食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜]

1001 回覆
920 Like 92 Dislike
呢個故最癲嘅係八成真人真事
人講你就信
當故聽下算啦
live左
故已棄?
你係咪戇鳩架?人地樓主唔夠一日前先覆過post,你入黎一句嘢都唔講唔該都無句就問人故已棄?你白痴架?
唔駛理佢啦,just keep him ignored,免費畀你睇仲要多多要求
哈哈張ching冷靜
世界太多無謂人
個個都認真對待會好傷身
今晚有無文?
寫緊
應該今晚出唔切
聽日點都有
樓主加油 希望上埋凱倫
前排見到有人搭車睇呢個po
係咪西鐵呢

又話今晚有文
我成日忍唔住當街開嚟睇有無更新
dllm數已走
信任呢
個個都認真對待會好傷身
遲左幾個鐘。Sor。

(卅二)

凱倫擰轉頭哄買黎我度,嬌嗔道:「衰人,有冇咁好瞓呀你?」

棉被之下嘅Noopy,同我一樣嚇一嚇。佢驚比凱倫發現,攬得我隻右手越來越實。於是我嘅上臂已經深深咁埋喺佢軟彈嘅雙乳之間,溫暖滑膩。同時,手掌感覺到比嫩滑嘅肌膚夾住,手背就感覺到有啲鞋霎霎咁。原來,Noopy用一雙白滑大腿夾住我右手手掌,手背感覺到嘅,就自然係秘密花園嘅草叢啦。

我忍唔住用手指喺Noopy嘅陰戶外面輕輕掃左一下,Noopy微微一震,又打左我一下,再用氣聲講:「呢個時候,仲係度玩,好衰㗎」。

吓衰妹,你自己頭先夠呢個時候,呷埋啲無謂醋啦。

睇嚟凱倫真係醉到非常,佢冇發現到Noopy喺被窩裡面嘅動靜,只係不明所以咁講左句:

「你再係唔醒,我對你唔客氣㗎喇。」

正當我思量緊,究竟咩叫做對我唔客氣嘅時候,

凱倫已經捉住我嘅左手,環抱住自己,瞓左落張床度。

佢白滑嘅背脊向住我,打側瞓,將我隻手從佢嘅頸下穿過,再兜到佢前面,放喺佢右邊膊頭上。於是,我手掌感覺到骨感嘅肩膊,手臂就感覺到軟綿綿嘅胸脯,形成強烈嘅對比。

不過凱倫醉到咁嘅地步,當然,唔會就咁瞓下就算。

佢瞓低冇耐,就開始扭動身體,發出低聲嘅呻吟。凱倫雖然背住我,但係從佢伸向下腹嘅手臂,扭動得越來越劇烈嘅腰枝,我可以肯定佢係到做緊咩。原來係酒精嘅影響底下,平冷傲嘅凱倫變得放蕩,竟然一邊用右手捉住我嘅手臂,一邊用左手,喺我隔黎開始自摸起上黎。

自慰緊嘅凱倫背面,同佢正面一樣,散發住危險嘅誘人氣息。薄薄嘅絲質睡裙,勾勒出纖腰下方圓潤嘅臀部曲線。隨住凱倫越黎越興奮,自慰嘅動作越來越劇烈,兩片美臀趷下趷下,誘惑地一下一下輕輕觸碰著我嘅大腿外側。透過幼滑嘅絲質布料,我清晰感覺凱倫patpat嘅豐滿。

「啊... 阿偉... 偉呀...」

即使我夠膽對燈講,我呢一刻心入面只有Noopy,但係咁嘅刺激之下,我心中都不禁一蕩。但係衝擊一浪接一浪。似乎單純嘅自摸滿足唔到凱倫,佢將本來放左係佢膊頭嘅左手,慢慢拉左落去,再壓向佢胸前。

綿花糖一樣嘅柔軟感覺,美妙地喺掌心散開,好似包圍住我成隻手掌一樣。

我而家嘅角色係一個飲左酒瞓得好冧嘅人,當然隻手唔可以主動用力揸。但係一個F到G cup嘅靚女人,用你隻手愛撫自己個波,仲開始慢慢用力搓揉,確係令一種享受。

呢個時候,被竇裡面嘅 Noopy 仍然蒙在鼓裡。但凱倫嘅呻吟聲越來越大,Noopy 聽到都估到個大概。佢靜雞雞從被竇伸出頭來,裝左一下,見到凱倫一邊用我隻手渣波,一邊自摸嘅淫蕩樣,擘大個口當堂啞左。

佢縮番落去被竇,隨即抬起頭望住我。佢鼓起香腮,輕皺娥眉,雙手捉住我嘅右臂,向我發出一個「點解會咁㗎?」嘅控訴表情。屌,嬲都嬲得咁可愛,如果可以,我真係想即刻同佢打番個車輪,用激情去安撫呢個打翻醋酲嘅小妹妹。

唔好嬲啦傻豬,我都唔想㗎。Okok我認,凱倫係正嘅,尤其果對不合邏緝嘅波,真係好撚正。但係!如果可以揀,我一定會揀你果對同樣咁有份量,而且比例,彈性更佳嘅美乳㗎!不過最重要嘅係,你,先係我愛嘅女人。

就係我心入面嘅鹹濕佬同大情聖一致通過,Noopy係不二之選,應該快啲氹番佢嘅時候,我發覺我嘅諗法似乎有啲多餘。因為冇耐,凱倫淫蕩嘅叫床聲,似乎再次激起左Noopy曾經一度冷卻嘅慾火。

「阿偉... 阿偉你好勁... 好舒服... 啊...」

我唔知究竟係凱倫嘅性幻想裡面,我係點樣砌緊佢,但係我知到,喺佢嘅淫聲浪語之下,房間嘅溫度急速升溫。Noopy 望住我嘅眼神慢慢由責備變得迷矇,面上泛起淡淡嘅紅霞,主動送上濕吻,同時雙手冇再捉住我,反而引導我隻手探向佢嘅妹妹。原來,Noopy早已濕透。

喺妒意加上氣氛嘅帶動之下,Noopy 第一次主動咁,將我嘅手指按落去佢嘅濕潤陰唇,而且仲不住用力,有㩒入去更加深入嘅地方嘅意味。佢冇停到吸啜我嘅嘴唇,直到我嘅手指今晚第二次進入 Noopy 身體嘅一刻,佢嘅嘴唇先終於張開,吐出聲如蚊吶嘅一聲逍魂:

「啊...」

隨即Noopy又驚覺其實唔可以嗌出聲。於是,佢又捐番落被下面,用一隻手諳住自己個口,另一隻手繼續㩒我隻右手進入佢嘅蜜月深處。Noopy 皺住眉嬌喘連連,但係又唔敢嗌出聲果個可憐樣,撩動住我進一步欺負佢嘅慾望。

就係咁,我一邊打住車輪,被動地指插我心愛嘅可愛小女人,另一邊又被動咁揸緊一個正在醉酒自慰嘅高嶺之花。

呢一晚,係呢個淫亂嘅酒店房間,我第一次體驗到食殘廢餐嘅滋味。
晚晚都係度等你出文
睇嚟凱倫真係醉到非常,佢冇發現到Noopy喺被窩裡面嘅動靜,只係不明所以咁講左句:

「你再係唔醒,我對你唔客氣㗎喇。」

凱倫開始扭動身體,發出低聲嘅呻吟。凱倫雖然背住我,但係從佢伸向下腹嘅手臂,扭動得越來越劇烈嘅腰枝,我可以肯定佢係到做緊咩。原來係酒精嘅影響底下,平冷傲嘅凱倫變得放蕩,竟然一邊用右手捉住我嘅手臂,一邊用左手,喺我隔黎開始自摸起上黎。

自慰緊嘅凱倫背面,同佢正面一樣,散發住危險嘅誘人氣息。

似乎單純嘅自摸滿足唔到凱倫,佢將本來放左係佢膊頭嘅左手,慢慢拉左落去,再壓向佢胸前。

綿花糖一樣嘅柔軟感覺,美妙地喺掌心散開,好似包圍住我成隻手掌一樣。

Noopy 抬起頭望住我。佢鼓起香腮,輕皺娥眉,雙手捉住我嘅右臂,向我發出一個「點解會咁㗎?」嘅控訴表情。屌,嬲都嬲得咁可愛,如果可以,我真係想即刻同佢打番個車輪,用激情去安撫呢個打翻醋酲嘅小妹妹。

咁早呀ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞