[得閒直播]雙失廢青由香港踩車就到拉薩(完)

1001 回覆
207 Like 9 Dislike
衝呀
果時有追第一個po 仲係著拖鞋踩先癲
LM 樓主加油
又有人迷路喇
迷途知返呀施主
由第一個post追到呢到 好唔捨得你啊
準備落山
繼續追post留名
Same
韓孟宇,20,江蘇

老虎,21,河南

三條友一齊踩車係咩感覺﹖ 無咩感覺,因為踩咗廿幾公里後我就拋離咗佢哋了 牛高馬大既金毛宇周身肌肉,一上車就爆炸力十足。但持久力好低,全程推車多過踩 至於架車重過泥頭車既老虎,成日開住直播自high,份人幾樂天。聽佢講話讀完中學幾年就冇再讀書,走去做電視台打雜,仲見過好多大明星咁話

踩踩吓竟然遇到兩個由麗江出發,都係踩去拉薩既車友。一個廿三,一個四張幾,仲踩咗五次滇藏線 結果四張幾老屎忽最先到達山頂,條友上坡好似踩平路咁快

一路上壯麗既山河,仲有秋天既味道

紅拉山其實係一個好大範圍既自然保護區,除咗又係擁有滇金絲猴、雲豹、小熊貓、馬來熊等奇珍異獸、仲有大量紅松、紅豆杉。仲有呢個4448米既山頂

為咗影呢張相,真係唔簡單 要搬樓梯

對面既無名雪山山脈

喺山頂等咗個幾鐘,金毛宇同老虎都仲未到。留咗個訊息就落山先了

山頂距縣城其實仲有六十公里,而下坡只有十五公里咁大把。結果踩咗兩個幾鐘夜車,都仲未到芒康縣。唯有喺一個距離芒康縣仲有廿幾公里既普拉村食個麵、訓個便教,聽日再踩去如美鎮。

估唔到係我最先到普拉村,嗰兩個偶遇既車友竟然都喺度落腳 send個定位俾金毛宇。然後我哋四個飲茶食麵傾計,一齊訓一間四床房。

$15大大碗拉麵、$30一個床位,但冇得沖涼

最慢既老虎呢﹖ 因為佢大感冒落完山先發作,仲又嘔又痾,我就覺得佢似高反多啲。聽講佢已經搵咗個地方紮營,我哋就祝福佢了

呢度三千七海拔,夜晚接近零度。今年既生日願望係希望今晚千奇唔好有夜尿痾,因為要行去幾十米遠既公廁 仆街唔記得留返個水樽
有無樓主肌肉相
準備生日快樂
生快
生日快樂
生日快樂
生日快樂
生日快樂
樓主之前自爆過佢同老闆娘IG
等佢自己Po 啦

利申:東哥科勞牙
生日快樂 我都係由1開始追到而家 雖然我少留言 但就黎完真係有啲唔捨得 2個月由一開波小學雞踢拖除衫炒車到而家成陣佬味散發出黎 呢啲既經歷同得著真係用錢都買唔到 有勇氣踏出呢步同堅持落去既樓主我好想俾個like你 祝你剩餘既車程都一路平安 順順利利 溝到條女
生快巴打

爬2000 米山唔容易, 等於踩2 個大帽山

呢個山都難唔到你, 好快就到終點
lm
咪玩啦青 我瘦咗幾多你係唔會知
自己返post1搵圖啦,你敢科我敢accept
小卓瑪都唔捨得我 琴晚仲videocall我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞