食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜]

1001 回覆
920 Like 92 Dislike
用行動嚟回應我地嘅支持啦
睇到蝗蟲果度唔好意思負皮左
嫌我屌得唔夠大力?
心諗做乜9
Lm
live咗
幾時再有得睇
(十三)

俾人撞破好事,Noopy 本來仲驚緊,但見到我突然暴跳如雷,呆咗。對面班吱吱喳喳嘅蝗蟲,更加嚇到當堂窒晒。我估佢地雖然聽唔明,應該都估到三成,而且見我連珠炮發,痴左線咁,即刻淆晒底,作鳥獸散。

鬧完一輪,渲洩左啲怒火冷靜番少少,終於識得回頭望下身後嘅Noopy點樣。

「你冇事吖嘛?」

「我冇... 你做乜咁燥呀?我都未見過你咁樣樣嘅...」其實Noopy好似係俾我嚇親多啲。

「女仔人家,我唔想你俾人睇蝕晒呀!佔我女人便宜,我同佢死過啊!」

Noopy 聽到我咁講,微微笑左一吓,我先發覺我口快快叫左佢做「我女人」。唉,雖然好想,但係其實我又點可以要你做我女人吖... Noopy應該都係同我同一時間諗到呢樣野,所以,佢面上嘅甜笑稍瞬即逝,換來一抹無奈嘅苦笑。

「仲好講,你先俾人睇蝕呀!」大概係因為心入面嘅苦澀,以至佢第一次用責備嘅語氣同我講野:「頭先班大媽個個虎狼之年,你快啲著番條褲先啦。」佢咁一講我先醒起,之前對住班蝗蟲破口大罵嘅時候,原來支巨炮一直扯到行咁向住佢地。嘩,真係成個痴線佬咁。好彩班大媽戇撚鳩鳩。如果唔係佢地拍片放上網,我到時真係跳樓都唔掂。

不過 Noopy 真係個好好嘅女仔。當我如夢初醒,著番條褲嘅時候,佢已經好快由責備我變成好擔心我,拖住我衫尾講:「喂呀,下次我唔准你咁燥底㗎。啲大陸人係衰,但係你咁樣,瓷器撼缸瓦嘛。我唔想你蝕底呀,偉哥哥。總之下次唔准呀。如果... 你有咩事,我... 我...」講講下差啲又想喊。

「知喇知喇,應承你下次唔會啦。不過... 咁係咪即係會有下次?」我諗住口花花一下,可以氹番佢笑。

「冇呀,鹹濕醫生!我唔要再俾人見到咁醜怪呀!」Noopy 把口雖然咁講,但係果然又甜甜咁笑番。

佢跟住突然露出古古惑惑嘅神情,走埋嚟環抱我嘅後頸。佢胸前最柔軟嘅地方中間,隔住布料,都可以隱約感覺到稍硬嘅兩處。軟若無骨嘅身軀挨晒落嚟,緊貼我嘅胸膛。一陣芳香撲鼻,頭先蝗蟲大媽帶來嘅惡俗彷彿冇出現過一樣。所謂嘅治癒系,應該就係咁樣啦。

Noopy 摟住我,趷高腳,貼住我耳邊講:「下次搵個冇人嘅地方,我先再錫錫佢吖。」講完,低頭隔住孖煙通,對著龜頭,蜻蜓點水咁錫左一下。

喺佢烏低身果兩秒,從連身裙嘅領口,我窺見到今晚有緣無份嘅純白胸圍,同埋緊緊包裹喺裡面嘅胸脯,白皙誘人,宛如凝脂。

本來我因為扯得仲係好行,塞極都未塞得番落條褲度,而家俾佢咁攪一攪,仲大鑊。

你個衰妹,下次你就知味道。

但係,响呢一刻我又點會諗得到,滿足佢第二個願望嘅時候,竟然係掉番轉,係我知道佢嘅味道呢?
Lm正評
Noopy露出古古惑惑嘅神情,走埋嚟環抱我嘅後頸。軟若無骨嘅身軀挨晒落嚟,緊貼我嘅胸膛。一陣芳香撲鼻。
佢摟住我,趷高腳,貼住我耳邊講:「下次搵個冇人嘅地方,我先再錫錫佢吖。」

其實寫得幾好啊(雖然fg護士個setting同蝗果到都幾膠

between, 加油
ff
500正皮
又追完
加油
新讀者留名
巴打今晚有冇文呀
點解啲甜故咁鍾意用弱智女做主角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞