[得閒直播]雙失廢青由香港踩車就到拉薩(完)

1001 回覆
207 Like 9 Dislike
臨尾兩個post 都好似無咩炒車

希望樓主繼續順順利利喇
生日快樂
由第一個po開始 日日追
見證你踢拖踩單車 呔都唔識換
竟然可以行到今日
真係好勁
真心好佩服你
加油呀!!!
多謝各位青先
Btw,老闆娘同小卓瑪鬼知我生日咩
自己獎自己既生日禮物就係,食好啲、住好啲

$35 魚香肉絲

隻腳好煩 究竟點先可以好返
生日快樂

但樓主幾時講過自己生日
我明明有追開post
樓主,祝你生日快上!
由第一帖追po追咗差不多兩個月,距離目的地拉薩越來越近了。
經過魯朗時,可以試下去食石鍋雞。
生日快樂
生日快樂樓主
祝平安回港
生日快樂
生快 長踩長有
青 生日快樂
有無得睇你住好啲既相
廿四歲踩到廿五歲
.
.
.

琴晚真係無夜尿痾

一路上緩緩上坡,直到三千八海拔既芒康縣。

轉左進入318國道,直到拉薩

不過由朝早四個一齊踩咗無五分鐘,又變返自己踩了 因為隻閪腳又發作

弓步拉左十萬次阿基里斯乜鳩腱,都係痛

唔止阿基里斯乜鳩腱發炎,膝頭哥都痛埋一份 所以踩到拉烏山既四千海拔山腳,就頂唔順推咗兩粒鐘車了

拉烏山山腰

Btw,今日先發現碟剎咬盤 究竟琴日我係點爬紅拉山 ﹖喺山頂搞搞部車,睇吓數唔盡既耗牛群,影吓雀仔。然後三十幾公里連續下坡 直到二千六海拔既如美鎮。

拉烏山,4376m

自從喺鹽井日日唔係食青稞麵、餃子、拉麵……今日終於可以食返餐正正常常既飯了 Btw,我懷疑自己有青稞麵不消化症,次次食親都痾爛屎

睇地圖發現呢個鎮最平既獨立房都要舊幾水。去登記嗰陣,事頭婆問我要床位定標間……
我諗咗陣,「床位吧。能洗澡嗎﹖」
明白哂,原來呢到興唔沖涼既床位

見我一支公,優惠價八十蚊

喺雜貨鋪買咗支蠟燭賀賀佢。事頭婆喺混亂中好唔容易地摷咗支難得唔斷既白蠟燭出黎。佢同我講呢度紅蠟燭先唔老嚟 不過我唔信嗰味嘢的 生快 希望隻閪腳快啲唔痛

廿五歲,一事無成

好以拜先人咁
生日快樂啊樓豬 你俾咗我好多動力
生日快樂
根肌發炎 戒口 戒酸辣 荀 內臟

張櫈試下set返做水平睇下會唔會好d sir左落去對你膝頭嘅壓力會好大
利申 路權撚
得閒影下25歲嘅星空

一定好靚!
見到最後個完字心諗乜到咗啦咩
樓主生日快樂🎂
係芒康休養吓先繼續上路,運動勞損手尾長,保重身體呀!
多謝 仲有水療歎

屌你條阿基里斯乜鳩腱
樓主你都係抖夠先繼續啦
屌水療
生日快樂 要不要空投包 ? 只是一點零食 但怎寄去你那 ?
一陣班女粉絲搶住去水療旅舍親吻洗手盤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞