[得閒直播]雙失廢青由香港踩車就到拉薩(完)

1001 回覆
207 Like 9 Dislike
青,你部a6500用咩鏡?啲相好正
琴日啲相好明顯唔係a6500 + 1670出 同行有部我曾經賣過既5DIV,拎咗嚟玩
噚日啲相都正呀
不過我鍾意a6500出嘅味道多啲

兔子好有性格㗎,睇唔睇得出佢剃光咗頭﹖
青 爆左post可唔可以再開post繼續share直到你返香港呀
而家咁唔咁覆你個post
青 爆左post可唔可以再開post繼續share直到你返香港呀
而家咁唔敢覆你個post
好耐無留言
D相好有味道呀 繼續直播啦
巴打前一晚飲左酒, 可能有影響

話說拉薩啤酒幾好飲
我已經無乜錢剩 所以去完新疆應該好快就會返香港。雖然岩哥話去完阿里,月尾想去一轉西安 我都想去,但就要睇情況

無乜錢剩都唔係重點,仲要有個喺度住咗幾個月既室友當面借我$500,話一個鐘後還俾我。點知三個鐘後又話佢朋友渣緊車就快到。到咗第二日,又話家姐肝硬化,又傾乜撚冬蟲夏草,仲要cap埋圖俾我,屌你關我撚事咩

你老母馬上完又馬上,唔嗲唔吊咁又乜撚支付寶提現 結果等到要我用唔耐煩既語氣叫佢還錢 如果唔係我真係會同佢開拖 不過佢以前坐過監,又米八九幾,到時可能我死佢都未亡

好彩,最後佢都還咗,只不過係一個鐘變廿二個鐘 以後我都唔撚會借錢俾路上認識既人

Btw,琴日俾邊防武警截住無得跟岩哥、兔子佢哋去冰川,坐咗兩程順風車總共170幾公里返拉薩市。點知仲要行成粒鐘先返到青旅 不過拉薩中心總算都俾我行熟哂

崗巴拉山口,羊湖旁邊既札巴龍村

岩哥 x 兔子 x 措嘉冰川 (又叫40冰川)

如果我都跟到去就好了

呢度7點鐘先開始日落,去咗藥王山觀景台影吓相,自雲南沙溪以嚟都無扮過文青,心血來潮 點知畫畫吓俾保安趕,原來呢度都會閂門

去遠少少,就可以食到$18平價高質蓋飯

返去觀景台坐喺地下畫埋佢 畫完之後一拎上手,仆街錯哂scale,仲歪嚟歪斜成座危樓咁

不過都係嗰句,只有咁先會深刻記得每一個筆劃 同埋原來布達拉宮係有幾多個窗
乜甜茶館已經加價到$1杯
蓋飯
樓豬咁勇借錢俾陌生人? 夠不夠錢用到去新彊
左面嗰位係樓主 ?
點解咁似龍心
大陸都唔算多騙子印度仲多
可能就係第三把交椅
青 食少D煙啦
仲要食大陸煙
屌你 邊忽見到我食煙

Btw,啱啱喺青旅樓下鳩坐,同呢個獨遊女仔傾咗成個鐘

CC (我改)、21、天津
[得閒直播]雙失廢青由香港踩車到拉薩溝緊女
樓主一定要開新post啊
追幾個月第一次留言
巴打唔開新po 唔得呀!!!因為好好睇呀!!!
夜媽媽借我錢條友飲大咗,行都行唔到。連電話都要叫路人幫佢撳

結果天寒地凍,飛的出去接咗佢返嚟了
你都幾好人佢咁對你仲幫佢
屌 樓主係咪靚仔到咁
求其都勾引到高質囡囡
屌,連登咪講女啦
不過係我勾引人,定人勾引我﹖

佢以為老虎係真老虎

會唔會篤篤吓變咗友誼波﹖
搵定酒店房
買定con啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞