食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜]

1001 回覆
920 Like 92 Dislike
有呀 我係 幾好睇 但可唔可以出密d
其實唔需要貼番上一段最尾果兩三句回顧

讀讀要睇新野而唔係上回講到。。。

咪係度扮post左好多文啦
真。絲在此
點解我要扮post左好多文?
我有應承過大家每篇最少幾多字?
我逐粒字收稿費?

我知自己唔係出文出得好密
所以 recap上一篇少少,係等大家容易follow
你唔鍾意咪跳過佢囉
再唔係咪唔好睇囉
我老母就住喺外國嘅,你唔洗搵喇
有呀 我係牙 但係文的確有d疏 但係好睇的
絲打們覺得我理解Noopy內心嘅嫉妒同猙扎,有冇理解錯?真心想問。真心覺得到呢一刻我都唔係好明佢當時嘅心境。
樓主加油
recap小小唔緊要
最緊要日日出
我覺得冇理解錯 女人係犯賤 就算知道冇可能同心愛嘅人一世 都想俾佢feel到自己最大嘅愛意 同睇下你有冇回心轉意嘅一刻
日日有難度
我會比心機㗎喇

共雞欣贏左,始終有啲打擊,盡量啦。
凱倫越來越興奮,隔住塊布嘅搓揉已經唔夠喉。佢捉住我隻手,從領口伸入吊帶睡裙嘅裡面。缺少左視覺上嘅刺激,手上嘅觸感反而更加強烈。巨乳滑膩嘅肌膚,軟棉棉嘅質感,加上中間微硬勃起嘅乳頭,挑戰住我僅餘嘅理智。比著以前,我真係會不顧一切咁用力揸落去。

「Oh yes… 阿偉,我鍾意你揸我... yes...」

絲打讀者
褲都除埋喺呢度停
第一日追故咩
其實都差唔多 唔係點會有咁多女人接受男人有第二個 只係希望佢識返屋企
女人始終係比較被動既角色 尤其係Noopy又唔係大婆 佢可以做既只係吸引返你
寫得好撚正
除定褲等樓主
呢條女咩名堂
google search 搵到
我係絲打 個故真係好正
女仔都會用甜故黎自慰?
睇到扯
(卅四)

凱倫或者係感到我隻手想抽出黎,又或者係想尋求盡一步嘅快感。喺Noopy正在溫柔地套弄巨龍嘅時候,凱倫竟然放開左佢捉住我果隻手,轉而向被窩探入,伸向我嘅巨龍。係「二女共侍一根」嘅AV情節發生前,佢地兩隻手係我嘅巨龍上面雙遇。

金翅真係仆街鳥。

老實講,我不嬲都對起雙飛冇乜幻想。尤其呢一個moment,我淨係諗到Noopy如果比人發現佢全身赤裸咁瞓係一個有婦之夫嘅床上,係呢個笑貧更笑娼嘅香港,會有幾悲慘嘅後果。

電光火石之間,我腦袋裡面嘅齒輪全速運轉,計算每個可以成立嘅藉口,每個可以保護Noopy嘅方法。甚至離婚同凱倫一齊,換取佢保守呢個秘密,又甚至殺人滅口嘅念頭我都有閃過。

即使佢明天開始就唔再屬於我,今晚Noopy仍然係我嘅女人。

直到最後嘅一刻,我都會用盡所有嘅方法,去保護呢個女人。

但係跟住凱倫嘅反應完全出乎我嘅意料之外。

佢感覺到Noopy隻手,定格左兩秒,自摸嘅動作亦都停低左。凱倫好似突然酒醒左咁,自言自語講左一句:「原... 原來係咁。」然後一聲不響咁由張床度起左身,整理一下衣衫,再急急腳離開。就係咁,凱倫呢個十秒之前仲喺我間房放浪淫叫,慾求不滿嘅女神,突然就離開左。

成個過程,我同Noopy都摸不著頭腦,Noopy更加係喺張被下面驚都縮埋一舊,郁都唔敢郁。後來,我先至從凱倫自己嘅口中得知,佢當時以為果隻係我隻手。原來佢以為我醒左之後詐瞓,再自己係度打飛機。佢其實本來已經酒醒三分,不過諗住橫掂我瞓左於是就任性一次。點知發現我根本醒左,原來一路聽到晒佢嘅酒後吐真言同睇到晒佢荒淫嘅一面,羞愧之下唯有拔足而逃。凱倫根本冇發現到,我巨龍上嘅手,原來另有其人。

(不過呢啲全部都係後話喇,如果有人想睇,先再同各位讀者交代我同凱倫之後嘅事。)

過左十秒,Noopy 從被竇伸個頭出來,仍然好驚咁細細聲問到:「佢走左嗱?」

「應該係。」

「嚇死我呀,我以為佢會揭開張被拉我出嚟...」從Noopy眼角嘅一粒淚珠,睇得出佢有幾驚。

「就算佢真係咁做,我都會保護你。我唔會比你有事。」我衝口而出咁講。

Noopy 聽完之後苦笑一下。

「你唔會比我有事... 但係你會一次又一次咁拒絕我,將我推比另一個男人...」Noopy 幽怨嘅眼神,冇焦點咁望向前方,似乎望緊我地唔存在嘅果個... 將來。

我估唔到驚魂未定嘅Noopy會突然話鋒一轉,講呢啲。我未反應得切,佢竟然深呼吸一下,又開始道歉:「對唔住呀,偉哥哥。我唔係想令你煩㗎。我呢個時候唔應該再講呢啲野,我明明已經揸定左主意㗎喇...」

我突然有種奇怪嘅感覺。啱啱果一個moment,我好似錯過左一個好重要嘅機會。一個最後嘅機會,一個我往後一世人,一世人都會自責,竟然失諸交臂嘅機會。

Noopy 輕輕嘆左一口氣,繼續講:「我地成日都係咁,你唔覺得咩?成日會無啦啦有啲人走出嚟撞破我地,或者阻礙我地。果次喺山頂又係咁,今次又係咁... 好似連個天都唔想我地開開心心一齊咁...」

其實我都有呢種感覺。我好感激個天比我遇到呢個人,但係偏偏又要比我係結左婚之後先遇到佢,明玩鳩我。我心中苦澀,開始怨天:「但如果係咁,點解當初又要比我識到你?點解...」

Noopy 猶有意味咁苦笑左一下,不置可否。

然後佢忽然提起:「我地不如鎖番度門先啦,唔係一陣麥醫生又番轉頭就弊啦。」我如夢初醒。係喎屌,仲未鎖門㗎喎。

於是,我走向玄關,鎖左度房門。然後當我回頭行番去張床嘅方向,就見到張被比 Noopy 揭開左。佢赤裸咁趴喺床上,回頭望住我。霎時間,我比眼前嘅美景震懾住。

Noopy 嘅盈盈纖腰,同高高翹起嘅雪白美臀之間,形成起伏嘅誘人曲線。Noopy用手肘撐起上半身。上臂下方,性感飽滿嘅側乳若隱若現,柔軟咁壓逼住下面嘅床單。美艷不可方物。

我痴痴咁望住眼前絕美嘅畫面,呆若木雞。Noopy 係第一次,主動咁向我展露自己嘅身體。好明顯,佢呢個舉動令佢自己都好尷尬。因為佢完全唔感望我,𢱕低頭咁講:

「我唔知道個天究竟想我地點。我唔知道聽日之後我嘅人生會變成點,我其實真係對阿Joe認識唔係好深... 但係我知道,起碼今晚...」講到最尾,Noopy 本來幽怨嘅神情,又添嬌羞緋紅。佢抬起頭,楚楚可憐咁望住我:

「偉哥哥,今晚你可唔可以再一次,將我變成你嘅人?」
到底後來有無卜到凱倫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞