[得閒直播]雙失廢青由香港踩車就到拉薩(完)

1001 回覆
207 Like 9 Dislike
感覺到老虎好唏噓
我聽講過食煙既人冇咁易高反
睇黎我錯了
老虎唔食煙㗎喎
佢考IELTS唔達留學標準之後變咗鐵人
本身下年過完年就去澳洲留學 ,依家變咗暑假先去 咁樣佢仲有好多時間旅行。難得佢有個開明既老母支持佢咁樣旅行見識,直到過年先返屋企都唔似咁話喎

我曾經問過佢,咁肥咗IELTS係好事定壞事,佢答係好事

早抖喇Super騰
估唔到supreme騰因為ielts成長左
我估最慢十日內都會到拉薩,之後點我都仲未知,同我既人生一樣迷茫
返黎香港抖抖先攞 返黎再諗 順便調理下身子
牙騰變左超西
有錢有時間咪繼續踩人生在世匆匆幾十年你踩踩下自然會搵到人生目標,好似阿金正傳阿金咁
去到然烏,波麥玩幾日先去拉薩,而家八一,藏南正值深秋景色秀麗,值得好好享受。

將來你要返工,供樓,湊仔,就唔會再有咁嘅閒情逸致,邊會有咁長假期去踩車,唔好諗咁多啦!玩咗先算!
一於聽日睇吓然烏咩環境先﹗

我絕對一定唔會做樓奴,絕對一定唔會咁撚窮仲咁自私害埋下一代 Fucking Sociiiiety

有時間冇錢,冇錢有時間,人生真係好撚矛盾
慘 老虎咁就放棄左
追到live
樓主由踢拖曬傷仆街炒車, 去到現在就快到拉薩, 好撚型
superme騰的轉變好大, 由廢青變到陣佬味出晒來
我今日去然烏湖同米堆冰川,係波密留宿
唔知見唔見到巴打
見到既話請佢食一餐好既
人生如此 , 所以唔使羨慕人家點點 , 亦唔使哀嘆自己如何 , 做自己能力負載得起又喜歡嘅嘢就係喇
見唔到㗎喇 本身諗住8點出發,依家中午仲食緊早餐

薯片撈炒飯
我26-29 係拉薩,有冇人一齊食飯
話你呀
呢啲天氣已經零下負幾度,仲要大逆風落山真係唔撚係講笑 I'm still alive

然烏鎮救命暖爐
今日心情好撚差,晾喺前把既保暖長襪唔見咗一隻 踩返落山來回五公里都搵唔返

小休嗰陣大風到成架車訓低咗,上到山頂先發現個鏡頭又甩mount 相都冇心情影,又用AA膠大法頂住先。已經打算返香港賠錢俾人了

可唔可以冇撚再破財擋災,我寧願直接炒落山 咪撚再黑仔得唔得﹖ 情緒跌到落谷底,衫褲都無心情加,隻腳震住踩堆最後廿幾公里。落到四千海拔俾雪山包圍既然烏鎮,都係咁撚凍

安久拉山

落山又凍、又灰

唔撚想打字了
心情有上落好事來,長期高漲仲大鑊
高質made in usa靚襪得返一隻可以點處置
切開兩隻著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞