[得閒直播]雙失廢青由香港踩車就到拉薩(完)

1001 回覆
207 Like 9 Dislike
你係邊個﹗我未見過你﹗
係真愛呀
小心失去左佢先黎後悔
Supreme騰肯定會雙11同你表白
又俾Supreme騰騎劫咗
我相命既,離離合合又撞返佢,咁纏法我相信上天自有佢既旨意 講真我都因為佢令我忍受力又高咗一個層次,又多咗啲啟發。
等我再睇吓佢仲有咩乎fit先。

最後兩次po路線圖(應該係)
Superme騰對樓豬一定是真愛, 機票都一齊買埋
小心有日佢會請你食朱古力
拉薩飛烏魯木齊,全部都要西寧轉

得千幾兩千蚊踩去哈薩克﹖ 又冇錢搞續簽,真係要賣屎忽
架車就打包寄返去香港喇,如果我寄去烏魯木齊,就算到時凍住踩都好,旅費用哂我返唔到香港㗎 所以只能夠寄去香港 (邊個話我唔要吱吱車㗎 )

至於喺新疆做乜,賣個關子先,天寒地凍可能留唔耐,或者到時再算了 至於新疆之後仲可以去邊,就之後再諗了

Btw答返巴打,Supreme騰前日係坐$70大巴。色季拉山嗰日係用手掌攔便車,好似攔的士咁 今日應該都係。
哈利…樓主係愛呀!
樓主訓覺著多條褲
去到新疆會唔會繼續打遊記?
點解騰騰成日咁夜都唔瞓呢?
你估佢真係半夜三更玩手機? 其實樓主的睡顏才是最吸引啊!
騰騰豬應該當樓主係大哥哥 ,有時啲溫室有錢仔係好單純
係愛呀 東
其實sp 騰好似知樓主有裸睡?
為佐同樓主一間房搭車都追上嚟
遲下咁凍一齊訓一個被鋪,諗超都覺得暖
可能有一朝起身發現supreme騰半夜爬咗上樓主張床
追到live左, 好掛住老虎阿佢去到邊
一直默默追你post 第一次係到留言
慌唔係樓主成鳩日裸睡, supreme騰睇到上腦
癡線變左gay post 咁
sp
Supreme騰可能暗戀你,試吓色誘佢賺吓旅費
樓主記得賽後報告
今日我見爬坡太多,都係諗住再拆多日,踩37km算。

所以成11點幾起身,叫咗佢一聲要唔要起身,已經好晏。佢醒咗一醒,直到我又執好哂嘢推埋架車走,食埋麵。12點,佢又瞓返

$25,紅燒牛肉麵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞