食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜]

1001 回覆
920 Like 92 Dislike
今晚 Happy Friday 出兩篇,敬請期待。
(廿五)

「ok呀,你講吖。」我輕輕一吻懷中睡眼惺忪,赤裸裸嘅小美人。一邊答凱倫,一邊做口形同Noopy講左句「Good morning」。佢亦都好乖巧咁,甜甜一笑,送我一個無聲嘅morning kiss。

「下個月首爾有個conference,我想你同我一齊去present上次我地做果個research。Is that okay?」

「Err… 我睇睇,遲啲答你得唔得?」鹹濕如我,雖然凱倫唔係我杯茶,但有個索上司結伴同遊首爾,本來應該唔會say no。但係呢一刻,我心裡面只有Noopy一個。

「唔好睇喇,呢個conference好緊要㗎。Do a good job and polish your CV,好快到你升㗎啦。我幫你send email比秘書攞假,就咁話啦!」凱倫本來就係一個千金大小姐,升左就之後更加變成一個高傲強勢嘅女人,幾乎可以話係Noopy嘅相反。同佢講野就係咁,有佢講,冇你講。

「哦...」我都未答,凱倫就收左線。

我話比Noopy聽,頭先嘅對話內容「對唔住呀,佢冇比機會我考慮。我諗我下個月點都要過去㗎啦。」

「對咩唔住喎,傻佬...」Noopy 面紅紅咁話「你洗乜問准我喎,人地又唔係你邊個...」

咦係喎屌,我有一刻當左佢係屋企果個事無大小都管住晒嘅老婆。

「不過呢,如果我係你嘅另一半,我一定唔會唔比你去㗎...」Noopy 伏係我嘅心口,小鳥依人咁話:「男人梗係事業為重啦,我會乖乖地喺屋企等你番黎...」

我真係融化鳥。

我情不自禁,低頭想錫佢,點知佢擰轉面「唔好啦,我未刷牙呀。咦咩黎㗎... 哇...」原來我不知不覺之間扯起左,頂住佢嘅小腹。

「尋晚先啱啱曳曳完,佢咁快就咁精神嘅?」

Noopy 伸手入我嘅內褲,溫柔咁幫我套弄。識玩一定係玩morning Q,瞓醒覺,元氣包滿,男女雙方都更加敏感。我享受著 Noopy 軟若無骨嘅小手,好溫柔咁服侍我嘅巨龍。經過幾次嘅體驗,佢嘅技巧已經開始純熟,識得一路錫我嘅身體,一路套弄巨龍。

「啊... 有個咁靚嘅女仔,冇著衫瞓係我隔籬,點會唔精神喎。」

「口甜舌滑呀你!」雖然 Noopy 咁講,但係笑得好甜:「不過... 偉哥哥,我下面... 今日好似仲有啲痛... 對唔住...」

我一口錫落去,比佢一個長長嘅吻「嗱,我再講多一次。你永遠都唔洗同我講對唔住㗎,知道嘛,傻妹。」我摟住佢嘅纖腰,好認真咁話:「我地今日唔好曳啦。你尋晚咁痛,係應該唞下㗎。不過你都唔好再攪攪震啦,唔係我忍唔住你就大鑊㗎啦!」

「多謝你咁錫我,偉哥哥... 如果你係我男朋友就好啦... 可惜...」Noopy 幽幽說道。然後突然諗起啲野咁:「不如我煮早餐比你食,當係補償吖?將來未必再有機會㗎喇...」

我未攪清楚佢呢句話背後嘅含意,佢就已經坐起身,紮起馬尾,準備下廚。

我望住眼前嘅Noopy,上身包住一張薄薄嘅被單,玲瓏曲線隱約透現,秋波流轉,一臉幸福,舉起雪白玉臂,盈盈紮起秀髮。成日聽人講,女仔紮頭髮係最性感動人嘅moment之一,我今日總算明白。
我望住眼前嘅Noopy,上身包住一張薄薄嘅被單,玲瓏曲線隱約透現,秋波流轉,一臉幸福,舉起雪白玉臂,盈盈紮起秀髮。成日聽人講,女仔紮頭髮係最性感動人嘅moment之一,我今日總算明白。

lm
(廿六)

Noopy 屋企係開放式廚房。佢著上背心短褲,再攬上圍裙,喺廚房忙得不可開交嘅時候,我就坐係大廳梳化,望住佢嘅婀娜嘅背影。我想像,如果呢個就係我每日嘅早晨,我嘅人生將會係幾咁美好...

我可能會從後抱住Noopy抱住嘅纖腰,輕輕錫佢一啖,睇住佢煮早餐。我有時可能會忍唔住,搓揉佢圍裙下面柔軟嘅美乳。佢雙手沾滿調味料,無從反抗。佢會話「唔好啦,我整緊早餐呀... 你唔想快啲有得食咩」,但係身體已經唔爭氣咁興奮起黎。我會話「我想呀,我想而家即刻就食」,然後一把拉低佢條短褲,將佢㩒住係灶頭,插入佢早已濕透嘅小穴...

睇嚟我食完早餐好快啲走,唔係再咁落去,真係會忍唔住。

忽然,係我扯行晒旗,幻想緊呢個不可能嘅甜美早晨嘅時候,Noopy 打斷左我嘅FF。

「偉哥哥... 其實... 你知唔知點解我話將來未必再有機會整早餐比你食?」Noopy係廚房,背住我,用好沉重嘅語氣講:「我有啲野... 想同你講...」

「做咩呀?你講吖。」佢從來未試過咁凝重咁同我講野,我開始覺得唔對路。於是我企起身,諗住行埋去,聽佢慢慢講。

「你唔好過黎!」佢好大反應咁話:「我對住你會講唔出,你坐係梳化聽我講啦...」

「好,好。你講啦。」我感到事態嚴重,不敢造次。

「其實... 有個男仔追左我幾個月...」Noopy 背對住我,開始講。

「哦...」我心中一沉。

「係我媽咪介紹我地識嘅...」佢一路講,一路打左兩隻蛋落個玻璃碗到。

「吓,乜而家仲有啲咁嘅嘢㗎咩?咩年代呀。」

「因為,媽咪知道我鐘意左個唔應該鐘意嘅人,但係又放唔低。所以佢就介紹男仔我識,等我可以盡快move on...」Noopy 開始發打碗入面嘅蛋。㗳㗳㗳㗳㗳。

「原來係咁...」

「媽咪好鍾意佢㗎,成日話佢好好仔,又老實,又錫我。媽咪仲話佢當差,夠穩定,可以照顧到我下半世咁話...」屌你老母,原來係死黑警。

「咁... 咁你點諗?」

「佢係好人黎嘅...」我心中隱隱作痛。我感到,有更壞嘅消息,仲未出現。

「你... 你點解突然同我講呢啲嘅?」

「佢早幾個禮拜,向我求婚...」打蛋嘅聲音驀然停止,間屋好靜,好靜。

「咁你...」

「阿媽係咁叫我應承佢。我亦都知道... 其實我永遠都冇可能同我最鐘意嘅人一齊...」Noopy,唔好講,唔好再講。

「…」

「我... 下個月... 咁啱就係你將會喺首爾番黎香港嘅第二日... 就會結婚喇...」Noopy 垂低頭,強忍住淚水,終於宣佈。

心如刀割。

原來,佢成日話「我地時間唔多」,其實係咁解。

原來,佢話滿足三個願望之後就會離開我,成日講到好似倒數緊咁,其實係咁解。

原來,佢話係離開之前,想我係佢身上留低印記,其實係咁解。

點解我咁蠢,一路都聽唔明。

點解...
「偉哥哥... 其實... 你知唔知點解我話將來未必再有機會整早餐比你食?」Noopy係廚房,背住我,用好沉重嘅語氣講:「我有啲野... 想同你講...」

下面痛唔緊要....
你仲有個口
cls 峰迴路轉到
第一眼睇差啲以為係小姓奴
話左過山車啦。巴打坐穩。
如果你係認真唔係玩膠,咁真係sor,咁表示我真係功力太淺,文筆太差。開始我對佢可能真係抱住少少玩票性質,但係呢一刻,我真係好愛呢個女仔。

到今時今日,都係一樣。
祝福
喊了
黑警有得屌大波妹
只怪相逢恨晚 造物弄人
pushhhh
一齊私奔啦
兩個都專業人士有幾難
當時真係有諗過
但唔係咁易㗎,師傅。
想知女主真實個樣係咪同樓主形容既差唔多
又sad ending
sor,會劇透嘅問題一概唔答
不過,過山車唔會一直向下嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞