食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜]

1001 回覆
920 Like 92 Dislike
老實,各位CHING
我唔係想串嘴
但係呢個故仔我真係有好大嘅情意結
(之後會交代)
我想盡量忠於個真人真事

大家有意見,我會聽,會調節吓
但我唔會節奏快得太過份

我第一次寫故
將來如果再有機會寫
我會遷就大家多啲
但係今次,呢個故對我好重要
我唔想偏離太多,否則我會覺得背叛左自己心入面個故仔
(雖然其實已經改好多)

適當時候,會甜
我保證,仲係重甜
不過唔會嚟得太急

如果CHING們睇唔慣慢板
可以去睇其他甜故,或者開thisAV
江湖再見,我唔會有hard feeling

容許我任性一次

唔講啦,繼續寫。
支持樓主
Live左 留名支持
push
(七)

「偉哥哥,你離開左呢間醫院之後,會唔會以後就唔理我㗎喇?」佢拉住我衫尾,淚盈滿眶咁問左我呢個問題。

我聽到佢咁問,真係心痛到一個點。

而且呢一刻,我意識到,我對佢都真係動左真情。

今次瀨野。

心痛係因為,雖然我同老婆關係近年越來越差,但係我明知自己係一個有家室嘅男人,係俾唔到將來佢嘅。聽落好似好老土,但係 Noopy 係一個好女仔,佢應該值得更好嘅男人...

「算啦,偉哥哥你快啲番工啦,唔係真係遲到㗎喇。我地遲啲先再講啦...」Noopy 見我面有難色,亦都唔迫我答,但係難免一面失落。一個又善解人意,又可愛,又大波,索到咁嘅地步,咁好嘅女仔,真係邊度搵。唉,Noopy妹妹,點解我唔係認識你先嘅呢...

自從果日之後,我有少少刻意避開 Noopy。因為冷靜落嚟,唔再精蟲上腦嘅時候,我係知道,我真係唔應該辜負呢一個咁好嘅女仔的。我會盡量唔响病房行得太埋。Noopy 耐唔耐就會send下message問我最近點,但係我通常都唔回佢,或者係敷衍兩句就算。Noopy 姓岑,就算whatsapp,我都會叫番佢做岑姑娘。

雖然好冷血,而且我亦忍得好辛苦,但係我同自己講,咁先係對佢好,而且佢呢啲妹妹仔,應該好快就會搵過第二個㗎啦,冇幾hurt㗎啫。

但係喺我最後响醫院嘅果兩個禮拜,日日番工都見到 Noopy 眼腫腫,好似喊過嚟咁,仲越來越憔悴。唔知係咪我錯覺呢?

個多月之後,終於last day鳥。今日原來Noopy放假,我心諗,都好嘅,費事大家尷尬啦。

點知放工走人,就見到 Noopy,俏生生咁企响醫院門口等緊我。

佢眼紅紅,明顯啱啱喊完嚟:「甄景偉,我知你想避開我,我知你想做番個好老公。OK,但係你要滿足我最後三個願望,得唔得?」佢敦起個款,懶係惡咁講出嚟,反而有啲又好笑,又可愛。

「吓?三個願望?」傻妹,你當我係燈神咩。

「我應承你吖,你滿足我三個願望之後,我就以後都唔會再煩住你吖。」佢見我猶疑,著急起嚟,已經唔記得左要扮惡了:「偉哥哥,我求下你吖... 求下你吖...」

唉,你講到咁,一對水汪汪嘅眼又想喊想喊咁,再鐵石心腸都會忍唔住應承你啦,傻妹。

「咁... 好啦...」

「多謝偉哥哥!」Noopy 又放出佢會融化人嘅招牌陽光笑容,但係今次,係帶住淚光嘅笑容。我個心口哪乸住乸住咁痛。

我望住佢苦笑。「醫院門口咁多人,唔好叫偉哥哥啦,傻妹。」

「Sorry囉,甄醫生」跟住佢又細細聲,打側頭,响我耳邊講:「不過我好開心呀,你終於唔係叫我岑姑娘,叫番我做傻妹喇!嘻嘻!」

唉,睇嚟我真係注定俾呢個傻妹食住。

但係,响呢一刻我又點會諗得到,滿足佢第一個願望嘅時候,竟然係掉番轉,我俾野佢食呢?
「你要滿足我最後三個願望,得唔得?」佢敦起個款,懶係惡咁講出嚟,反而有啲又好笑,又可愛。

留名
高潮了 要加速
(八)

幾日後,就係佢話要我實現佢第一個願望嘅日子。佢嘅願望竟然係...

「上山頂?」

「係呀!咁人地咁大個女,都未上過吖嘛... 第一次... 我... 我想同你一齊上去...」嘩屌上山頂啫,你講到好似上酒店開房咁,傻妹。

就係咁,我地就一齊上左山頂,睇日落。

Noopy今日著左條白色碎花連身裙,條裙本身唔係暴露,但係著落去一個身材咁玲瓏浮突嘅女仔身上,就變得十分性感。可愛嘅連身裙,雪白嘅北半球,深邃嘅小山谷,真係好靚好吸引。

「好靚呀!哇!好靚呀!原來香港夜景真係好靚呀!睇相都冇咁靚㗎!」Noopy 又興奮到响度係咁跳,胸前兩座山峰彈到我眼都花埋。

「枉你係香港人,點會未黎過山頂㗎?」

「咩喎,咁個個都講到咁靚... 人地... 本來... 想同男朋友先一齊上黎加嘛...」

聽到佢講「本來」兩個字,裡面包含左無限嘅遺憾同唏噓,真係聽到我心都噏埋。不過我今日黎之前已經決定左,絕對唔會再忍唔住攬佢,錫佢,或者摸佢。唔可以再玩人地喇,放人走啦,偉。

但係,誘惑話咁快就黎。

睇完夜景,Noopy 話想行下,我就帶左佢行盧吉道,睇下香港嘅大自然,吸收下新鮮空氣。

「好好呀呢度,香港其實真係有好多好靚嘅大自然,希望政府唔好攪郊野公園啦。」

我心諗,呢都未算係郊野公園,下次有機會去真正嘅郊野公園行山吖?但係即刻又諗起,啱啱先話要放人走,做乜又想約人喎。於是就good聲吞左冇講到。

「偉哥哥,你做乜靜晒咁呀?係咪好攰呀?呢排流感高峰,你番工梗係好辛苦喇... 對唔住呀... 係我任性... 迫你上嚟山頂玩嘅... 係我唔好...」

「冇事呀,傻妹。我ok呀。」

「唔好喇,不如我地搵個靜啲嘅地方坐下唞下啦。」

於是,我地就搵左步行徑旁邊嘅一塊草地坐低,一邊休息,一邊欣賞微風日落下嘅維港景緻。點知坐低冇耐,Noopy 就錫左我塊面一啖。

「Noopy,你唔好咁啦。我地唔會有將來㗎,我唔想再hurt你呀。我對你好咋。」

「你成日都話對我好,想我離開,但係你有冇諗過我想點吖?我想鐘意你呀,我唔係要求啲咩,我唔會要求你離開你太太,我甚至... 甚至唔會要求你鐘意我。我淨係想... 淨係想你比我留响你身邊,淨係想你比我繼續鐘意你咋,唔通咁都唔得咩... 你唔洗鐘意我㗎... 我可以鐘意你就得㗎喇...」Noopy 講講下又喊到成面眼淚。有種女仔,美人胚子,喊都喊得動人。眼前嘅Noopy,睫毛上掛住細細嘅淚珠,喊到個瘦小嘅膊頭chok下chok下,楚楚可憐。唉,傻妹,其實我已經鐘意左你,但係我又點可以話你聽呢。

「偉哥哥,我鐘意你呀...」講到呢度,Noopy終於忍唔住,雙手放係我胸膛前面,用力錫左落黎。

佢第一次咁主動錫我,仲係咁用嘴吸我條脷。我好想攬住佢,但係又努力控制住自己,結果對手都唔之放邊好。呢個時候反而係個衰妹隻手唔安份,竟然由我嘅胸前,慢慢向下移到我嘅胯下... 其實我同老婆好耐都冇行埋,下面好敏感,我不禁微微震左一下...

「哇!」Noopy 嚇到縮左手「呢個係咪就係... 嘩... 好大...」

佢呆左一呆,紅到面晒咁望住我撐到高一高嘅褲浪。然後又側起頭,諗左兩秒,跟住竟然又流出一滴淚水,嗚咽住問:「偉哥哥,咁係咪即係代表,你其實都有少少鐘意我呀?」

我用深深嘅一吻回答佢呢個問題,Noopy 亦都好積極咁回應我嘅熱吻。佢成個上身貼晒過黎,胸前嘅雙峰傳來軟綿綿嘅觸感。

可能太陽開始落山,周圍越來越黑,Noopy 開始越來越大膽,輕輕咁用佢嘅小手係我嘅褲浪度,由下而上,由下而上咁撫摸。佢應該冇乜經驗,所以一直唔敢用力,好似好溫柔咁摸緊一隻小動物咁。雖然隔住條褲,但反而就呢種生硬同溫柔,令我更加興奮。

「佢... 佢越黎越大啦... 好得人驚呀... 但係... 咁樣男仔係唔係會好舒服㗎?」

「嗯... 唔... 舒… 舒…」其實我舒服到講唔到野。

「吓,乜原來唔舒服㗎?對唔住呀...」Noopy誤會左,著急起上黎「... 我上網睇... 以為你地男人平時係咁樣... 咁樣... 打飛機加嘛... 對唔住呀...」

「傻妹,邊有男人會著住條褲打J㗎。」

「吓... 咁呀...」講到呢度,Noopy 掩住塊面,含羞答答咁講「如果... 如果我... 拉低褲鍊... 再摸佢... 咁係咪會舒服啲㗎?」

「但係呢到可能會有人見到㗎喎...」

「吓... 唔會啩。呢度咁僻,應該又唔會有人行入呢邊啩... 同埋... 我想...」Noopy把聲就黎細到聽唔到「... 我好想試下... 令偉哥哥你舒服...」
偉哥哥加速
Noopy 今日著左條白色碎花連身裙,條裙本身唔係暴露,但係著落去一個身材咁玲瓏浮突嘅女仔身上,就變得十分性感。可愛嘅連身裙,雪白嘅北半球,深邃嘅小山谷,真係好靚好吸引。

Noopy把聲就黎細到聽唔到「... 我好想試下... 令偉哥哥你舒服...」

跟住呢!!
我都想舒服下
然後呢?!
你有十秒 救你老母
lm
女主⻆成日叫偉哥哥好唔真實
真實對白
文!
除左褲啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞