾咩,仲有老婆出現
係韓國會驚老婆出現 ?
千其唔好睇小女人嘅直覺同行動力。
Between,都話唔係佢lok。
巴打可唔可以出多篇
醫生同事
3p?
加速
相比起男人嘅幼稚同簡單,女人通常諗得比我地更多,更複雜。女人就係咁麻煩。但同時,或者就係呢種纖細,令男人更加愛不惜手。

出post la,,仲po圖
比我唞下氣啦
出呢啲文好傷㗎
好似喺度挖自己個傷口咁
你呢d叫洗傷口,係痛架啦,但洗左快d好
擺低張圖source先啦
Sad end?

之前有ching講過, 個設定真係似小性奴
- 已婚
- 有double may仰慕+出軌

唔好攞我嘅Noopy同小性奴果啲臭G比。

係唔係sad ending就慢追啦
我是唔會穿故的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞