食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜]

1001 回覆
920 Like 92 Dislike
Lm
屌我做乜入左黎
d 文筆咁好都話自己新手??

繼續繼續
次次一睇完新文就扯左扯埋右
新讀者,扯住正皮留名
lm 追親都爛尾 希望樓豬唔好又係其中一個
咁就live咗
小妹濕晒了
濕你老母
樓豬
文呢
文呢
Mo la?
有文未
文呢
仆你個街live撚咗
改名改得咁快
(十八)

一陣女兒香,終於,一雙完美嘅神乳,赤裸裸咁呈現喺我眼前。

飽滿嘅乳房,因為胸圍解開左,向兩側自然展開,彷彿要向我證明佢地係並無僭建,真材實料。但係青春嘅胸脯果然唔同,冇左胸圍嘅承托,依然可以見到乳溝同北半球上方迷人嘅弧線。呢種咁有份量嘅誘惑,絕對唔係一般港女死夾爛夾,夾到皺晒皮嘅人造乳溝可以比擬嘅。

更難得嘅係,高聳嘅美乳上方,微微突起嘅乳暈,加上一早扯晒lin旗嘅乳頭,都係天下男人夢寐以求嘅粉紅色。係可愛嘅淺粉紅色。

Noopy 有料到,我一早就知。但我冇諗過嘅係,呢對令Noopy嘅童年朦上陰影嘅一雙巨乳,居然靚到咁嘅田地。而喺呢一刻,呢對絕品美乳,係完全屬於我嘅。

我目不轉睛咁凝視半晌,Noopy 不勝嬌羞而將頭側埋一邊。我先至意識到,咁樣啤到行,實在係太冇禮貌喇。

「對唔住,我望到失晒魂。」

Noopy 聽到我咁講,連忙急急搖頭,攪到一對美乳微微一晃。喂我保你大,唔好再搖啦。你再乳搖,我真係忍唔住破你處㗎。

「唔會呀... 只要你唔會覺得我怪... 咁就得喇...」

「傻妹,你好靚,好靚㗎。唔好再咁諗自己,知道嘛?」Noopy 聽到我咁講,好開心咁點左下頭,係好似雞仔啄米咁用力點頭,攪到一對美乳又再微微一晃!

我情不自禁,低頭錫左落去。我好溫柔咁由南半球開始錫起,打圈圍注佢右邊嘅乳房,一下一下咁錫。我旋渦式咁打圈,越錫越接近圓心敏感嘅乳尖。

Noopy 對波好敏感。每當我粗燥嘅嘴唇,加上鬚根,擦過Noopy胸脯細嫩白滑嘅肌膚嘅時候,刺激嘅感覺,會令到佢好激動咁忍唔住尖叫出嚟:

「呀... 吖...!好桔... 好痕... 吖... 呀... 」

而每當我嘅嘴唇停留係一處地方,細細親吻嘅時候,佢又會發出滿足享受嘅低吟。

「唔... 嗯... 啊...」Noopy 嬌滴滴嘅聲線,一高一低嘅呻吟,美妙交錯,活色生香。真係齋聽聲都扯到行。

老老實實,喺香港地,double may已經係可遇不可求,敏感度高嘅double may更加係極罕嘅珍貴動物。絕佳嘅反應同敏感度,同 Noopy 33E本身帶黎嘅誘惑,可以話係不相伯仲。Noopy 有一對敏感嘅美巨乳,而我就係一個巨乳控。如果我地係一對,嘩屌,唔係講笑床上嘅同步率真係可以達到300%。

我越接近中心嘅山峰,Noopy 就叫得越忘情。直至我掂到乳暈嘅一刻,佢已經嬌喘連連,香汗淋漓。

我刻意喺呢個時候停低,欣賞Noopy嬌媚嘅神態,同時比Noopy回一回氣。但連棉不絕嘅快感突然暫停,令 Noopy 感到一陣空虛。佢睜開本來因為怕醜而緊閉嘅雙眼,用迷離嘅眼神望住我,渴求我嘅撫慰。
我越接近中心嘅山峰,Noopy 就叫得越忘情。直至我掂到乳暈嘅一刻,佢已經嬌喘連連,香汗淋漓。

我刻意喺呢個時候停低,欣賞Noopy嬌媚嘅神態,同時比Noopy回一回氣。但連棉不絕嘅快感突然暫停,令 Noopy 感到一陣空虛。佢睜開本來因為怕醜而緊閉嘅雙眼,用迷離嘅眼神望住我,渴求我嘅撫慰。

加速
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞