日本鐵道情報及旅遊交流區(02)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
大阪環狀線
大阪環狀線

ちなみに復刻国鉄一般色のキハ40系は2016年9月現在
ヤンゴン環状線・烏山線・津山線でしか走っていません、
美濃太田幕のコイツが撮りたければミャンマーまで行く必要があります。

想問最近長野或者東京都係烏山線呀可

係,最近係烏山線。津山線喺岡山縣,冇記錯你係廣島回程,其實順路
影"美濃太田"幕的話,要去緬甸仰光
ちなみに復刻国鉄一般色のキハ40系は2016年9月現在
ヤンゴン環状線・烏山線・津山線でしか走っていません、
美濃太田幕のコイツが撮りたければミャンマーまで行く必要があります。

想問最近長野或者東京都係烏山線呀可

係,最近係烏山線。津山線喺岡山縣,冇記錯你係廣島回程,其實順路
影"美濃太田"幕的話,要去緬甸仰光

屌你快運有機去喎
open-jaw 名古屋入大阪出 5日6夜

高山、北陸地區Pass係咪最抵玩
坐新幹線係咪on9

坐新幹線係咪on9

近鐵係你朋友

坐新幹線係咪on9

近鐵係你朋友

講抵玩搭近鐵喇
除咗近鐵pass,仲有一張近鐵伊勢套票都好好用

坐新幹線係咪on9

近鐵係你朋友

講抵玩搭近鐵喇

4月中高山嗰頭係咪唔值得去
雪都溶埋好似冇乜特別
btw 多謝各位巴打幫手
大阪環狀線

快啲退啦,又chok,暖氣又壞壞地
不過323個位好似迫過103/201

坐新幹線係咪on9

近鐵係你朋友

講抵玩搭近鐵喇

雪都溶埋好似冇乜特別

開櫻花!

講抵玩搭近鐵喇

雪都溶埋好似冇乜特別

開櫻花!

我睇風景為主
我去果時仲撞正雪之大谷閞
所以諗緊有冇可能
名古屋-高山白川郷-富山立山黑部
再直落京都/大阪
企鵝巴打你覺得我係咪唔應該再浪費時間搞證明書

爭少少由佢啦

利申未追POST

你好等錢使咩
算啦
企鵝巴打你覺得我係咪唔
應該再浪費時間搞證明書

搭咗成日車都好累喇,而且你仲有後面行程
剩番時間都幾寶貴,我覺得先唔好花時間喺哩個部份
何況你有其他文件,claim唔claim到番嚟先算

長野站職員嗰句讓我學到喺停駛時要點做
企鵝巴打你覺得我係咪唔
應該再浪費時間搞證明書

我識講日文可以同佢拗下數
企鵝巴打你覺得我係咪唔
應該再浪費時間搞證明書

咁你日文好過我喇,我都係識講簡單,仲要講到口窒窒

咁你日文好過我喇,我都係識講簡單,仲要講到口窒窒

打漏左個如果
我同你一樣識講少少咋
屌宇都宮烏山線
0540上車
1801落車
去左長野綠色窗口
佢話到佢班車只遲左六分鐘
因此唔關佢事
佢話個一班車遲就去個班車既終點站搞證明書
尤其JR東海既就更加唔關我事
佢話可以去JR東海既東京公司搞
不過可能性接近零

JR 東海真係好仆街, JR西日本已經可以上網自既印證明書佢可以搞到咁煩
屌宇都宮烏山線

等多兩班囉!
搭左E5 仲有總武線快速
唔知係咪我慣左雪地溫度
覺得好焗好熱
想問下如果用PASS可唔可以叫佢出張自由席既車飛比我做紀念

唔得,以免用作不正乘車用

唔得,以免用作不正乘車用

點解唔出指定席?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞