[得閒直播]雙失廢青由香港踩車就到拉薩(完)

1001 回覆
207 Like 9 Dislike
我決定連支垃圾打氣筒都唔要了 淘寶冇好嘢 哂鳩我錢

打完氣永遠要漏一大堆氣先蚊得返個嘴出嚟
拆了個後剎
會不會是隻碟彎了/個轆放得不好?
google左你條江
支那就快破壞佢

「中國當局宣佈,已對西藏境內雅魯藏布江的一個支流進行截流,凖備建築大壩」
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/china/2016/10/161001_china_india_dam
鬆轆擰實,鬆brake撳brake再擰實都永遠咬碟,我放棄咗佢了。最慘係粒六角帽一早俾我擰爛咗,唔知可以點搞了。有命今晚到咗鎮先反轉架車認真搞
樓豬萬事小心
入到鎮就搞好吱吱車先再出發, 看下有沒方法換返粒六角帽

頂住先,屌

睇咗一陣先睇得明
終於三日追到live,Ivan我哋支持你,就快到,無後brake,小心D!
Super騰好似為左同你瞓埋同一間房先踩車咁

原來係真,吊靴鬼
係咪鍾意左你
今晚又同騰騰同食同睡?
變左甜故
睇旅館見遇到你先買車踩,跟住就算搭貨車都要同你踩到西藏,緣份來
Hehe
是日諸事不宜

1. 一朝早準備出發,帶太陽眼鏡嗰陣親手拗撚斷咗個臂 哂咗我半個鐘都痴唔返,咩春膠都用過

2. 踩咗兩步覺得後煞咬盤,喺條街度搞咗成粒鐘都搞唔到

3. 半路肚餓,但冇我食開既蛋黃派,買咗盒十蚊六件好麗友批 (即係EDO朱古力批)。拆開食咗一舊,食第二舊已經係壞 (變味、極硬、袋口開咗),然後我發現開盒位兩邊嗰兩塊係正常 乜撚嘢世界﹖

4. 踩咗半路,Supreme騰無啦啦we柒我「前面的鎮子等你」 我等你老母咩⋯「你坐到松多吧,我車子壞了還要修」 點知佢唔覆,喺半路坐咗一粒鐘等我到 你坐車咪直接坐到拉薩囉做乜撚嘢要搞鳩我

62公里起伏上坡後,終於到咗鳥不生蛋既加興鄉

住宿唔好搵,得一間,仲要問咗好多人先搵到。本身已經打算露宿借宿。

$40床位,但冇廁所,你想洗手都冇得洗

5.認真痴眼鏡,用刀刮走啲乾咗既硬膠先。支AA膠又塞撚咗個口,用針一吉,爆到我成手都係AA膠

好彩,最後都俾我痴得返

煞車就唔撚搞住了,又凍又冇水洗手
Hehe味越來濃
其實樓主有冇懷疑過Supreme騰係人定係
屌,嚇鬼啊 呢度好偏僻,外面好大風嗚嗚聲吹到呢個鐵棚boom boom聲,格外有氣氛
所以繼續吧
好快去到拉薩 為佐留住樓主,sp 騰應該會請樓主食朱古力
又真係幾得意,一個踩車一個搭車,明明搭車嗰個可以早好多到拉薩,又偏偏要等踩車嗰個晚晚同佢訓。死啦supreme 騰今晚無你陪會唔會好寂莫
佢咪喺度囉﹗
樓主欲拒還迎
佢遲d會唔會跟你返香港
佢跟我買咗十四號機票去新疆
不過我去到新疆都唔會同佢遊
你以為你有得揀
Supreme騰 應該當左你係佢呀哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞