[得閒直播]雙失廢青由香港踩車就到拉薩(完)

1001 回覆
207 Like 9 Dislike
其實你通常點同D陌生人打開話題?
我有時自己去旅行都想多D同陌生人傾計。
恭喜樓主可以踩完全程
btw返到香港唔好食咁多蓋飯
竟然覺得完得太快
好唔捨得 但就嚟又1001
覺得樓主真係一個好型嘅男人
祝樓主有個美滿幸福嘅人生
巴打嚟到拉薩,就梗係要周圍遊吓食吓好西,識吓朋友吹吓水,只要你肯伸出友誼之手,唔好大中華膠上身,藏族老鄉都十分樂意同你吹水講吓真心話的。

踩車到西藏只是你近年其中一個highlight,之後仲會有更多好人好事等著與你相遇,當然旅途上有辣有唔辣,偶爾踩屎撞板PK咗,及後回望其實也不是甚麼大不了的事,好好享受難得的旅程吧!

入冬後青藏高原同新疆咁Q凍,巴打會唔會買頂藏式牛仔帽戴吓呢,我諗你戴咗會好Q形仔喎!
預埋我ok? 同唔到東爺踩車都想打下機
你又over咗D, 我都淨係想樓主直播到返香港, 有頭有尾
待續未知

期待你下一個遊記
繼續update啦
只要你識笑到咁
就好易R到水吹 當然要自己感覺吓人地對你有冇興趣,想唔想同你講嘢啦

不過喺大陸點都唔及派煙呢招好用喇 就算唔食都可以擺包煙隨時派
樓豬好勁呀, 我呢幾日返工都係追你既post, 希望你會繼續update, 好多巴絲都等緊呀。

BTW, 報左平安, 兩老有咩反應呀?
➕🚬
睇吓今日有咩搞先啦 金毛宇搞到我琴晚冇得瞓

真係好想同佢講句「歡場無真愛呀,𡃁仔。」

嗰陣到咗布達拉宮,第一次send咗張有吱吱車既相去屋企個group。老逗藍剔我,老母就問我幾時返
唔好提喇

儀式嚟㗎啫
金毛宇竟然會沉船, 佢個樣唔似喎
樓豬阿爸應該放心晒
邊個金毛宇?
樓主可唔可以UPDATE下騰騰豬的情況?
多咗條女

無見過佢,無覆過佢

你依加唔覆佢 之後一齊飛見返唔會好尷咩?
幫我諗諗計﹖
依家覆佢咪得
睇得出樓主好唔想 但我又真係好想睇你同sp騰再續未了情
前排好好好唔開心,某日收倒張postcard,又無聊睇返自己咁多年寫既日記,再唔小心追埋樓主幾個po,就覺得世界真係好撚柒大,未來仲有好多路要行,又有好多野想追尋,於是持續左好撚耐既失落抑鬱就開始煙消雲散

多謝樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞