[得閒直播]雙失廢青由香港踩車就到拉薩(完)

1001 回覆
207 Like 9 Dislike
Supreme騰
好有緣
樓主同老虎一嘢踩到邦達咁勁, 下一站係咪直踩八宿白馬鎮?

Supreme騰其實係咪想追樓主? 佢唔駛返學咩?
今餐仲好,有三餸 不過又係川菜
我不嬲都鍾意食辣,但其實雲貴川係貴州最食得辣,喺貴州遊嗰排真係食到癲咗

宮爆肉丁、魚香肉絲、蕃茄炒蛋

空投包最後物資,雲南紅糖水,好好飲
Supreme騰已經好滄桑了 係我既偶像,踩車快到仆街。爬坡似平路,平路似落斜
原本想留言問老虎有冇好似Supreme騰咁瘋狂同電話做愛
今日追post就有Supreme騰
其實佢貨金定真係自己踩 好奇怪
難分真與假
呀騰搞咩變左個中佬
我前日去色達, 突然落雪,應該凍親
又感冒又高反

普通高反,我就有d頭痛/頭暈,心跳快
d大陸拼車友俾包咩頭痛散就好快好
巴打幾時走?
我月尾至到拉薩
坐車係咁上下
LM
佢喺度等你
Supreme 騰坐車同樓主踩車速度一樣
人地架車食汽油你架車食白飯梗平路似落斜啦
拆啦拆開兩三日都好過你一日死頂
身體都未自我調節到
死頂踩咗104km,無拆

睇吓邊個喺度﹖
Supreme騰仲有冇著supreme
搭咗幾耐車嚟啊
Supreme騰已經好滄桑了 係我既偶像,踩車快到仆街。爬坡似平路,平路似落斜

係supreme騰
由左貢縣踩去邦達鎮呢段路,係一段徘徊喺四千海拔左右,同埋一條乳綠色既玉曲河既高地平原。

秋色隨處可見

老虎報恩,幫手渣機

青稞係藏族既主要糧食,家家戶戶都有儲備

一路上雖然主要都係平路,有時爬吓短坡,落吓斜咁。但可能因為琴日翻五千一海拔既東達山,搞到高反頭痛未消,今日幾乎全日都頭赤赤 仲有少少鼻水鼻塞,踩到有啲辛苦。

中途買咗啲乾糧,同老虎喺馬路邊野餐

踩咗四十公里左右,喺田妥鎮買糧食當午餐既時候,竟然俾我發現Supreme騰著住藍色褸踩車熟悉既背影 當時距離好遠,差不多消失喺地平線之下,但我都幾肯定自己無睇錯。

花咗半個鐘公路野餐完,然後又踩咗廿公里左右,點知又發現Supreme騰既背影 佢喺馬路中間停低咗唔知睇乜柒直播比賽。嗰陣四點鐘左右,距離今日目標邦達鎮仲有五十公里。阿騰拍哂心口,輕鬆無難度咁話 我就話要趕路走先了

道別完無耐,Supreme騰真係成支箭咁喺我同老虎隔離飛過 嗰刻我先知道咩叫做爬坡似平路,平路似落斜 然之後就連佢既影都再見唔到

踩到差不多天黑,仲差廿五公里左右。點知又見到Supreme騰喺路邊鳩hea 佢話佢車前燈壞咗,所以等埋我哋一齊踩,仲話自己等咗半個鐘,打咗鋪王者榮耀咁話

喺路上傾住計踩咗兩個幾鐘夜車,Supreme騰分享返自己喺麗江既中秋、識到既靚女、雨崩村既徒步同埋香格里拉既艷遇但有食唔食……佢話佢自從徒步完雨崩就覺得自己踩車快咗。直到踩完百零公里到咗邦達鎮,三個人食飯,然後去咗盤石青旅一邊檢查單車一邊傾計……有天然呆老虎既映襯之下,慢慢由心覺得Supreme騰唔單止滄桑咗,仲大個仔咗

三十蚊,三個人一間房
老虎好鍾意條片,話up咗上直播app之後有好多出名既主播留言俾佢

不過無聲真係差啲

Supreme騰真係踩車?
啲片加個尋找他鄉的故事嘅配樂做bgm會幾襯
樓豬跟佢一日
唔記得樓豬係咪買左VPN MASTER一個月?
但上網卡用邊張?
大器晚成既supreme 騰
叫supreme騰小心啲踩 唔好炒車 以佢家陣咁hyper嘅狀態好易出事
聽你講

琴晚仲啪咗紅景天

一朝早由二樓痾尿落地下係咩感覺﹖

早餐廿蚊,牛肉麵、油條,廿蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞