食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜]

1001 回覆
920 Like 92 Dislike
我一邊親吻右耳,一邊用手喺左邊嘅纖頸輕撫,然後穿過衣領裡面,滑過細嫩嘅皮膚,摸落去性感嘅鎖骨,再接觸到Noopy胸圍嘅肩帶。幼幼嘅絲質肩帶,陷入膊頭嘅肌膚,預告著肩帶所承載住,誘惑嘅重量。

我將手指越伸越低,越摸越入低,逐漸半隻前臂都已經插左入去領口裡面。指尖傳來嘅觸感亦逐漸變化,由鎖骨附近嘅骨感,越往下方,就好微妙咁變得軟綿綿而有彈性。

對於嫌太慢嘅巴打
我唔逐一答喇
自己睇啦
多謝捧場
係咁
支持 樓主加油
樓主好波
支持
慶祝500正皮,加速出多篇

(十六)

Noopy 間房係明亮嘅白色,唔算好girlish,冇乜花碌碌嘅佈置,但係空氣中充滿住甜甜嘅少女體香,挑動我男性嘅原始慾望。

我不禁想象,平時佢就係喺呢個香閨,寬衣解帶,春色無邊。然後不其然又諗起,頭先喺部車度意亂情迷嘅時候,當我差唔多成隻前臂伸晒入去佢領口𥚃面,指尖傳來軟彈嘅觸感,係何等幼滑,何等美妙。

Noopy 間房唔大,得一張書檯凳。於是我地排排坐喺床邊揭相簿。Noopy坐響我旁邊揭相簿,揭到滑稽嘅攪笑相,佢會發出清脆嘅笑聲,胸前跟住不停晃動,跟住我又唔爭氣咁扯起上黎。

本來上黎睇相,聽落好似只係上黎扑野嘅藉口,但係睇睇下又其實幾好睇,Noopy 細個BB果陣好得意,一啲都唔醜樣。反而大大下,到中小學嘅時候,睇落儍儍戇戇,真係有啲薯。但只要細心一睇就可以發現,當時嘅佢根本完全就係草莓100%裡面嘅東城綾,係一粒等待發掘,未經打磨嘅寶石。

而呢粒寶石,宜家就坐喺我則邊,一舉一動都挑戰緊我「打磨」佢嘅衝動。

「嗱,係咪呀,我果陣中學嘅時候,係咪醜樣呀?」

「唔係吖,只不過又帶個老土眼鏡,頭髮又嬲嬲幽幽,仲勁寒背咁囉。」

「好衰㗎,笑人!」

「但係呢,點解你果陣真係寒背塞得咁緊要呢?」

「我... 我怕俾人笑...」

原來,係double may嘅辛酸。

從相片可以睇到,Noopy由小六開始,胸前已經開始略見規模,到中三已經完勝九成港女。而佢身邊嘅同學,當然會留意到呢位咁突出嘅同學。

男同學固之然會笑佢(小學雞青頭仔冇都未出齊,鬼識溝女咩,咪一味笑人大騎樓,引人注意囉,咁我又明嘅),女同學更加係排擠,欺凌,乜都齊。原因唔洗講啦,女人,係會對比自己靚或者身材好嘅其他女人產生敵對心理嘅,無論咩年紀,都係一鳩樣。

所以,Noopy嘅學生時代就係咁樣,喺欺凌同取笑之中渡過。因此,佢成日寒背,希望隱藏佢嘅突出嘅身材。同一個原因,亦都養成左佢過份禮貌,動不動就向人道歉,對自己冇乜信心嘅自卑性格。

可能事隔太久,佢亦都冇咩感覺,好似講緊人嘅事咁。但我聽住佢講自己凄慘嘅故仔,個心就噏住噏住。越聽就越想話佢知,佢其實一啲都唔需要自卑。無論佢嘅心靈,外表,以至一對美乳,都好靚,好靚。

千言萬語,化作深情嘅一吻。

我深深咁錫落去嘅時候,Noopy嚇左一跳「嚶」左一聲。但好快,佢已經感受到我嘅心意。我慢慢將佢推倒喺床上面,繼續頭先車上面未完成嘅事。

我將白色恤衫嘅鈕扣逐粒解開,散發出比房間更加誘人嘅香澤,裡面果然係藍白橫間嘅內衣。雪白嘅肌膚,因為興奮而透出可愛嘅粉紅。

Noopy 瞓係床上面,本來已經豐盈嘅一對美乳,冇左地心吸力嘅影響,更顯堅挺,北半球上面形成兩條引人入性嘅美秒弧線。呢幅美麗嘅畫面,我睇到入晒神。
我慢慢將佢推倒喺床上面,繼續頭先車上面未完成嘅事。我將白色恤衫嘅鈕扣逐粒解開,散發出比房間更加誘人嘅香澤,裡面果然係藍白橫間嘅內衣。雪白嘅肌膚,因為興奮而透出可愛嘅粉紅。

「偉哥哥... 你唔好咁望住人地啦...」Noopy將手放係胸脯上方,怯生生咁講:「我怕醜...」

瞓先係咁。各位巴打,打完J都早啲唞啦。
呢個位停 出緊火架
咁耐連粒Lin 都未見過 Cls
lm
noppy不是女朋友
但比女朋友更親密?
Lm
(十七)

我深深咁錫落去嘅時候,Noopy嚇左一跳「嚶」左一聲。但好快,佢已經感受到我嘅心意。我慢慢將佢推倒喺床上面,繼續頭先車上面未完成嘅事。

我將白色恤衫嘅鈕扣逐粒解開,散發出比房間更加誘人嘅香澤,裡面果然係藍白橫間嘅內衣。雪白嘅肌膚,因為興奮而透出可愛嘅粉紅。

上衫倘開嘅 Noopy 瞓係床上面,本來已經豐盈嘅一對美乳,冇左地心吸力嘅影響,更顯堅挺,北半球上面形成兩條引人入性嘅美秒弧線。呢幅美麗嘅畫面,我睇到入晒神。

「偉哥哥... 你唔好咁望住人地啦...」Noopy將手放係胸脯上方,怯生生咁講:「我怕醜...」

「你唔醜㗎,你點會醜呢?」實情係,我已經比眼前呢個可愛又美艷嘅小女人,迷到語無倫次。

「你... 你唔會覺得我好怪咩?」原來 Noopy 其實始終都好介意「我啲同學個個都笑我人又瘦,個... 個胸又大... 個個都叫我大波怪...」

「傻豬...」

「其實我好驚... 我好驚你同佢地一樣,會唔鐘意我咁樣樣... 所以... 所以我一直都唔咁比你掂我個胸...」

原來係咁,唔怪得之前佢喺山頂,同頭先係車上面,都一次次咁避開我嘅胸襲啦。原來,係因為驚我唔鐘意佢對波?天呀,我死喇,點解會有咁可愛咁傻嘅女仔㗎。

我抑壓住立刻用力揸佢對波嘅衝動。好愛惜咁輕輕沿住佢胸圍嘅邊緣,開始輕撫佢一對美乳。我用指尖從敏感嘅側乳開始,沿住薄薄嘅藍白橫間嘅胸圍上,三角形嘅布,慢慢掃到軟彈嘅北半球,再掃到深邃嘅乳溝。我輕力嘅程度,直頭好似用羽毛掃過一樣,冇用力,亦冇掂到中間更加敏感嘅部位。

但係就係呢種若即若離嘅觸感,先會令女人turn on,尤其 Noopy 呢啲冇乜經驗嘅女仔就更加要咁慢,咁溫柔,先可以令佢完全享受到比男人撫摸嘅快感。女人係要黎錫嘅,咁靚嘅女人,就更加要溫柔咁錫。

而且,美女當前,囫圇吞枣的話,豈不暴餂天物?

慢攻果然湊效。Noopy 越來越興奮,緊閉雙眼,朱唇微張。捉住床單嘅手捉得越來越緊,扭動腰枝嘅幅度越來越大。我分唔到,佢究竟係想扭腰避開我嘅攻勢,定係想主動將乳尖更敏感嘅地方迎向我嘅手指。

「嗯... 呀...」

Noopy 情迷嘅低吟令我知道,係時候喇。我將佢胸圍嘅肩帶褪下,Noopy 亦都縮一縮膊頭,主動配合。一陣女兒香,終於,一雙完美嘅神乳,赤裸裸咁呈現喺我眼前。

飽滿嘅乳房,因為胸圍解開左,向兩側自然展開,彷彿要向我證明佢地係並無僭建,真材實料。但係青春嘅胸脯果然唔同,冇左胸圍嘅承托,依然可以見到乳溝同北半球上方迷人嘅弧線。呢種咁有份量嘅誘惑,絕對唔係一般港女死夾爛夾,夾到皺晒皮嘅人造乳溝可以比擬嘅。

更難得嘅係,高聳嘅美乳上方,微微突起嘅乳暈,加上一早扯晒lin旗嘅乳頭,都係天下男人夢寐以求嘅粉紅色。係可愛嘅淺粉紅色。

Noopy 有料到,我一早就知。但我冇諗過嘅係,呢對令Noopy嘅童年朦上陰影嘅一雙巨乳,居然靚到咁嘅田地。而喺呢一刻,呢對絕品美乳,係完全屬於我嘅。
上衫倘開嘅 Noopy 瞓係床上面,本來已經豐盈嘅一對美乳,冇左地心吸力嘅影響,更顯堅挺,北半球上面形成兩條引人入性嘅美秒弧線。呢幅美麗嘅畫面,我睇到入晒神。

終於見到粒Lin la dllm
加速
唔洗訓啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞