食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜]

1001 回覆
920 Like 92 Dislike
加油呀
響…
多謝巴打
其實ok
一早慣晒

各位提醒我
我都好ok
起碼證明有人睇我寫野

不過請各位巴絲
要記得將來唔好歧視啲有學習障礙嘅人
唔係個個好似我咁好彩,遇到伯樂的
有無人知琳琳同家姐個post 係咪唔再寫
加油啊 寫得好好呀
不過偉哥哥 呢個稱謂有啲old schooi🌈
加油
2359仲未有文...
(九)

Noopy 面紅紅,手震震咁,幫我慢慢拉低條褲鍊。好明顯佢無幫男仔做呢樣野嘅經驗,佢望住我條孖煙通,手足無措,完全唔知應該點做。

為免佢雞手鴨腳,我自己嚟,掏出雄偉嘅陽具。呢一刻,美人在前,之前果啲咩對佢好呀,放人走呀,全部都拋到九宵雲外鳥。

「哇!」巨龍彈出嘅一刻,Noopy 嚇到擰轉面。

「你... 你未見過男人下面㗎咩?」

「响... 响網上啲圖見過囉... 同埋... 我唔知原來實物係咁大㗎... 但係... 好得意呀佢,跳跳下咁㗎...」傻妹,係因為你佢先變成咁㗎。

Noopy 嘅好奇心慢慢戰勝左佢嘅恐懼,哄得越黎越埋「唉呀,佢流口水呀,好可愛呀...」馬眼留出來嘅前列腺液,Noopy 居然話可愛,我真係唔知好嬲定好笑。

佢講講下竟然貪玩到,伸出手指,輕輕去掂吓馬眼下方果滴「口水」。

所有巴打都會知道,陽具最敏感嘅地方,其實唔係龜頭,呢個係好多女人嘅誤解。陽具最敏感嘅係陽具下側,包括馬眼同馬眼下方,龜頭同陰莖連接嘅地方。Noopy 個衰妹誤打誤撞,居然一嚟就掂到呢個男人其中一個全身最敏感嘅地方。佢一掂落去,我全身微微一震,唔小心嗌左出聲「啊...」

Noopy 睇見我有咁嘅反應,知道做啱左,輕輕咬住下唇,面上出現佻皮嘅笑容。我心諗,弊家火。

佢好開心,好似小朋友發現新玩具咁,繼續加速用手指來來回回咁掃我條巨龍嘅下側,酥麻嘅感覺一波一波由下陰傳向全身。

Noopy 用手指掃左一陣,跟住改用成隻手掌,嘗試幫我套弄。我嘅巨龍不嬲都唔野少,加上N佢隻手又細,佢要用晒兩隻手一上一下咁套弄。前列腺液响呢一刻就好似潤滑液咁,Noopy 一邊用一雙小手,順滑咁上下上下服侍我嘅巨龍,一邊用可憐嘅眼神望住我問:

「係... 係咪咁樣整㗎... 我... 我上網睇人係咁幫男朋友做㗎咋... 我唔識呀... 對唔住呀...」原來Noopy咁pure嘅女仔,都會上網睇AV,鬼馬喇你。不過傻妹,邊有人一路同人打飛機,一路道歉㗎。

因為唔係好識,所以佢嘅手勢好慢,好細力,但係巨龍傳來嘅係另一種被包裹住嘅溫柔感受。作為一個同老婆性生活唔協調嘅已婚毒L,我好清楚知道,自己一個人打J,起勢咁chok,同一個愛你嘅人打J,好溫柔咁照顧你嘅弟弟,係兩個世界嚟嘅。

「究竟今次咁樣會唔會舒服啲呀... 偉哥哥...」Noopy 見我冇答佢,好擔心自己做得唔夠好。

「舒... 舒服。不過你隻手有啲凍...」

「咁... 咁點算好呀...」唉,呢個傻妹,真係好鐘意我,好努力咁諗點樣可以幫我再舒服啲:「呀!我諗到啦!不過... 我唔識㗎喎...」

我有啲不祥預感。

「… 不如... 不如... 不如我唔用手...」即使夜幕低垂,藉著維港夜景嘅燈光,都可以睇到Noopy塊面紅卜卜,怕怕醜醜「用... 用嘴... 錫錫佢,咁你咪冇咁凍囉?」

一個咁可愛,怕怕醜醜,連男人陽具都未親眼見過嘅小美女,竟然開口講主動提議幫你含。

俾你,你會點答?
點啊??? 究竟邊度仲有未見過男性生殖器官既護士啊???
我好想知丫
似弱智多過護士
點啊??? 究竟邊度仲有未見過男性生殖器官既護士啊???
我好想知丫

都話啱啱畢業嘅護士學生咯
一個咁可愛,怕怕醜醜,連男人陽具都未親眼見過嘅小美女,竟然開口講主動提議幫你含。

俾你,你會點答?

說好的真人真事呢?
講故就唔應駁故既
之不過畢左業既護士無可能未見過
做學護個陣都插唔少尿喉啦
雖然有啲離地 但
係咪我記錯左唔係依度
我個friend讀nursing
佢話畢左業,做TUNS,先第一次見男人JJ㗎咋喎

(我一直係咁諗,所以先至設定第一幕Noopy著粉紅色制服㗎。因為响香港,只有TUNS先會著粉紅色制服)

定係其實我誤會左?

屌 好後悔

咁早㩒咗入嚟
算啦 當佢見親既都係呀叔呀伯 又皺皮又要扯唔起 主角又30cm長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞