食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜]

1001 回覆
920 Like 92 Dislike
唔弱智點落甜啊
嗱,唔准你咁話我條女㗎。
佢係天真可愛,唔是弱智!

Ok我認,為左劇情雖要,我係誇張左嘅。
啱啱先放工,俾腦細chur都盡呀屌。
盡趕。
等你
可唔可以唔好再偉哥哥
每次見到咁叫即刻摧毀左成個氣氛
咁叫「初哥哥」會唔會好啲
偉哥哥 有文未?
Ff 少陣啦,我之前條女護士fresh grad, 真係E cup,又細粒,但你知唔知套制服有幾多菌, 唔換連掂都唔敢掂。

利申:名留
(十四)

雖然最終冇番到本壘係好可惜,但係經過山頂嘅一夜纏綿,我同 Noopy 變得親密左。

我地唔會稱呼對方做男女朋友。但係基本上隔日就見,都會做啲情侶拍拖會做嘅野。都係行街睇戲食飯,其實冇咩特別,但係又好開心,好甜蜜。諗落其實好奇怪,我本身算係比較沉默寡言嘅人,但同呢個女仔一齊嘅時候,總會有無盡嘅話題,我亦都從來未試過響另一個人面前講咁多自己嘅私人野。不過最緊要係,就算唔傾緊偈唔攪野,齋坐係度飲杯野,都相處得好舒服。呢樣先最難得。

有番咁上下戀愛經驗嘅人都知道,其實,搵一個有激情,有火花嘅人唔難,搵一個平時相處得舒服嘅人先最難。我同 Noopy 呢個女仔之間有激情,我地亦都相處得好舒服,好自在,但係上天偏偏要喺我結左婚之後先識得佢。唉,點解要咁撚樣玩我呢?

有時,我會諗,如果我呢一世都唔識呢個女仔,疊埋心水接受現實,同一個已經形同陌路嘅所謂老婆過埋下半世,可能,我反而唔洗咁痛苦。

Any 肥,就係咁樣,我同Noopy就開始左呢段戀人未滿,又唔見得光嘅關係。

呢日同佢食完飯,我車佢番屋企。車程中,個傻妹坐喺我左邊嘅乘客位,好似平時咁,唔望風景,一味望住我,傻傻咁甜笑。

「你望夠未呀,傻更更咁。你睇吓連登班巴打都笑你弱智喇。」

「我真係好鐘意你呀,偉哥哥。」呢個衰妹永遠到係咁,唔跟牌章出牌。

「牛頭唔答馬嘴,傻妹。」

「我由細到大都係咁俾人話我傻㗎啦。」呢句應該係真話「我冇所謂喎,有你錫我咪得囉!」

「唔知醜呀你!」

「係㗎,我細個唔止傻,仲真係好醜樣㗎。」

「冇可能啦,你喎?醜樣?」

「咁... 係咪即係你覺得我而家好靚呀?」

「我冇咁講喎!」

「嘻嘻,講啦,我想聽你講呀。」

「唔講!」

「咿~ 講啦,講啦。人地想係你離開我之前,聽你講一次,你覺得我好靚... 一次咁多吖...」講講下,氣氛突然沉重。佢嘅頭亦都越垂越低。

冇錯,我地係好似情侶拍緊拖咁,但係我地兩個都好清楚,呢段關係唔會長久。實現埋佢兩個未知嘅願望之後,我地就會玩完。我亦都講過,我比唔到將來佢,所以佢連想我講鐘意佢都唔咁奢望,之係想聽我講一次我覺得佢靚,就係咁簡單...

我心中一痛,將架停響路邊,摸一摸佢垂低嘅頭「Noopy,乖。錫番。」我拉佢過嚟我身邊,喺佢嘅額頭上輕輕一吻。

突然,Noopy 抬起頭,主動向我錫過來。我感到面上一濕,原來,佢已經淚流滿面。

佢不停同嘴唇同舌頭向我需索,彷彿要以激情嚟掩飾佢原來喊緊嘅事,我亦都好憐惜咁回應佢嘅激吻,彷彿要以溫柔嘅濕吻去安慰佢嘅傷痛。

本來療傷嘅吻,慢慢變得忘情,變成煽情嘅濕吻。我由佢嘅嘴唇離開,貪婪咁向Noopy纖細嘅頸項進發。我記得,佢條頸好敏感。Noopy輕輕倒抽左一口氣,然後開始響我耳邊嬌滴滴咁,低聲呻吟。

「嗯... 嗯... 啊...」

Noopy始終係未經人事嘅女仔,仲係好怕醜,唔會好似啲AV咁樣放蕩淫叫。但係反而,呢種忍住想唔嗌出聲,但係又忍唔住,唔小心細細聲嗌左出嚟嘅輕喘,往往更能夠激起男人征服嘅慾望。令男人想用盡辦法令佢終於忍唔到,忘我咁放縱一次。

我繼續喺佢嘅耳鬢之間游走,時而輕吻,時而吹氣。Noopy 嘅呼吸越來越急促,胸前嘅急速起伏,誘人嘅呻吟喘息,證明佢已經慢慢進入狀態。

我慢慢將Noopy嘅外套除落嚟,動人嘅曲線呼之欲出。外套之下,係一件薄薄嘅白色恤衫。隨住佢喘氣嘅節奏,衣領一開一合,一開一合,裡面豐滿細嫩,春光無邊。我隱約見到,佢今日著嘅係嘅藍白間條內衣,好可愛。

我慢慢從佢嘅衣領上方,伸手入去準備尋幽探秘。
外套之下,係一件薄薄嘅白色恤衫。隨住佢喘氣嘅節奏,衣領一開一合,一開一合,裡面豐滿細嫩,春光無邊。我隱約見到,佢今日著嘅係嘅藍白間條內衣,好可愛。

辛苦啦樓主
Live , 希望唔好爛尾
你睇吓連登班巴打都笑你弱智喇
果然有車就有妹妹食
Lm
留名
LM

樓主
pish
留名
lm
(十三)

我慢慢將Noopy嘅外套除落嚟,動人嘅曲線呼之欲出。外套之下,係一件薄薄嘅白色恤衫。隨住佢喘氣嘅節奏,衣領一開一合,一開一合,裡面豐滿細嫩,春光無邊。我隱約見到,佢今日著嘅係嘅藍白間條內衣,好可愛。

我慢慢從佢嘅衣領上方,伸手入去準備尋幽探秘。

我一邊親吻右耳,一邊用手喺左邊嘅纖頸輕撫,然後穿過衣領裡面,滑過細嫩嘅皮膚,摸落去性感嘅鎖骨,再接觸到Noopy胸圍嘅肩帶。幼幼嘅絲質肩帶,陷入膊頭嘅肌膚,預告著肩帶所承載住,誘惑嘅重量。

我將手指越伸越低,越摸越入低,逐漸半隻前臂都已經插左入去領口裡面。指尖傳來嘅觸感亦逐漸變化,由鎖骨附近嘅骨感,越往下方,就好微妙咁變得軟綿綿而有彈性。

「唔... 唔好啦!」吓?唔好?

「都話左唔要喺大街大巷啦... 咁醜怪...」嘩佢唔講我差啲唔記得原來而家仲係喺條馬路度。

「其實... 我啲家人去晒旅行... 屋企冇人...」

吓?你想我上你屋企,咁大劑?

佢呢一步真係殺我一個措手不及。老實講,如果俾著幾年前我未結婚,有個女仔正到咁嘅田地,請我上佢屋企嘅話,我仲唔狗衝上去,㩒住佢嚟屌咩。

唉,但係今時唔同往日。

如果我上佢屋企,我真係唔肯定我可唔可以勒得住自己,好似而家咁樣點到即止,而唔會一入到門口就狠狠地將佢就地正法。

之但係,Noopy 一個咁好嘅女仔,我又點可以食左佢隻豬,但又唔同人一齊呢?巴打可能覺得我懶偉大,但係雖然我係一條鹹蟲,不過我鹹亦有道。出黎逢場作戲,切忌食人隻豬。我唔係Noopy可以付託終身嘅人,佢早一日離開我,就可以早一日得到自由,早一日搵到一個可以完全屬於佢嘅男人。我呢個有婦之夫,真係唔想再增加佢繼續留戀我嘅理由。

「Err... 不過我應該今晚仲有啲醫院文件要處理...」

Noopy見我猶疑,於是加多兩錢肉緊:「頭先我咪話我細個好醜樣嘅?你上黎,我俾你睇下我細個啲相吖...」

豈有此理,做乜攪到好似我做左靚妹,佢反而係金魚佬,想氹我上樓扑野咁㗎?太可惡喇!「傻瓜。你請我上黎你屋企,你唔好後悔喎!」

就係咁,結果我都係上左佢屋企。踏入門口前嘅一刻,我向自己發誓,今晚點都要忍,食人隻豬正衰仔!

Noopy 同父母仲有一兄一弟,住喺一個600尺左右嘅唐樓單位。佢地全部人去晒旅行,成間屋,得我同佢。

「你唔去嘅?」我問。

「我... 我不嬲都唔係好鐘意去旅行... 同埋... 醫院攞唔到假吖嘛」佢一路講一路眼神閃爍。唔鐘意旅行,就唔會攞假啦,唔攞假,又點攞唔到假呢。Noopy 係好簡單嘅女仔,唔識講大話。但問題係,佢點解要呃我呢?

我唔知。不過既然佢呃得我,我亦無謂點破。冇耐,我就跟左佢入房睇相。

Noopy 間房係明亮嘅白色,唔算好girlish,冇乜花碌碌嘅佈置,但係空氣中充滿住甜甜嘅少女體香,挑動我男性嘅原始慾望。

我不禁想象,平時佢就係喺呢個香閨,寬衣解帶,春色無邊。然後不其然又諗起,頭先喺部車度意亂情迷嘅時候,當我差唔多成隻前臂伸晒入去佢領口𥚃面,指尖傳來軟彈嘅觸感,係何等幼滑,何等美妙。

睇嚟今晚,將會係好嚴峻嘅考驗。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞