[得閒直播]雙失廢青由香港踩車就到拉薩(完)

1001 回覆
207 Like 9 Dislike
可能superme騰只是等緊一個機會, 天寒地凍同裸睡的樓豬共處一床
樓豬望下D底褲有冇第2個男人既精味
樓豬如果SP騰比朱古力你,千其千其千其記得要......

食晒佢
真 賣屎忽
佢真係為左同你訓先踩車,不如你叫佢搭車到下一個站開定房等你
拆多日踩就可以睇多日
老虎好似返咗河南喇,送張佢最後喺布達拉宮前面影既相俾你喇
中午先踩,由加興鄉到松多鎮呢段路無乜特別。時間又多,自己踩鍾意又停吓,喺尼洋河邊掟吓石仔,跟住音樂哼吓歌,輕鬆星期六

37公里後,終於到咗個似樣啲既小鎮

我搵咗間高質床位,再用痾尿水喉沖咗兩日既涼,用凍過冰既水一次洗完衫褲。Supreme騰都仲未we柒我 睇嚟今晚真係可以鬆返啖氣 屌你,又諗咗去邊呀

火爐打躉

$30抵屌床位

$30包豐富早晚餐
去搞visa?
之後仲返唔返拉薩, 不如喺拉薩hea到下年, 待明年春暖花開日再踩返去貴州搵老闆娘?
青,你養我啊
老闆娘有仔啦 supreme騰先係真愛
去到拉薩搵D青旅, cafe之類搵份以食住換工冇糧出的臨工, 又或是去拉薩D5星級酒店搵吓有冇請即日鮮part time waiter / bartender之類, 咁就可以hea到下年, 再edit吓D gopro 踩車片去D大陸視頻網站呃吓打賞, 同upload上油管賺吓廣告費賺番D零用幫補吓先.

如果你D英文好勁, 可以再搵D私人補習教吓英文會話之類, 你咁靚仔文青浪子fusion look, 連sp騰都不自覺迷上了你跟咗你幾千公里路, 話唔埋仲可以喺拉薩溝到個富貴藏妹, 咁就有排都唔駛返香港啦!
我屌
巴打永遠都有高質留言
$30高質晚餐, 是不是三餸一湯, 白飯任裝
有電暖毯都仲係好凍,凍醒埋 點知見到we柒呢個message仲撚凍
個stickers
supreme騰比心心樓豬
好開心 見證一個愛情故事既誕生
拉薩等你
supreme騰個cm有心心

我諗佢真係當左樓主係大佬 不過咁 就算佢唔踩你都唔洗咁上心 你都係自己踩自己既路 佢過客黎 加上佢都同你share過幾日飯錢房錢 煩過你又關心過你 打個和啦super
雖然我覺得樓主其實係口裡說不 愛之深責之切 有感情但不肯承認
兩個心心好溫馨
sp騰在拉薩開定房等你
話不定個sticker是暗示緊d野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞